Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 21., kedd 3:40

Pad'em írta: Na mi lesz holnap pupákok Virgil pucsít megint vagy Szalá végre bosszút áll? Rohadtul nem tudom elkepzelni se, hogy mi lesz. Ez a Liverpool nagyon cefet, de mi se vagyunk egy matyó hímzés. Szerintem pont ezért ismét valami instant klasszikus, 3-4 ide :mrgreen:
A pool elég fos de erre sztem felszívják magukat és nekünk esnek amit ha okosak vagyunk egy jó kis Carlo féle Catenaccioval simán megfuthatunk.

Igazából 2-3 gólos hátrányt már rutinszerűen oldunk meg a bernabeuban úgyhogyhacsak nem kapunk ki 4-5 góllal nagy baj nem lehet :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 20., hétfő 22:27

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

https://www.realmadrid.com/en/news/2023 ... eal-madrid

Pontosan mi a bajod?
nem dolgozta még fel a 100 eve törtenteket.
én ertem, de akkor pl barack obama se amerikai, es karim benzema se francia. :coffee:
enegedjuk már el ezt könyörgöm, hány generációnak kell még kihalnia ehhez?

mondom mindezt ugy, hogy rühellem a kurva románokat, kb 9/10 akivel eletemben talalkoztam, egy utolsó kutya.
Ezzel az a gond, hogy ha te egy székelyt lerománoznál, vagy akár Kovács Istvánt, nem valószínű, hogy ezt jónéven venné, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. Nehogy már ők tehessenek arról, hogy jó 100 évvel ezelőtt színmagyar területeket átcsatoltak egy Románia nevű államhoz.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 20., hétfő 22:24

Yazid írta:
Realista24 írta: Jürgen Klopp: “We need to play 2 super games. If you don’t play at your best, you don’t have a chance. If Real Madrid don’t play at their best, they still have a chance. That’s the difference.”

“Some of their players have won the competition five times. They will probably think they own it, but we will give it a try."

Korrekt.
Nem tudom hogy szokott nyilatkozni, de a saját játékosai szempontjából ez elég gáz volt.
Inkább motiváló, hogy csak 100 %-os teljesítménnyel van esélyük. Az edzőnek pont az a feladata, hogy a maximumot hozza ki a csapatából.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 20., hétfő 22:15

Na mi lesz holnap pupákok Virgil pucsít megint vagy Szalá végre bosszút áll? Rohadtul nem tudom elkepzelni se, hogy mi lesz. Ez a Liverpool nagyon cefet, de mi se vagyunk egy matyó hímzés. Szerintem pont ezért ismét valami instant klasszikus, 3-4 ide :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. február 20., hétfő 18:50

Romaniaban szuletett, roman allampolgar. Senki nem irta azt, hogy szoros talpu roman, nem ertem miert kell ezt a szot egybol negativan kezelni, mikozben csak magat a tenyt irja le.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:16

MorataMartin írta:
Realista24 írta:

Pontosan mi a bajod?
Az hogy egy magyar oldalon (madridom.hu és a facebookja) lerománozunk egy olyan embert, aki magyar. Semmi politikát nem akarok belevinni, csak sokaknak szúrja a szemét, ha egy erdélyi magyart lerománozunk. De akkor konkrétan:
"Ez lesz a második olyan találkozó, amikor a román nemzetiségű (HELYETTE: a romániai, a nagykárolyi származású stb...) játékvezető fújja a sípot egy Real Madrid mérkőzésen.
Kovács István vezeti a kedd esti, Liverpool – Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzését. Eddig egyetlen madridi mérkőzést vezetett korábban, a tavalyi BL elődöntőt, a Manchester City ellen, amely 4-3-ra végződött.

A facebokon meg ez van:
"Román játékvezetője lesz a holnapi mérkőzésnek."

Bár Kovács István Romániában született az ismert történelmi okok miatt, https://www.nemzetisport.hu/minden_mas_ ... ol-2741861
Ertem a felhaborodasodat, de reszlet az Uefa honlapjarol:
Referee: Istvan Kovacs (Romania)
"An international referee since 2010, the 37-year-old Romanian..."

Ha itt nem reklamal erte Istvan, akkor talan nalunk sem fog. A hivatalos honlaprol jott a hir, ott is ez van irva, a cikkben pedig az van megjelolve forraskent.

Ertem a problemad, de zard le magadban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 20., hétfő 17:06

Realista24 írta:
MorataMartin írta: Gyerekek írjátok már át a facebookon, hogy román bíró vezeti a meccsünket a Liverpool ellen, ez nagyon gáz. :x De a cikkben is, hogy román nemzetiségű Kovács István, ne már. Legyen már akkor romániai a megjelölés, ha már az erdélyi (itt pontosabban partiumi) magyar megnevezéssel esetleg bajotok van.

Pontosan mi a bajod?
Az hogy egy magyar oldalon (madridom.hu és a facebookja) lerománozunk egy olyan embert, aki magyar. Semmi politikát nem akarok belevinni, csak sokaknak szúrja a szemét, ha egy erdélyi magyart lerománozunk. De akkor konkrétan:
"Ez lesz a második olyan találkozó, amikor a román nemzetiségű (HELYETTE: a romániai, a nagykárolyi származású stb...) játékvezető fújja a sípot egy Real Madrid mérkőzésen.
Kovács István vezeti a kedd esti, Liverpool – Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzését. Eddig egyetlen madridi mérkőzést vezetett korábban, a tavalyi BL elődöntőt, a Manchester City ellen, amely 4-3-ra végződött.

A facebokon meg ez van:
"Román játékvezetője lesz a holnapi mérkőzésnek."

Bár Kovács István Romániában született az ismert történelmi okok miatt, https://www.nemzetisport.hu/minden_mas_ ... ol-2741861

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 20., hétfő 16:30

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Pontosan mi a bajod?
én ertem, de akkor pl barack obama se amerikai, es karim benzema se francia. :coffee:

mondom mindezt ugy, hogy rühellem a kurva románokat, kb 9/10 akivel eletemben talalkoztam, egy utolsó kutya.
tobbnyire fideszes generaciokban soha nem hal ki ez.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 15:59

Realista24 írta:
MorataMartin írta: Gyerekek írjátok már át a facebookon, hogy román bíró vezeti a meccsünket a Liverpool ellen, ez nagyon gáz. :x De a cikkben is, hogy román nemzetiségű Kovács István, ne már. Legyen már akkor romániai a megjelölés, ha már az erdélyi (itt pontosabban partiumi) magyar megnevezéssel esetleg bajotok van.

Pontosan mi a bajod?

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 15:54

Pontosan mi a bajod?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 20., hétfő 15:49

Gyerekek írjátok már át a facebookon, hogy román bíró vezeti a meccsünket a Liverpool ellen, ez nagyon gáz. :x De a cikkben is, hogy román nemzetiségű Kovács István, ne már. Legyen már akkor romániai a megjelölés, ha már az erdélyi (itt pontosabban partiumi) magyar megnevezéssel esetleg bajotok van.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 15:42

Yazid írta:
Realista24 írta: Jürgen Klopp: “We need to play 2 super games. If you don’t play at your best, you don’t have a chance. If Real Madrid don’t play at their best, they still have a chance. That’s the difference.”

“Some of their players have won the competition five times. They will probably think they own it, but we will give it a try."

Korrekt.
Nem tudom hogy szokott nyilatkozni, de a saját játékosai szempontjából ez elég gáz volt.
Sztem semmi extra, a Real es a BL kulonleges kapcsolatanak elismerese ez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 20., hétfő 15:36

Korrekt.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. február 20., hétfő 15:23

fhuu remelem soha nem lesz Real Madrid edzo ez a faszi.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 14:47

nyalifali már interjúzik nyárra
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 14:46

Korrekt.
Jürgen Klopp on Vinicius: “Nothing in the world can justify that [racial abuse that he's abused]. As far as I know, he is a world class player, you should not leave him in one versus one situations. I hope he’s not focused on those idiots.”

“Carlo Ancelotti the most relaxed manager I’ve ever met in my life. One of the best people you can meet. He’s fantastic, humble & nice. His man management is a different level.”

Korrekt 2.0 :smile:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 14:35

Jürgen Klopp: “We need to play 2 super games. If you don’t play at your best, you don’t have a chance. If Real Madrid don’t play at their best, they still have a chance. That’s the difference.”

Korrekt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

jack95hun
Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért

HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. február 20., hétfő 12:02

A Liverpool elleni keret:

Kapusok: Courtois, Lunin, Luis López
Védők: Carvajal, E. Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Odriozola, Lucas V., Rüdiger
Középpályások: Modrić, Camavinga, Valverde, D. Ceballos, Mario Martín, Arribas
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Rodrygo, Álvaro

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2023. február 19., vasárnap 13:37

István Kovács will referee the Liverpool-Real Madrid game at Anfield.

It will be the 2nd time after City-Real Madrid of last season (4-3).
A City elleni odavágót nagyon korrektül fújta :agree: Remélem most kedden se lesz gond vele.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 19., vasárnap 11:56

cart írta: PL csapatok nem érdekeltek az indulásban, nekik így is van pénz szarasig, ők csak veszteni tudnak ezen. Nélkülük még marad 5-6 értelmes csapat, az kevés lesz
Majd nézzük meg az új tulajok érdeklődési köret.

PSG sejk is leszar mindent, csak a BL kell neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: