OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
De Samy, ha egy csajnak van 300 matche mondjuk tinderen, szerinted hogy van ideje/kedve tényleg normálisan időt szánni arra, hogy megismerje másikat? Segítek, sehogy! Ha elmész egy pubba iszogatni, lehet te leszel az egyetlen faszi, aki le meri szólítani, máris nyert ügyed van. Ezért is szar dolog ez az online ismerkedés, de ezt szerintem csak akkor látja át valaki, ha tényleg úgymond ebben a helyzetben/generációban kell érvényesülnie.
- ___Samy___
Amelyik no igy gondolkozik, az annyit is er. Ez nem attol fugg, hogy hol ismered meg.alexoxladjackoxi írta:Szerintem óriási probléma konkrétan. Emlékszem, középiskolában elmentünk pénteken a szokásos kis kocsmánkba, és tele volt emberrel, fiatalok, idősebbek, csajok pasik. Most bemegyek ugyanoda, és kong az ürességtől. Ne mondja már nekem senki, hogy egy jó kis összetalálkozik a szempár, flörtölgetünk ismerkedésnél jobb random emberekkel irkálni tinderen meg a tököm tudja még hol. Az online ismerkedéssel meg az a legnagyobb probléma, hogy könnyen mész a levesbe. Egy nőnek rengeteg kérője van ezeken az oldalakon, olyanoktól is hallottam, akikhez bottal sem nyúlnék hozzá, mert a sok kanos idióta teszi alájuk a lovat, akik persze élőben meg se mernének mukkanni. Szóval irtó nehéz kiemelkedni, pláne, hogy már alapvetően abban mérik a rangodat, hogy hány lájk van a profilképeden, meg hány követőd van. Erről szól manapság minden, aztán aki picit konzervatívabb, az így járt. Én az utóbbi időben ezért is kezdtem inkább idősebb nőkkel ismerkedni, sokkal jobban figyelik a valódi értékeket, mint a felszínes hülyeségeket, bár ott meg nyilván az a necc, hogy azért nem sok nő vállalja fel, hogy egy 15-20 évvel fiatalabb pasival találkozgasson, még ha ezek nyilván csak ilyen kötetlenebb történetek is.Donát írta: És ez baj? A kisebbség még mindig dönthet másképp amúgy, nem kötelező online ismerkedni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- alexoxladjackoxi
Szerintem óriási probléma konkrétan. Emlékszem, középiskolában elmentünk pénteken a szokásos kis kocsmánkba, és tele volt emberrel, fiatalok, idősebbek, csajok pasik. Most bemegyek ugyanoda, és kong az ürességtől. Ne mondja már nekem senki, hogy egy jó kis összetalálkozik a szempár, flörtölgetünk ismerkedésnél jobb random emberekkel irkálni tinderen meg a tököm tudja még hol. Az online ismerkedéssel meg az a legnagyobb probléma, hogy könnyen mész a levesbe. Egy nőnek rengeteg kérője van ezeken az oldalakon, olyanoktól is hallottam, akikhez bottal sem nyúlnék hozzá, mert a sok kanos idióta teszi alájuk a lovat, akik persze élőben meg se mernének mukkanni. Szóval irtó nehéz kiemelkedni, pláne, hogy már alapvetően abban mérik a rangodat, hogy hány lájk van a profilképeden, meg hány követőd van. Erről szól manapság minden, aztán aki picit konzervatívabb, az így járt. Én az utóbbi időben ezért is kezdtem inkább idősebb nőkkel ismerkedni, sokkal jobban figyelik a valódi értékeket, mint a felszínes hülyeségeket, bár ott meg nyilván az a necc, hogy azért nem sok nő vállalja fel, hogy egy 15-20 évvel fiatalabb pasival találkozgasson, még ha ezek nyilván csak ilyen kötetlenebb történetek is.Donát írta:És ez baj? A kisebbség még mindig dönthet másképp amúgy, nem kötelező online ismerkedni.alexoxladjackoxi írta: Túlzás nélkül mondhatom, hogy a fiatalok 80 %-a online ismerkedik, de akkor még keveset is mondtam. És mivel mindenki ezeket a szarokat használja, kénytelen az is ráfanyalodni, akinek amúgy eszébe sem jutna.
