HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 14., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 13., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. március 15., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 15., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 27., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 23., csütörtök 6:53
Állandósítani sem ártana ezt a harcos oldalt. Róla meg Tchouaméniről is egy szórakozott ember jut eszembe, ami néha sokba kerül a csapatnak. Jó lenne komolyabban venni és így tolni mint most. Nagy hasznára válna a csapatnak és nekik is, mert tovább itt lennének. A képességei alapján ő és a francia is képes lenne megmaradni itt pár évre, csak ehhez egy "kis" erőfeszítést is kellene hozzáadni.ekissm írta: Verekedett. Szerelt, csuszott. Korrekt meccset hozott.
Rüdiger: “Crazy, just crazy. I’ve never experienced a night like this in football. Luckily this time I’m on the right side.”
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. február 22., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. február 22., szerda 0:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. február 11., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. január 16., hétfő 13:51
Az első gól valamilyen szinten kurtoá felelőssége is. Rüdi abban a pillanatban jött vissza ápolásból, ráadásul a fejére kapott ütést. Én ha kapus vagyok, nem pont őt hozom játékba hátul, egy ilyen után rögtön.raul 4 ever írta:Amúgy melyik gólért hibáztatja, aki úgy tesz? Nálam az első az úgy kollektíven az egész védelemé, a második Carva hülyesége volt, hogy berontott középre, Gavibogyót meg otthagyta. A harmadik meg már mindegy volt..
Nem tudnám őt kiemelni, hogy gyengébb volt és monnyonle (az nálam inkább Carva volt).
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 13:30
csakazertse valaszolokDe akkor te kit tennél a középre,
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 16., hétfő 13:26
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 16., hétfő 13:22
Nem kell kezdetni Nachot helyette, én tuti nem varom el. De akkor te kit tennél a középre, ha Alaba nem akar a szélen játszani? Szerintem Alaba sem pad szintű játékos, főleg, hogy amúgy már bizonyított itt. Nachot azért emeltem ki, mert csereként bőven kaphatna perceket, ami az ő szájízének eleget tesz (nyilvan mar rég itt hagyta volna a csapatot, ha kezdőben akarna szerepelni), de így csak masodik számú csere lehet azon a poszton, ha vagy Rudi vagy Alaba pados. Rudi képességeit senki nem vitatja.hehetheoriginal írta: nagyon egyszeru a valasz: azert kezd nacho helyett, mert jobb nala.
case closed, problem solved.
eddig cserekent jobbvedobe meg ooszevissza hasznaltuk, most meg 3 meccs utan kezdokent elvarja itt mindenki, hogy maldini szintet tegyen ide.
ne itt keressetek mar az okokat gecibazmeg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 13:18
Eves kozbe ne beszelj csunyan.hehetheoriginal írta: nagyon egyszeru a valasz: azert kezd nacho helyett, mert jobb nala.
case closed, problem solved.
eddig cserekent jobbvedobe meg ooszevissza hasznaltuk, most meg 3 meccs utan kezdokent elvarja itt mindenki, hogy maldini szintet tegyen ide.
ne itt keressetek mar az okokat gecibazmeg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 16., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 16., hétfő 12:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem