OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 20., hétfő 18:46

Vajon mikor jutunk el oda, hogy nem lesz lenézve az, aki 20 év felett szeret játszani PCn, PSen, bármin? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 20., hétfő 18:36

ANDS írta:
De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.
Es abban mi a fura, hogy valakinek ez a hobbija, es manapsag mar megteheti?
Termeszetesen a piac szepen rajott erre, es "keszteti" is ra az embereket, akik fogekonyak ra. Mint minden massal, ezzel is igy van.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 20., hétfő 18:27

ANDS írta:
Nika91127 írta:
….
Infláció van, a háború miatt minden drága, az élelmiszer árak az egekben. Normális zöldség-gyümölcs alig van,
……….
Alapból a kimerültség, krónikus stressz is immuncsökkentő.
…..
Örülök, hogy orvos létedre ilyet leírsz. Egyetértek. Mindig ilyen állapot előzi meg, ha lebetegszem.
Nagyjából ezek meg a mozgáshiány okozza a sok lebetegedést.

@ reed ati: igen, a köszönés kiment a divatból. Lassan a beszélgetés is eltűnik.

De ami még furcsább, a fiúk csajozás helyett a gép előtt ülnek, és játszanak, 20-30 évesen is.
Orvos létemre ez miért meglepő? :)

Amúgy a 20-30 évesek gépezése... egy társasjáték csoportban múltkor az infantilis 30 éves korosztályon akadtam ki, akik 1 hetes "szülihetet" tartanak, napi 5-6 órát wowoznak, meg nagyon "yolo" hozzáállás. Aztán én meg megkaptam, hogy "begyöpösödött, szar vagyok", meg túl "karótnyelt", mert 31 évesen túl "komolyan veszem az életet"... :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 18:18

Galacticos írta: Amugy azt a szezon vegi kerdoivet nem akarjatok visszahozni? Az tok jo volt szerintem.

Ev igazolasa, ev bukasa, kedvenc meccsed, ev forumozoja vagy mik voltak regen a regi forumon.
Szerintem igen. Csak Gergőt kell meggyőzni rola, szóval ne kimeljetek javaslatok topicban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. február 20., hétfő 18:13

Amugy azt a szezon vegi kerdoivet nem akarjatok visszahozni? Az tok jo volt szerintem.

Ev igazolasa, ev bukasa, kedvenc meccsed, ev forumozoja vagy mik voltak regen a regi forumon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:52

hehetheoriginal írta: Feri nem hülye, csak féreg. :kalapos:
Meg rasszista.
Jól tudja, hogy nincs mar forum :lol:
Tul sokat nezel ki belole. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:48

Feri nem hülye, csak féreg. :kalapos:
Meg rasszista.
Jól tudja, hogy nincs mar forum :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:47

ferni írta:
hehetheoriginal írta:
voltam már év fórumozója is, szóval tartsd meg a söröm pár percre, amig kimegyek pipilni :mrgreen:
akkor ennek apropóján vissza is mehetnél oda, ahol azt kaptad.... :mrgreen:
Ha akarna se tudna forum hianyaban. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 20., hétfő 17:36

hehetheoriginal írta:
voltam már év fórumozója is, szóval tartsd meg a söröm pár percre, amig kimegyek pipilni :mrgreen:
akkor ennek apropóján vissza is mehetnél oda, ahol azt kaptad.... :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:22

Halfkey írta:
mult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufaszt :D
Ez a díj olyasmi lesz mint ha azt mondanánk Asensio a legjobb spanyol támadónk :D

A két 70 éves mami azért nagy konkurencia lehetett a három fős cég legviccesebb embere díjára. Jó hogy lefoglaljátok magatok ilyenekkel :D

lehet beirom a CV-be, hogy jobban szeressenek :D
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 20., hétfő 17:21

mult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufaszt :D
Ez a díj olyasmi lesz mint ha azt mondanánk Asensio a legjobb spanyol támadónk :D

A két 70 éves mami azért nagy konkurencia lehetett a három fős cég legviccesebb embere díjára. Jó hogy lefoglaljátok magatok ilyenekkel :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:19

megverlek bazmeg :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:18

hehetheoriginal írta: nyilvan amiatt van, es nem a keresztszalag műtét utáni no rehab egyből heti 3 foci utáni vádliszakadásból adódó achillesgondok miatt :mrgreen:
Oltassal ugy is ment volna :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:15

nyilvan amiatt van, es nem a keresztszalag műtét utáni no rehab egyből heti 3 foci utáni vádliszakadásból adódó achillesgondok miatt :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:05

hehetheoriginal írta: a homeoffice engem is szétcsap néhanapján, mikor napi meeting előtt 5 perccel csúszok ki az ágyból, vagy még az se, hanem az ágyban tableten vagy mobilon durrantom be a teamset :lol:

mikor bemegyek az irodaba, viszont olyan hatékony vagyok, hogy elintézek/kipörgetek mindent, amit csak lehet idő előtt, aztán már nem tudok magammal mit kezdeni, lépnék le 2-3 körül délután... az se jó, ha azt látják :lol:

hogy ne csak szivárványos és üde legyen minden, én augusztus óta nem tudok sportolni (ertsd rendes sport, labdával, nem ez a bohockodás a sulyokkal vmi teremben) az achillesem miatt, konkretan geciszarul erzem magam mozgas nelkul honapok ota.
szoval tanulsag, mozogjatok sokat, jobb lesz minden, az alvás, a közérzet, az étvágy.
Ha beoltattad volna magad, nem lenne ilyen gondod!!!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:01

ziro4vr írta: Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy. :mrgreen: Én bent nem tudok hatékony lenni mert jönnek csacsogni a kollégák, odajön vmi kutya kuncsorogni, kell a napi 3 kv meg cigiszünet a teraszon (nem dohányzom de nyilván kimegyek, ott mennek a jó infok :kalapos: ) stb.. :lol:
tekintve, hogy pár csajon kivul mindenki öregebb nálam a munkahelyen (ertsd: mind kurvanagy expert evszazados tapasztalattal) nincs mirol pletyizni veluk, plusz fasz se akar pletyizni, igy is többet vagyok velük nap mint nap, mint a családdal, kurvagáz bazmeg, lehet vállalkozni kéne :lol:
Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy.
aztan lehet csak rajtam röhögnek es nem velem, de azt már leszarom, fuck'em all :mrgreen:
csapatod a kamion szimulátort vagy hogyan is kell ezt elképzelni?
never. realtime. bár most szervizben van, egyik henger valszeg a 8-ból megadta magát valszeg az agy- és húsdarabok bekerültek a rendszerbe valahogy :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. február 20., hétfő 16:55

hehetheoriginal írta: a homeoffice engem is szétcsap néhanapján
csapatod a kamion szimulátort vagy hogyan is kell ezt elképzelni?

Home office-ra alkalmatlan személy vagyok, nemtudok elvonatkoztatni attól hogy otthon vagyok és akár zabálhatnék egész nap, felrakok egy lecsót , háttérbe Jack Bauer szeletel , meg hasonlók :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 20., hétfő 16:55

Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy. :mrgreen: Én bent nem tudok hatékony lenni mert jönnek csacsogni a kollégák, odajön vmi kutya kuncsorogni, kell a napi 3 kv meg cigiszünet a teraszon (nem dohányzom de nyilván kimegyek, ott mennek a jó infok :kalapos: ) stb.. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 16:50

a homeoffice engem is szétcsap néhanapján, mikor napi meeting előtt 5 perccel csúszok ki az ágyból, vagy még az se, hanem az ágyban tableten vagy mobilon durrantom be a teamset :lol:

mikor bemegyek az irodaba, viszont olyan hatékony vagyok, hogy elintézek/kipörgetek mindent, amit csak lehet idő előtt, aztán már nem tudok magammal mit kezdeni, lépnék le 2-3 körül délután... az se jó, ha azt látják :lol:

hogy ne csak szivárványos és üde legyen minden, én augusztus óta nem tudok sportolni (ertsd rendes sport, labdával, nem ez a bohockodás a sulyokkal vmi teremben) az achillesem miatt, konkretan geciszarul erzem magam mozgas nelkul honapok ota.
szoval tanulsag, mozogjatok sokat, jobb lesz minden, az alvás, a közérzet, az étvágy.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 20., hétfő 16:25

Szerintem is sok tényező együttes hatása, romlik az étkezésünk minősége, a sok munka - kevés szabadidő tengely mentén haladva sokszor kevesebb idő van a testmozgása, és a stressz is magasabb, világszinten is voltak ráható tényezők, meg persze egyéni szinten is..már nem az a legfőbb stresszforrás hogy futtatja e a 2 magos procijú pc a gta 4-et. :mrgreen:

Covid előtt én kb 2 évente voltam beteg 3-4 napot, azóta kb 2-3 havonta mindig van valami, de ebben a túlreagálás is benne van már, az biztos.

Mozgásra figyelek, bár a hülye ho-ban néha pisálni is elfelejtek kimenni annyira ideragaszt ez a szar, de a kajára már nehezebb figyelni például.
Nem illik.

Vissza: