Mondjuk...Faust írta:Amikor mar nem mer egyetlen kamaszsrac sem dugni, nehogy letartoztassak.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 20., hétfő 19:11
Mondjuk...Faust írta:Amikor mar nem mer egyetlen kamaszsrac sem dugni, nehogy letartoztassak.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 20., hétfő 19:07
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. február 20., hétfő 19:05
Akit ezt minuszolta, annak a véleményére baromi kíváncsi lennék. A + én voltam.Halfkey írta: Rengeteg embernek meg az megértheteten hogy miért nézzük ahogy mások fociznak.
Mindenkit más szórakoztat, egyik sem ér többet mint a másik.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 20., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 20., hétfő 18:59
És emiatt a hozzáállas miatt eljutunk oda, hogy az egészségügyi helyzete a magyarságnak miért fos. Mindenki iszik, cigizik, zabál, aztán csodálkozunk, hogy sok a gyomortumor, tüdőtumor, májbeteg, vesebeteg...ANDS írta:Sajnos az a tapasztalat, hogy szakosodnak, és tisztelet a kevés kivételnek, nem nézik az embert, mint egészet.Nika91127 írta:
Orvos létemre ez miért meglepő?
…..
Vitaminok, alvás, pihenés és mozgás helyett a gyógyszerek (mellékhatásokkal) és műtétek jelentik a megoldást?
Az emberek egy része ezt várja. Ismerősöm mondta pl., hogy ő nem változtat semmit az életvitelén, majd az orvosok megoldják.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. február 20., hétfő 18:58
No offense, de nem is kell megérteni, elég arra gondolni, hogy nem vagyunk egyformák (esetleg még azt, hogy mindenki magáért felel), aztán lehet lépni tovább.Nika91127 írta:Én is fifázok.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
Én csak azt nem tudom megérteni, hogy ez a "csaladi" program, hogy wowozunk 5-6 orat. Sőt... van ennél durvább is az ismerői körben. Péntek estétől vasárnap délutánig ülnek a gép előtt, szobawc, rendelt kaja...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. február 20., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 20., hétfő 18:56
Én is fifázok.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 20., hétfő 18:54
Raadasul 20 ev felett jutsz el oda, hogy tenyleg rendesen tudsz jatszani, mert vegre meg tudod venni hozza a dolgokat. Szoval igazan csak felnott korban lehet elkezdeniRemy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 20., hétfő 18:50
Amikor mar nem mer egyetlen kamaszsrac sem dugni, nehogy letartoztassak.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 18:49
Soha.Remy írta: Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. február 20., hétfő 18:49
Azért ez elég durván végletes gondolkodás, nem? Jó eséllyel a legtöbb gép mellett ülő srác csajozik is, egyik nem zárja ki a másikat. Vagy mi volt ezzel a cél, leszólni a szerencsétlenebb arcokat, akiknek ilyen-olyan okokból nem akkora élmény a csajozás, mint a többségnek? Nem haladtuk ezt meg már régen?ANDS írta: De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 20., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 20., hétfő 18:36
Es abban mi a fura, hogy valakinek ez a hobbija, es manapsag mar megteheti?ANDS írta:
De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 20., hétfő 18:27
Orvos létemre ez miért meglepő?ANDS írta:Örülök, hogy orvos létedre ilyet leírsz. Egyetértek. Mindig ilyen állapot előzi meg, ha lebetegszem.Nika91127 írta:
….
Infláció van, a háború miatt minden drága, az élelmiszer árak az egekben. Normális zöldség-gyümölcs alig van,
……….
Alapból a kimerültség, krónikus stressz is immuncsökkentő.
…..
Nagyjából ezek meg a mozgáshiány okozza a sok lebetegedést.
@ reed ati: igen, a köszönés kiment a divatból. Lassan a beszélgetés is eltűnik.
De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 18:18
Szerintem igen. Csak Gergőt kell meggyőzni rola, szóval ne kimeljetek javaslatok topicban.Galacticos írta: Amugy azt a szezon vegi kerdoivet nem akarjatok visszahozni? Az tok jo volt szerintem.
Ev igazolasa, ev bukasa, kedvenc meccsed, ev forumozoja vagy mik voltak regen a regi forumon.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. február 20., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:52
Tul sokat nezel ki belole.hehetheoriginal írta: Feri nem hülye, csak féreg.![]()
Meg rasszista.
Jól tudja, hogy nincs mar forum![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:47
Ha akarna se tudna forum hianyaban.ferni írta:akkor ennek apropóján vissza is mehetnél oda, ahol azt kaptad....hehetheoriginal írta:
voltam már év fórumozója is, szóval tartsd meg a söröm pár percre, amig kimegyek pipilni
![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem