nem, mert Valverdét sem szidomRealista24 írta: Es az elso, akire azt mondod nem hulladek uruguayi.
a középpályán jó szokott lenni
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 19., vasárnap 11:24
nem, mert Valverdét sem szidomRealista24 írta: Es az elso, akire azt mondod nem hulladek uruguayi.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 19., vasárnap 10:07
Szerintem is 15 perceket bőven kaphat ő is meg Arribas is (felváltva), derüljön ki ki mit tud.Kerlon írta: Szerintem kaphatja a perceket, bar azert egy kinyilo faradt ellenfel ellen jatszott mar.
Technikailag amugy nagyon rrndben van, lekapjodta a labdakat szepen es meg is jatszotta. Plusz a megadott golnal kelloen agressziv volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 19., vasárnap 9:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 19., vasárnap 9:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 19., vasárnap 8:17
Es az elso, akire azt mondod nem hulladek uruguayi.Jim írta: ennyi![]()
mondtam, hogy nem csak hulladékok vannak a Castillában![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 19., vasárnap 0:20
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 18., szombat 23:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 18., szombat 23:42
Édesfaszom. 9 meccses győzelmi széria, simadzsi91 írta: Real Madrid's upcoming games:
21 Feb: Liverpool, UCL ✈
25 Feb: Atletico, La Liga 🏟
2 Mar: Barcelona, CdR 🏟
5 Mar: Real Betis, La Liga ✈
11 Mar: Espanyol, La Liga 🏟
15 Mar: Liverpool, UCL 🏟
19 Mar: Barcelona, La Liga ✈
2 Apr: Valladolid, La Liga 🏟
5 Apr: Barcelona, CdR ✈
Akkor ami marad harag.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 18., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 18., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 18., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. február 18., szombat 23:07
Ez olyan mint amikor a Transfermarktot akarják mérvadónak tartani árakkal kapcsolatbanKerlon írta: a kissrac tenylef 18, eredmenyek.com is bekeveredett![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. február 18., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 18., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 18., szombat 23:03
Ha tudnám ki az…mondjuk nem egyedi eset ahogy nézni szoktam.Buitre írta: vmi troll minden hsz-re adott egy mínusz 1-et. nem ez számít, de azért az ilyet ki kellene vágni startból
3 pont, és talán egy cserecsatár
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. február 18., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 18., szombat 22:57
Van nalunk egy erre alkalmas szemely.dzsi91 írta: psgvel a legjobb ami történhet ha neymar es messi lép nyáron. Bappé mellé raknának két futóbolondot akik védekeznek is akkor még partiban is lehetnének a blért
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. február 18., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 16., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 16., csütörtök 12:56
Camavinga nem lesz balszelso vedo, csak ha veszhelyzet van. De arra is nagy penzem van, hogy Hakimit nem engedik vissza Madridba. Max kiterot tesz valamerre, de kozvetlenul biztosan nem. Mbappe meg csak akkor johet ide, ha kitoltotte a szerzodeset es tenyleg komolyan gondolja, hogy eleg volt Parizsbol. Mondjuk en biztos kimegyek az elso meccsere kifutyulni, meg mutogatni neki, aztan ha kitomboltam magam, utana szeretni fogomrealmadrid95 írta:Hat figyelj, ha elmegy Messi es Neymar, biztos ok is beruhaznak par vilagklasszisra. Irjak Salahot, aki nem Messi kepessegu, foleg iden, de elotte nagyon jo szamokat hozott. Vesznek egy izomcsatart, aki mellett szeret jatszani igazan Mbappe. Neymar minden evben kenye-kedve szerint jatszott. Ha volt kedve, vilagklasszis volt, elmeny volt nezni a jatekat, ha meg nem, akkor eszrevehetetlen volt. Tobb volt az utobbibol egyebkent, Messi meg eleve csak ugy eppenseggel elvolt Parizsban, a vbn jatszo Messi es a Psgben jatszo Messi ket kulonbozo szemely. En amondo vagyok, hogy ezzel erosodne a legtobbet a Psg.ziro4vr írta: Neymar és Messi off lesz nyáron szerintem, marad a teknős meg egy közepes képességű zsoldos sereg, igazolás kényszerben lesznek. De ez itt off.
A legjobb pedig az lenne, ha a ket legnagyobb baratsagban levo jatekos elvagyakozna, akik nevszerint Mbappe es Hakimi. Hatalmas upgrade lenne a csapatnak. Bele sem mernek gondolni, hogy lenne egy Cama-Vini es egy Hakimi-Mbappe szelunk…
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem