Azért bedobhatsz egy költségvetést, mert manapság olyan elmebeteg dolgok vannak a piacon, hogy egy-két millás gép már lassan nem is számít nagy szónak.soadroli írta: valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb![]()

Elektronika
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb

- Süti
Srácok szárító/mosógépes kérdés
Adott egy Bauknecht 97d6, nincs benne ilyen lint catcher szöszfogó akármi, és mostanában eléggé szöszöl, fehér ingeken nagyon látszik. Hogy lehetne kitisztítani? Van egy 20 perces tisztító program de az sokat nem ér.
Adott egy Bauknecht 97d6, nincs benne ilyen lint catcher szöszfogó akármi, és mostanában eléggé szöszöl, fehér ingeken nagyon látszik. Hogy lehetne kitisztítani? Van egy 20 perces tisztító program de az sokat nem ér.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Support. Csak ok tudnak segiteni. Erosen ketlem, hogy a szamla torles - uj nyitasa mukodne. Az igencsak fura akcio lenne.tubatibi írta: Sziasztok!
Van egy adott Revolut számla, ami nem volt használva, maradt rajta némi összeg, viszont a fizikai kártya nem lett aktiválva és az összekapcsolt bankkártya is időközben lejárt.
Hamvaiból felélesztve újra lenne használva, viszont első bökkenő, hogy az új bankkártyát nem engedi hozzárendelni, folyamatosan hibaüzenetet dob ki.
Tud fogadni pénzt a számla, viszont pl. visszaírni nem tud chaten belül a Barátoknak sem. Mintha korlátozva lenne.
Cél:
- Összekapcsolni az új bankkártyával
- Egy új fizikai kártyát igényelni
- Normálisan használni a számlát
Ki milyen irányba indulna el?
Ha semmi sem működik akkor a számla megszüntetése után mennyi idő az, hogy újat hozzon létre? Egyáltalán lehetséges ez?
Sziasztok!
Van egy adott Revolut számla, ami nem volt használva, maradt rajta némi összeg, viszont a fizikai kártya nem lett aktiválva és az összekapcsolt bankkártya is időközben lejárt.
Hamvaiból felélesztve újra lenne használva, viszont első bökkenő, hogy az új bankkártyát nem engedi hozzárendelni, folyamatosan hibaüzenetet dob ki.
Tud fogadni pénzt a számla, viszont pl. visszaírni nem tud chaten belül a Barátoknak sem. Mintha korlátozva lenne.
Cél:
Ha semmi sem működik akkor a számla megszüntetése után mennyi idő az, hogy újat hozzon létre? Egyáltalán lehetséges ez?
Cél:
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
h3x0r szerintem tök jól összefoglalta.h3x0r írta:roborock s5 max - kb 2 eve napi szinten hasznalom. Karacsony elott neztem par tesztet, de meg igyis jobb szivoereje van, mint nehany ujabbaknak. Szonyegre felmegy, kis kuszobokkel is elboldogul, nagyobbakkal mar kevesbe. De ez is max annyibol kenyelmetlen, hogy be kell vinni a szobaba es megnyomni a gombot. Nagyon kicsi szonyegeket nem birja vagy ha a fuggony leer a foldig, azt is bekapja, de a szekek koze szepen bebujik, ahova kell. Telefonon latod a terkepet, no-go zonakat tudsz beallitani, vagy beallitod, hogy minden nap delben induljon el, stb.ferni írta: Hahó
Volt itt már téma robotporszívóÉn meg nem értek hozzá.
Olyat kellene kutatnom valakinek ami mos is fel, küszöbmagassággal minél jobban meg tudjon küzdeni, pénz nem akadály. Szőnyeg nincs, palotapincsi van.![]()
Valami full extrás is jöhet vagy biztos itt is van olyan aminél már nincs értelme többet költeni.
Minden tippet köszi előre is.
6-os: a fo kulonbseg, hogy ebbe mar van kamera. Appon belul eloben latod merre megy. (ha elutazol, siman korbe tudsz vele nezni a lakasban) Bizonyos targyakat felismer, mondjuk ott hagysz egy cipot a foldon, az s5 max neki megy es eltolja a szoba masik vegeig, ez felismeri es az appon belul mutatja, hogy ott maradt egy cipo.
7-es: ezzel nincs sajat tapasztalatom, de elvileg jobban most fel. Egyiknek se olyan nagy a por tartalya, ha automata urito allomassal veszed (van olyan, ami csak a port szivja ki, van ami a vizet is feltolti), az meg kenyelmesebb, hogy nem kell naponta uritened (nyilvan attol is fugg, hogy mekkora a lakas, milyen gyakran inditod el. Ha csak heti egyszer rakod be, siman megtelik egy nagyobb szoba utan is)
Nekem is Roborock S5 Max van.Nagyon elégedett vagyok vele.
Az automata üritő állomás biztos hasznos amúgy, de (itt legalábbis) annyival drágább, hogy nekem biztosan nem éri meg.
A kamera sem hiányzik. Szóval ha ma bedöglene az S5 maxom lehet uolyat vennék. Én elégedett, én is kb 2 éve napi szinten járatom.
Amazonon vettem hozzá utángyártott szettet.Tisztítókefe, felmosó, minden, meg minden alkatrész volt benne kb fillérekért. Szóval az is előny, hogy tudsz utángyártott cuccokat olcsón venni, más márkánál ez nem biztos, hogy így lenne.
- h3x0r
roborock s5 max - kb 2 eve napi szinten hasznalom. Karacsony elott neztem par tesztet, de meg igyis jobb szivoereje van, mint nehany ujabbaknak. Szonyegre felmegy, kis kuszobokkel is elboldogul, nagyobbakkal mar kevesbe. De ez is max annyibol kenyelmetlen, hogy be kell vinni a szobaba es megnyomni a gombot. Nagyon kicsi szonyegeket nem birja vagy ha a fuggony leer a foldig, azt is bekapja, de a szekek koze szepen bebujik, ahova kell. Telefonon latod a terkepet, no-go zonakat tudsz beallitani, vagy beallitod, hogy minden nap delben induljon el, stb.ferni írta: Hahó
Olyat kellene kutatnom valakinek ami mos is fel, küszöbmagassággal minél jobban meg tudjon küzdeni, pénz nem akadály. Szőnyeg nincs, palotapincsi van.![]()
Valami full extrás is jöhet vagy biztos itt is van olyan aminél már nincs értelme többet költeni.
6-os: a fo kulonbseg, hogy ebbe mar van kamera. Appon belul eloben latod merre megy. (ha elutazol, siman korbe tudsz vele nezni a lakasban

