Azert ne szaladj rogton mandulamutetre, felnott korban kinszenvedes (gyerekeknek sem egyszeru). Volt egy idoszak, amikor nekem is rendre bedurrant, es mondtak, hogy legkozelebb kiveszik.alexoxladjackoxi írta:A háziorvosom mondta, hogy nem ártok a probiutokummal, ha nem eszek elég erjesztett ételt. Amúgy elküldött gégészetre, onnan mentem vérvételre, és nem a csókolózás utáni cucc volt, de vírusos volt, a hasi ultrahang kimutatott enyhe máj - és lépmegnagyobbodást, azt mondták van még 2 féle vírus, ami ilyen szintű mandulagyulladást okoz, hosszú lefolyású tudom, 3 hetet voltam itthon, nem tudom, hogy rendesen kigyógyultam-e egyáltalán, de már nem ülhettem tovább a 4 fal között. Most eltelt azóta másfél hét, és megint itt vagyok. A következő mandulagyulladás után elvileg ki lesz véve. Nem is bánnám, de nem tudom, hogy az-e az oka ennek a sok kínlódásnak.Nika91127 írta:
Na azért a mononucleosis-t ne keverjük egy sima tonsillitissel kérlek titeket
Minek szedsz probiotikumot? Hasmenésed van?
Szerintem az állandó betegeskedésnek 2 oka lehet. Vagy a krónikus stressz-fáradtság-alultápláltság (micro és macronutriensekre nézve, nem kalóriára!!) vagy az állandó "kitettség".
Nem lehet mindent a covidra fogni.
Rendezni kell a sorokat, foleg azokkal, amiket hehe is irt. Viszont mivel a haziorvos altalaban leszarja, te meg nem ertesz hozza, igy a verkepedet biztos kielemeztetnem, es kernek tanacsot etrend, vitamin osszeallitasaban.
Azta a mocskotHalfkey írta:A te esetedben ebben biztosak voltunkés nem a csókolózás utáni cucc volt![]()