OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Es abban mi a fura, hogy valakinek ez a hobbija, es manapsag mar megteheti?ANDS írta:
De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.
Termeszetesen a piac szepen rajott erre, es "keszteti" is ra az embereket, akik fogekonyak ra. Mint minden massal, ezzel is igy van.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Orvos létemre ez miért meglepő?ANDS írta:Örülök, hogy orvos létedre ilyet leírsz. Egyetértek. Mindig ilyen állapot előzi meg, ha lebetegszem.Nika91127 írta:
….
Infláció van, a háború miatt minden drága, az élelmiszer árak az egekben. Normális zöldség-gyümölcs alig van,
……….
Alapból a kimerültség, krónikus stressz is immuncsökkentő.
…..
Nagyjából ezek meg a mozgáshiány okozza a sok lebetegedést.
@ reed ati: igen, a köszönés kiment a divatból. Lassan a beszélgetés is eltűnik.
De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.

Amúgy a 20-30 évesek gépezése... egy társasjáték csoportban múltkor az infantilis 30 éves korosztályon akadtam ki, akik 1 hetes "szülihetet" tartanak, napi 5-6 órát wowoznak, meg nagyon "yolo" hozzáállás. Aztán én meg megkaptam, hogy "begyöpösödött, szar vagyok", meg túl "karótnyelt", mert 31 évesen túl "komolyan veszem az életet"...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem igen. Csak Gergőt kell meggyőzni rola, szóval ne kimeljetek javaslatok topicban.Galacticos írta: Amugy azt a szezon vegi kerdoivet nem akarjatok visszahozni? Az tok jo volt szerintem.
Ev igazolasa, ev bukasa, kedvenc meccsed, ev forumozoja vagy mik voltak regen a regi forumon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Amugy azt a szezon vegi kerdoivet nem akarjatok visszahozni? Az tok jo volt szerintem.
Ev igazolasa, ev bukasa, kedvenc meccsed, ev forumozoja vagy mik voltak regen a regi forumon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tul sokat nezel ki belole.hehetheoriginal írta: Feri nem hülye, csak féreg.![]()
Meg rasszista.
Jól tudja, hogy nincs mar forum![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Feri nem hülye, csak féreg.
Meg rasszista.
Jól tudja, hogy nincs mar forum

Meg rasszista.
Jól tudja, hogy nincs mar forum

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha akarna se tudna forum hianyaban.ferni írta:akkor ennek apropóján vissza is mehetnél oda, ahol azt kaptad....hehetheoriginal írta:
voltam már év fórumozója is, szóval tartsd meg a söröm pár percre, amig kimegyek pipilni
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
akkor ennek apropóján vissza is mehetnél oda, ahol azt kaptad....hehetheoriginal írta:
voltam már év fórumozója is, szóval tartsd meg a söröm pár percre, amig kimegyek pipilni

- hehetheoriginal
voltam már év fórumozója is, szóval tartsd meg a söröm pár percre, amig kimegyek pipilniHalfkey írta:Ez a díj olyasmi lesz mint ha azt mondanánk Asensio a legjobb spanyol támadónkmult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufaszt![]()
![]()
A két 70 éves mami azért nagy konkurencia lehetett a három fős cég legviccesebb embere díjára. Jó hogy lefoglaljátok magatok ilyenekkel![]()

lehet beirom a CV-be, hogy jobban szeressenek

thereisonly1ronaldo
Ez a díj olyasmi lesz mint ha azt mondanánk Asensio a legjobb spanyol támadónkmult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufaszt![]()

A két 70 éves mami azért nagy konkurencia lehetett a három fős cég legviccesebb embere díjára. Jó hogy lefoglaljátok magatok ilyenekkel

- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oltassal ugy is ment volnahehetheoriginal írta: nyilvan amiatt van, es nem a keresztszalag műtét utáni no rehab egyből heti 3 foci utáni vádliszakadásból adódó achillesgondok miatt![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nyilvan amiatt van, es nem a keresztszalag műtét utáni no rehab egyből heti 3 foci utáni vádliszakadásból adódó achillesgondok miatt