7-es: ezzel nincs sajat tapasztalatom, de elvileg jobban most fel. Egyiknek se olyan nagy a por tartalya, ha automata urito allomassal veszed (van olyan, ami csak a port szivja ki, van ami a vizet is feltolti), az meg kenyelmesebb, hogy nem kell naponta uritened (nyilvan attol is fugg, hogy mekkora a lakas, milyen gyakran inditod el. Ha csak heti egyszer rakod be, siman megtelik egy nagyobb szoba utan is)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kinek milyen gondolatok járnak ugye a fejében es mire vágyikFaust írta:Megcsinalja azt olcson is, szerencsere a munkaja egyszersmind a hobbija is.Halfkey írta: Ha a pénz nem akadály, szerintem van az az összeg hogy hehito a kamionos egyenruhában, YMCA zenére naponta kitakarítson![]()

thereisonly1ronaldo
Akarod mondani *uralkodo keletTjacks írta:nincs itt baj kérem szépen, még hehito, a fogyasztói társadalom aktív tagja is a hanyatló nyugat vívmányait használjahehetheoriginal írta:
roborock s7 maxv ultra, a dokkolócuccal együtt.
legjobb ami ma kaphatóolcsó cucc, minden háztartásban elfér!
Megcsinalja azt olcson is, szerencsere a munkaja egyszersmind a hobbija is.Halfkey írta: Ha a pénz nem akadály, szerintem van az az összeg hogy hehito a kamionos egyenruhában, YMCA zenére naponta kitakarítson![]()
Ha a pénz nem akadály, szerintem van az az összeg hogy hehito a kamionos egyenruhában, YMCA zenére naponta kitakarítson

- hehetheoriginal
azt mondta pénz nem akadály
bentre - szintenként - egy ilyen, kintre vmi robotfűnyíró, aztán mehet is a sör meg a chips, nincs dolog

bentre - szintenként - egy ilyen, kintre vmi robotfűnyíró, aztán mehet is a sör meg a chips, nincs dolog

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nincs itt baj kérem szépen, még hehito, a fogyasztói társadalom aktív tagja is a hanyatló nyugat vívmányait használjahehetheoriginal írta:roborock s7 maxv ultra, a dokkolócuccal együtt.ferni írta: Hahó
legjobb ami ma kapható

- hehetheoriginal
roborock s7 maxv ultra, a dokkolócuccal együtt.ferni írta: Hahó
legjobb ami ma kapható
thereisonly1ronaldo
Hahó
Volt itt már téma robotporszívó
Én meg nem értek hozzá.
Olyat kellene kutatnom valakinek ami mos is fel, küszöbmagassággal minél jobban meg tudjon küzdeni, pénz nem akadály. Szőnyeg nincs, palotapincsi van.
Volt itt már téma robotporszívó

Olyat kellene kutatnom valakinek ami mos is fel, küszöbmagassággal minél jobban meg tudjon küzdeni, pénz nem akadály. Szőnyeg nincs, palotapincsi van.

Szerintem ebben a kategóriában nincs jobb. Eleve tabletben csak ipad, pedig nekem ez az egyetlen apple készülékem. Nekem is ez a tablet van, mert kellett egy alap gép, teljesen meg vagyok vele elégedve, amire kell jo, es ez evek mulva is igy lesz. Gyors, pörög, megbízható. Ne is gondolkodj másban szvszhala real írta: Sracok, tabletet vennek baratnomnek, es segitseg kene.
Valami ezer eves ipadje van jelenleg.
Ipad 9-re (2021) gondoltam. Lenne esetleg jobb valasztas hasonlo ar kategoriaban?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Érdemes szétnézni a hasznaltalman is, hasonló parameterrel milyen áron futnak ezek a telóktubatibi írta: Bocsi, lemaradt.
Space Grey, 64 GB.
Köszi Hehe, de Neked Én szeretnék fizetni, ha elviszed.![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én egy törött kijelzős, 64gb os white iphone x et adtam el 40ért tötlőfej és kábel nélkül, 75os akksival.tubatibi írta: Bocsi, lemaradt.
Space Grey, 64 GB.
A tiédnek 65e az alja szerintem.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sracok, tabletet vennek baratnomnek, es segitseg kene.
Ipad 9-re (2021) gondoltam. Lenne esetleg jobb valasztas hasonlo ar kategoriaban?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha akksit cseréltetsz és azon kívül minden hibátlan benne, 65 kb reális, de szerintem 70-ért is megpróbálhatod hardveraprón.tubatibi írta: Bocsi, lemaradt.
Space Grey, 64 GB.