Na nekem ezert sem volt nagy elmeny a csajozas. Valahogy ugy tudnam leirni, hogy olyasmi erzes lehetett nekem 20evesen csajozni, mintha valaki egy 150 fokra hevitett volfram Schmuck Andort probalt meg volna felhejezni a vegbelembe es kozben Beatrice-t bomboltetett volna es felment volna a kobanyai ara 400 ft-ra.Donát írta:
A nem nagy élménnyel arra céloztam, hogy nem sok siker éri őket, pl mert nem a legjobb számokat kapták a genetika lottón.
De a diablo es a dota mindig ott volt. Vagy a starcraft. Vagy a fifa. Vagy barmi.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
És ez baj? A kisebbség még mindig dönthet másképp amúgy, nem kötelező online ismerkedni.alexoxladjackoxi írta: Túlzás nélkül mondhatom, hogy a fiatalok 80 %-a online ismerkedik, de akkor még keveset is mondtam. És mivel mindenki ezeket a szarokat használja, kénytelen az is ráfanyalodni, akinek amúgy eszébe sem jutna.
- alexoxladjackoxi
Túlzás nélkül mondhatom, hogy a fiatalok 80 %-a online ismerkedik, de akkor még keveset is mondtam. És mivel mindenki ezeket a szarokat használja, kénytelen az is ráfanyalodni, akinek amúgy eszébe sem jutna.
-
A nem nagy élménnyel arra céloztam, hogy nem sok siker éri őket, pl mert nem a legjobb számokat kapták a genetika lottón. Másrészt, ha ennyi idős vagy - eskü nem akarlak megsérteni - akkor bőven benne van a pakliban, hogy nem érted az ő világukat, nem látsz rá az életükre, így megérteni is nehéz őket. De simán lehet, hogy tévedek, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam. Ettől még azt tartom, hogy nem vagyunk egyformák, és az értelmesebbje azt már meghaladta, hogy ebből kifolyólag piszkálja a másikat.ANDS írta:Semmi célom nincs ezzel azon kívül, hogy furcsának tartom, és nem értem.Donát írta:
Azért ez elég durván végletes gondolkodás, nem? Jó eséllyel a legtöbb gép mellett ülő srác csajozik is, egyik nem zárja ki a másikat. Vagy mi volt ezzel a cél, leszólni a szerencsétlenebb arcokat, akiknek ilyen-olyan okokból nem akkora élmény a csajozás, mint a többségnek? Nem haladtuk ezt meg már régen?![]()
Amúgy 52 éves múltam, amikor kijött a gerincsérvem. A gyógytornász megdicsért, milyen jó állapotban vagyok, mert tele van a rendelőjük 25- 35 éves fiatalokkal.
A számítógépezés miatt keveset mozognak. Kevés mozgás miatt kevesebb az igényük a csajozásra 20- 25 éves korukban?
Mi történt a fajfenntartó ösztönnel?
Nem élmény a csajozás 20 éves korban? Furcsa, nem értem. 70 éves korban már értem, hogy van nagyobb élmény.
Ezt nem kell összekeverni azzal, ha egy fiú a fiúkhoz vonzódik, és azért nem csajozik, az teljesen más tészta.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Továbbra sem az az általános amit írsz.ANDS írta:Semmi célom nincs ezzel azon kívül, hogy furcsának tartom, és nem értem.Donát írta:
Azért ez elég durván végletes gondolkodás, nem? Jó eséllyel a legtöbb gép mellett ülő srác csajozik is, egyik nem zárja ki a másikat. Vagy mi volt ezzel a cél, leszólni a szerencsétlenebb arcokat, akiknek ilyen-olyan okokból nem akkora élmény a csajozás, mint a többségnek? Nem haladtuk ezt meg már régen?![]()
Amúgy 52 éves múltam, amikor kijött a gerincsérvem. A gyógytornász megdicsért, milyen jó állapotban vagyok, mert tele van a rendelőjük 25- 35 éves fiatalokkal.
A számítógépezés miatt keveset mozognak. Kevés mozgás miatt kevesebb az igényük a csajozásra 20- 25 éves korukban?
Mi történt a fajfenntartó ösztönnel?
Nem élmény a csajozás 20 éves korban? Furcsa, nem értem. 70 éves korban már értem, hogy van nagyobb élmény.
Ezt nem kell összekeverni azzal, ha egy fiú a fiúkhoz vonzódik, és azért nem csajozik, az teljesen más tészta.