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha beoltattad volna magad, nem lenne ilyen gondod!!!!!hehetheoriginal írta: a homeoffice engem is szétcsap néhanapján, mikor napi meeting előtt 5 perccel csúszok ki az ágyból, vagy még az se, hanem az ágyban tableten vagy mobilon durrantom be a teamset![]()
mikor bemegyek az irodaba, viszont olyan hatékony vagyok, hogy elintézek/kipörgetek mindent, amit csak lehet idő előtt, aztán már nem tudok magammal mit kezdeni, lépnék le 2-3 körül délután... az se jó, ha azt látják
hogy ne csak szivárványos és üde legyen minden, én augusztus óta nem tudok sportolni (ertsd rendes sport, labdával, nem ez a bohockodás a sulyokkal vmi teremben) az achillesem miatt, konkretan geciszarul erzem magam mozgas nelkul honapok ota.
szoval tanulsag, mozogjatok sokat, jobb lesz minden, az alvás, a közérzet, az étvágy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
tekintve, hogy pár csajon kivul mindenki öregebb nálam a munkahelyen (ertsd: mind kurvanagy expert evszazados tapasztalattal) nincs mirol pletyizni veluk, plusz fasz se akar pletyizni, igy is többet vagyok velük nap mint nap, mint a családdal, kurvagáz bazmeg, lehet vállalkozni kéneziro4vr írta: Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy.Én bent nem tudok hatékony lenni mert jönnek csacsogni a kollégák, odajön vmi kutya kuncsorogni, kell a napi 3 kv meg cigiszünet a teraszon (nem dohányzom de nyilván kimegyek, ott mennek a jó infok
) stb..
![]()

mult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufasztLátszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy.

aztan lehet csak rajtam röhögnek es nem velem, de azt már leszarom, fuck'em all

never. realtime. bár most szervizben van, egyik henger valszeg a 8-ból megadta magát valszeg az agy- és húsdarabok bekerültek a rendszerbe valahogycsapatod a kamion szimulátort vagy hogyan is kell ezt elképzelni?

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
csapatod a kamion szimulátort vagy hogyan is kell ezt elképzelni?hehetheoriginal írta: a homeoffice engem is szétcsap néhanapján
Home office-ra alkalmatlan személy vagyok, nemtudok elvonatkoztatni attól hogy otthon vagyok és akár zabálhatnék egész nap, felrakok egy lecsót , háttérbe Jack Bauer szeletel , meg hasonlók

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy.
Én bent nem tudok hatékony lenni mert jönnek csacsogni a kollégák, odajön vmi kutya kuncsorogni, kell a napi 3 kv meg cigiszünet a teraszon (nem dohányzom de nyilván kimegyek, ott mennek a jó infok
) stb..

Nem illik.
- hehetheoriginal
a homeoffice engem is szétcsap néhanapján, mikor napi meeting előtt 5 perccel csúszok ki az ágyból, vagy még az se, hanem az ágyban tableten vagy mobilon durrantom be a teamset
mikor bemegyek az irodaba, viszont olyan hatékony vagyok, hogy elintézek/kipörgetek mindent, amit csak lehet idő előtt, aztán már nem tudok magammal mit kezdeni, lépnék le 2-3 körül délután... az se jó, ha azt látják
hogy ne csak szivárványos és üde legyen minden, én augusztus óta nem tudok sportolni (ertsd rendes sport, labdával, nem ez a bohockodás a sulyokkal vmi teremben) az achillesem miatt, konkretan geciszarul erzem magam mozgas nelkul honapok ota.
szoval tanulsag, mozogjatok sokat, jobb lesz minden, az alvás, a közérzet, az étvágy.

thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem is sok tényező együttes hatása, romlik az étkezésünk minősége, a sok munka - kevés szabadidő tengely mentén haladva sokszor kevesebb idő van a testmozgása, és a stressz is magasabb, világszinten is voltak ráható tényezők, meg persze egyéni szinten is..már nem az a legfőbb stresszforrás hogy futtatja e a 2 magos procijú pc a gta 4-et.
Covid előtt én kb 2 évente voltam beteg 3-4 napot, azóta kb 2-3 havonta mindig van valami, de ebben a túlreagálás is benne van már, az biztos.
Mozgásra figyelek, bár a hülye ho-ban néha pisálni is elfelejtek kimenni annyira ideragaszt ez a szar, de a kajára már nehezebb figyelni például.

Covid előtt én kb 2 évente voltam beteg 3-4 napot, azóta kb 2-3 havonta mindig van valami, de ebben a túlreagálás is benne van már, az biztos.
Mozgásra figyelek, bár a hülye ho-ban néha pisálni is elfelejtek kimenni annyira ideragaszt ez a szar, de a kajára már nehezebb figyelni például.
Nem illik.