OFF
Re: OFF
Öregszetek.
Üdv,
HK
Üdv,
HK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Cegnel sok az uj eset, gondolom mar valami hiperszuper uj, ami kevert verzioja tobb szarnak is. Becsben csak most fogjak feloldani a maszkviselest is tomegkozlekedesen.'shutterisland írta: en faradekonyabbnak erzem magam az utobbi evekben.
volt ket pfizerem es voltam covidos is, nem tudom, lehet e barmi osszefugges.
ha mar covid.
tudom, senki sem nostradamus vagy virologus, de szerintetek ki lehet jelenteni, hogy tulvagyunk ezen az egeszen ?
utobbi kb fel-egy evben mar nagy a csend, feloldottak szinte mindenhol mindent, elvetve hallani rola ismerettsegi korben is (marmint hogy valaki elkpata), viszont bar ujabb bezarasokat es katasztrofat mar nehezen kepzelnek el, de nem mernem kijelenteni, hogy aztan nem jon valami uj varians es megint ez lesz a tema.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Europan kivul sajna meg azert eleg sok helyre kell oltottsag..

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en faradekonyabbnak erzem magam az utobbi evekben.
ha mar covid.
tudom, senki sem nostradamus vagy virologus, de szerintetek ki lehet jelenteni, hogy tulvagyunk ezen az egeszen ?
utobbi kb fel-egy evben mar nagy a csend, feloldottak szinte mindenhol mindent, elvetve hallani rola ismerettsegi korben is (marmint hogy valaki elkpata), viszont bar ujabb bezarasokat es katasztrofat mar nehezen kepzelnek el, de nem mernem kijelenteni, hogy aztan nem jon valami uj varians es megint ez lesz a tema.
ha mar covid.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2023. február 20., hétfő 13:14-kor.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amúgy is van vmi a levegőben. Kisfiam elsős, ki van dőlve a fél osztály/suli, akinek ovis öccse/húga van, ott a fél csoport szintén. Munkatársam kislánya győri oviba jár, ő is "maródi" már múlt hét óta, a srác elkapta tőle mára.
Felénk most valami magas lázzal, néha hányással járó valami dönti ki a gyerekeket, decemberben köhögés + orrfolyás + enyhe láz volt a menün (azt pl. elkaptuk mi is). A győri kórház gyerekosztálya tele köhögő, lázas kicsikkel, a rendelők (mint írtam) szintén..
De volt egy ugyanilyen hullám 2021 őszén (szept. vége - október eleje) is, ha jól emlékszem.
Felénk most valami magas lázzal, néha hányással járó valami dönti ki a gyerekeket, decemberben köhögés + orrfolyás + enyhe láz volt a menün (azt pl. elkaptuk mi is). A győri kórház gyerekosztálya tele köhögő, lázas kicsikkel, a rendelők (mint írtam) szintén..
De volt egy ugyanilyen hullám 2021 őszén (szept. vége - október eleje) is, ha jól emlékszem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ___Samy___
En minden este, lefekves elott bevernek egy feles hazi szilvat. Attol jobb orvossag nincs. Nekem ha barmi ilyen bajom van, helyre tesz.alexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mikor megvoltak a manduláim, akkor évi kétszer két hétre biztos kiírhattam magam, mert olyan lázas, torokfájásos, mindenem fájós betegségek értek el, hogy csak kamilláztam...
Mióta kivették a mandulámat 2019-ben, azóta kétszer voltam beteg, az is ilyen 2-3 napos kis hőemelkedés, enyhe láz miatt.
Szedek vitaminokat, de túlzottan nem táplálkozom egészségesen és mostanában a sport is kimarad.
Felvettem 2 pfizer oltást, a családban majdnem mindenki oltott (kínai, orosz és pfizer), de senkinek semmi problémája nincs.
Én azt javaslom, hogy mihamarabb ess túl a műtéten (ami amúgy nekem nem volt akkora nagy élmény altatás nélkül).
Mióta kivették a mandulámat 2019-ben, azóta kétszer voltam beteg, az is ilyen 2-3 napos kis hőemelkedés, enyhe láz miatt.
Szedek vitaminokat, de túlzottan nem táplálkozom egészségesen és mostanában a sport is kimarad.
Felvettem 2 pfizer oltást, a családban majdnem mindenki oltott (kínai, orosz és pfizer), de senkinek semmi problémája nincs.
Én azt javaslom, hogy mihamarabb ess túl a műtéten (ami amúgy nekem nem volt akkora nagy élmény altatás nélkül).