A fiatalság továbbra is csajozik meg pasizik. Sőt, sztem többet is mint régebben, pont mert sokkal több és gyorsabb lehetőség van ismerkedni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk...Faust írta:Amikor mar nem mer egyetlen kamaszsrac sem dugni, nehogy letartoztassak.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
![]()
![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
Mint írtam ma, én 23 éves vagyok, de szerintem már az én generációm is kuka, vagy majdnem kuka. Gyermekkorunk még volt, de kamaszkoromban már elég rendesen megjelent a közösségi média meg a sok baromság. Mindig is kevés barátom volt, emlékszem középsuli után próbáltam összetartani a haveri kört, azt' tényleg szinte mindig jöttek a hülye kifogásaikkal, hogy most ezért nem jó meg azért nem jó, aztán simán láttam, hogy nyomják hajnalig a game-et. Mára alig maradt valaki, tegnap elmentem mekizni az egyik haverommal, egyszer csak veszi elő a telefont evés előtt, azt mondja ez megy snapra.
Na itt kezdődnek a problémák, hogy anélkül már egy rohadt hamburgert nem bírnak megenni a 20 évesek, hogy azt ne osszák meg valamelyik idióta oldalon lájkvadászat és népszerűség növelés szempontjából. Szerintem, aki pl. ilyen kulturáltabb fórumokat használ a korombeliek közül, az már egy borzasztó vékony réteg. Insta, Tiktok, Snapchat, ezek mennek. Valamiért mindig azt éreztem, hogy későn dobott le az a nyomorult gólya.

-
Akit ezt minuszolta, annak a véleményére baromi kíváncsi lennék. A + én voltam.Halfkey írta: Rengeteg embernek meg az megértheteten hogy miért nézzük ahogy mások fociznak.
Mindenkit más szórakoztat, egyik sem ér többet mint a másik.

Rengeteg embernek meg az megértheteten hogy miért nézzük ahogy mások fociznak.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
És emiatt a hozzáállas miatt eljutunk oda, hogy az egészségügyi helyzete a magyarságnak miért fos. Mindenki iszik, cigizik, zabál, aztán csodálkozunk, hogy sok a gyomortumor, tüdőtumor, májbeteg, vesebeteg...ANDS írta:Sajnos az a tapasztalat, hogy szakosodnak, és tisztelet a kevés kivételnek, nem nézik az embert, mint egészet.Nika91127 írta:
Orvos létemre ez miért meglepő?
…..
Vitaminok, alvás, pihenés és mozgás helyett a gyógyszerek (mellékhatásokkal) és műtétek jelentik a megoldást?
Az emberek egy része ezt várja. Ismerősöm mondta pl., hogy ő nem változtat semmit az életvitelén, majd az orvosok megoldják.
-
No offense, de nem is kell megérteni, elég arra gondolni, hogy nem vagyunk egyformák (esetleg még azt, hogy mindenki magáért felel), aztán lehet lépni tovább.Nika91127 írta:Én is fifázok.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
Én csak azt nem tudom megérteni, hogy ez a "csaladi" program, hogy wowozunk 5-6 orat. Sőt... van ennél durvább is az ismerői körben. Péntek estétől vasárnap délutánig ülnek a gép előtt, szobawc, rendelt kaja...

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
.. és mi van a fiúkkal akik 20-30 évesen játszanak fiúzás helyett?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én is fifázok.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
Én csak azt nem tudom megérteni, hogy ez a "csaladi" program, hogy wowozunk 5-6 orat. Sőt... van ennél durvább is az ismerői körben. Péntek estétől vasárnap délutánig ülnek a gép előtt, szobawc, rendelt kaja...
Raadasul 20 ev felett jutsz el oda, hogy tenyleg rendesen tudsz jatszani, mert vegre meg tudod venni hozza a dolgokat. Szoval igazan csak felnott korban lehet elkezdeniRemy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()

Amikor mar nem mer egyetlen kamaszsrac sem dugni, nehogy letartoztassak.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Soha.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
Mindig mindenki le lesz nézve egy réteg által. Ez a réteg mindig más, de minden viselkedésnek, hobbinak, stb van egy ellenpolusa.
Nincs ezzel gond, és azzal sem ha hangot ad neki, és a másol fellel ütközetet érveket, amíg ebből nem lesz mondjuk tomegverekedes.
Ami nekem a horgászat pl, az nekik a codozas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Azért ez elég durván végletes gondolkodás, nem? Jó eséllyel a legtöbb gép mellett ülő srác csajozik is, egyik nem zárja ki a másikat. Vagy mi volt ezzel a cél, leszólni a szerencsétlenebb arcokat, akiknek ilyen-olyan okokból nem akkora élmény a csajozás, mint a többségnek? Nem haladtuk ezt meg már régen?ANDS írta: De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2023. február 20., hétfő 18:50-kor.