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert ne szaladj rogton mandulamutetre, felnott korban kinszenvedes (gyerekeknek sem egyszeru). Volt egy idoszak, amikor nekem is rendre bedurrant, es mondtak, hogy legkozelebb kiveszik.alexoxladjackoxi írta:A háziorvosom mondta, hogy nem ártok a probiutokummal, ha nem eszek elég erjesztett ételt. Amúgy elküldött gégészetre, onnan mentem vérvételre, és nem a csókolózás utáni cucc volt, de vírusos volt, a hasi ultrahang kimutatott enyhe máj - és lépmegnagyobbodást, azt mondták van még 2 féle vírus, ami ilyen szintű mandulagyulladást okoz, hosszú lefolyású tudom, 3 hetet voltam itthon, nem tudom, hogy rendesen kigyógyultam-e egyáltalán, de már nem ülhettem tovább a 4 fal között. Most eltelt azóta másfél hét, és megint itt vagyok. A következő mandulagyulladás után elvileg ki lesz véve. Nem is bánnám, de nem tudom, hogy az-e az oka ennek a sok kínlódásnak.Nika91127 írta:
Na azért a mononucleosis-t ne keverjük egy sima tonsillitissel kérlek titeket
Minek szedsz probiotikumot? Hasmenésed van?
Szerintem az állandó betegeskedésnek 2 oka lehet. Vagy a krónikus stressz-fáradtság-alultápláltság (micro és macronutriensekre nézve, nem kalóriára!!) vagy az állandó "kitettség".
Nem lehet mindent a covidra fogni.
Rendezni kell a sorokat, foleg azokkal, amiket hehe is irt. Viszont mivel a haziorvos altalaban leszarja, te meg nem ertesz hozza, igy a verkepedet biztos kielemeztetnem, es kernek tanacsot etrend, vitamin osszeallitasaban.
Azta a mocskotHalfkey írta:A te esetedben ebben biztosak voltunkés nem a csókolózás utáni cucc volt![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nincs középső ujjas emoji?Halfkey írta:A te esetedben ebben biztosak voltunkés nem a csókolózás utáni cucc volt![]()

A te esetedben ebben biztosak voltunkés nem a csókolózás utáni cucc volt

- alexoxladjackoxi
A háziorvosom mondta, hogy nem ártok a probiutokummal, ha nem eszek elég erjesztett ételt. Amúgy elküldött gégészetre, onnan mentem vérvételre, és nem a csókolózás utáni cucc volt, de vírusos volt, a hasi ultrahang kimutatott enyhe máj - és lépmegnagyobbodást, azt mondták van még 2 féle vírus, ami ilyen szintű mandulagyulladást okoz, hosszú lefolyású tudom, 3 hetet voltam itthon, nem tudom, hogy rendesen kigyógyultam-e egyáltalán, de már nem ülhettem tovább a 4 fal között. Most eltelt azóta másfél hét, és megint itt vagyok. A következő mandulagyulladás után elvileg ki lesz véve. Nem is bánnám, de nem tudom, hogy az-e az oka ennek a sok kínlódásnak.Nika91127 írta:Na azért a mononucleosis-t ne keverjük egy sima tonsillitissel kérlek titeketalexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
Szerintem az állandó betegeskedésnek 2 oka lehet. Vagy a krónikus stressz-fáradtság-alultápláltság (micro és macronutriensekre nézve, nem kalóriára!!) vagy az állandó "kitettség".
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem is a covidra fogja, hanem a rendkivul derék es alapos módon letesztelt oltásokra 
mindegy.
jobbulást, több egészséges étel, több mozgás, több vitamin.

mindegy.
jobbulást, több egészséges étel, több mozgás, több vitamin.
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Na azért a mononucleosis-t ne keverjük egy sima tonsillitissel kérlek titeketalexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
alexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
Nalunk a csaladban mindenki be van oltva.
Szerencsére nincs valtozas.
Viszont az egyik ismerősöm szenved az oltas ota, hasonló módon mint te.
ZIDANE
Én covid eleje óta most vagyok először beteg.
Régebben volt év hogy 5-6x is elkaptam valamit, ez kb 2019 óta nincs így. Szóval én nem tapasztalom ezt, mondjuk jobban oda is figyelek arra hogy pl ha veszek egy szendvicset benzinkúton, kezet fertőtlenítek mielőtt betolom.
Régebben volt év hogy 5-6x is elkaptam valamit, ez kb 2019 óta nincs így. Szóval én nem tapasztalom ezt, mondjuk jobban oda is figyelek arra hogy pl ha veszek egy szendvicset benzinkúton, kezet fertőtlenítek mielőtt betolom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ram hallgatsz, csinaltatsz egy verkepet es elmesz egy hozzaertohoz. Privatban tudok adni egyet, nem olcso, de jo.alexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem.Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban?
lehet, mert nem oltattam be magam

thereisonly1ronaldo
- alexoxladjackoxi
Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
- h3x0r
Nincs ebben semmi meglepo, a legtobb auto markanal megszokottak a visszahivasok.
Ami erdekesebb, hogy most rugtak ki 30 embert, mert szakszervezetet akartak alapitani.