Dani Ceballos - 19

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
gutihaz14

Re: Dani Ceballos - 19

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 2., csütörtök 23:07

Jim írta: azért lehet megvárja, hogy ki lesz az edző nyártól :hmmm:
:mrgreen:
remeljuk lesz annyi turelme
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. március 2., csütörtök 23:00

azért lehet megvárja, hogy ki lesz az edző nyártól :hmmm:
:mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 2., csütörtök 22:58

rossz csóró, nem lepődnék meg, ha nem hosszabbít és lekoccol...

Carlo szerelmes Modricba, de ez se magyarázat arra, hogy maradhatot fent a pályán a félidő után. (alapból kezdenie se kellett volna)
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 8:34

Ceballos nagy troll, odairta Korte kepe ala, hogy micsoda assziszt :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 19., vasárnap 12:28

Mindenképp hosszabbítani kellene vele, viszont szerintem nem árt a helyén kezelni őt. Fix kezdő szerintem itt nem lesz belőle, viszont hajtani fog ha a tűz közelében tartják. Tehát a kiegészítő szerepét kellene játékpercekben jól meghatároznia az edzőnek. Szerintem most is jól teszi azt Ancelotti, hogy nem mindig kezdeti, de ha úgy van szívesen becseréli az elsők között. Valami ilyesmi szerep passzol neki és ezért talán hajt is rendesen. Ennél föntebb viszont nem tenném, pl. Kroos szerepét se biztos, hogy átadnám neki. Kellenek mellé még középpályások - ha mennek az öregek - és használni kell őt, játékban tartani.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 19., vasárnap 11:51

Halfkey írta:
Elég sok éven keresztül nem mutatott semmit, még az arsenalban sem, sőt, alig várták, hogy távozzon.
Én nem ezt hallottam az Arsenal szurkoló ismerőseimtől.
Hát én meg igen, mondjuk, hogy középen van az igazság akkor :lol:
De megnézhetjük a statjait is, 20/21, 2370 perc, 3 assist. 19/20, 2350 perc, 2 gól 2 assist. Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű, de idén 1000 perc alatt 1 gól 6 assist. Egy kiemelkedő fél évre fogunk vele hosszabbítani, amit én is megtennék, de valahol érthető a csapat hozzáállása is. Valószínű, hogy egyébként simán megduplázzák az eddigi fizetését, Mariano úgyis lép és még akkor is kevesebbet kapna nála.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 19., vasárnap 10:39

Dupla D írta:
realmadrid95 írta: A klub az El Mundo szerint új szerződést kínál a középpályás Dani Ceballosnak. A beszámoló szerint a Blancók szerződéshosszabbítást ajánlanak a játékosnak, de nem valószínű, hogy emelnék a bérét. Érdekes lesz látni, hogy a spanyol hajlandó lesz-e aláírni így az új szerződést.

Az inflacio es az elszallo, horrorisztikus atigazolasiarak mellett nem ferne bele, ha megdobnank a szerzodeset 500 ezer euroval? Vagy adni olyasmi bonuszt, mint amit masok adnak?(200 lejatszott meccs utan egyszeri 300ezer euros bonusz.)
Az egyik legrosszabbul kereső játékos a keretben. Meglepődnék, ha nem emelnék a fizuját. Az El Mundo meg katalán lap, nem?

Elvileg durván másfél milliót keres csak évente nettóban.
Katalan, igen. Ettol fuggetlenul szoktak “igazi” hireket is kozolni.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 19., vasárnap 10:38

wZoLee7 írta:
realmadrid95 írta: A klub az El Mundo szerint új szerződést kínál a középpályás Dani Ceballosnak. A beszámoló szerint a Blancók szerződéshosszabbítást ajánlanak a játékosnak, de nem valószínű, hogy emelnék a bérét. Érdekes lesz látni, hogy a spanyol hajlandó lesz-e aláírni így az új szerződést.

Az inflacio es az elszallo, horrorisztikus atigazolasiarak mellett nem ferne bele, ha megdobnank a szerzodeset 500 ezer euroval? Vagy adni olyasmi bonuszt, mint amit masok adnak?(200 lejatszott meccs utan egyszeri 300ezer euros bonusz.)
Még mindig túl nagy kockázatot jelent. Elég sok éven keresztül nem mutatott semmit, még az arsenalban sem, sőt, alig várták, hogy távozzon. Most jól játszik, de sokszor látni a jeleit az eszetlen futkorászásnak. A jelenlegi Ceba egyértelműen maradjon, de gyanítom attól tartanak Madridban amitől én Asensio esetében. Mindent, de tényleg mindent kiad magából egy új szerződésért, csapata lesz biztosan, pl-ben még többet is kereshetne, de a Real Madridon kívül minden csak alsóbb polc. Teljesen jó döntés neki egy hosszabbítást ajánlani a jelenlegi fizetésért, szerintem meg is valósul a hosszabbítás.

Ceba esetének semmi köze ahhoz, hogy spanyol, a felsorolt emberek többsége már sztár státuszban jött ide, Jovics meg az aktuális felszopott szláv csatár volt.

Arsenalban nagyon jol jatszott a seruleseig, kihagyhatatlan volt. Majd forman kivul volt es becserelgettek par percre egy durvan hajtos bajnoksagban. Semmi kockazat nincs benne, messze alul fizetett jatekos. Ennyiert senki nem focizna mar nalunk, foleg minosegi jatekos.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. február 19., vasárnap 10:11

Az egyik legrosszabbul kereső játékos a keretben. Meglepődnék, ha nem emelnék a fizuját. Az El Mundo meg katalán lap, nem?

Elvileg durván másfél milliót keres csak évente nettóban.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. február 19., vasárnap 9:49

Halfkey írta:
Elég sok éven keresztül nem mutatott semmit, még az arsenalban sem, sőt, alig várták, hogy távozzon.
Volt egy jobb idoszaka, de utána nem tudott kezdő lenni (en így emlékszem)
Nekem is az maradt meg osszessegeben az arsenalos időszakában, hogy lefott.
ZIDANE

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 19., vasárnap 9:47

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 19., vasárnap 9:28

Még mindig túl nagy kockázatot jelent. Elég sok éven keresztül nem mutatott semmit, még az arsenalban sem, sőt, alig várták, hogy távozzon. Most jól játszik, de sokszor látni a jeleit az eszetlen futkorászásnak. A jelenlegi Ceba egyértelműen maradjon, de gyanítom attól tartanak Madridban amitől én Asensio esetében. Mindent, de tényleg mindent kiad magából egy új szerződésért, csapata lesz biztosan, pl-ben még többet is kereshetne, de a Real Madridon kívül minden csak alsóbb polc. Teljesen jó döntés neki egy hosszabbítást ajánlani a jelenlegi fizetésért, szerintem meg is valósul a hosszabbítás.

Ceba esetének semmi köze ahhoz, hogy spanyol, a felsorolt emberek többsége már sztár státuszban jött ide, Jovics meg az aktuális felszopott szláv csatár volt.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. február 19., vasárnap 9:26

Spanyolnak nem mindig jár jó szerződés ebben a csapatban. Ha francia vagy brazil lenne, ugyanezzel a tudással, lehet, hogy vastagabban fogna a ceruza. Azért vicces, hogy Jovicsoknak is járt egy tízes, legalábbis ha jó adatot láttam. Arról már nem is beszélek, hogy Gareth mennyiért golfozott a Real Madridban a végén, vagy Hazard mennyiért nézi a meccseket az első sorból. Néha nehezen érthetőek ezek a dolgok.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 19., vasárnap 9:04

A klub az El Mundo szerint új szerződést kínál a középpályás Dani Ceballosnak. A beszámoló szerint a Blancók szerződéshosszabbítást ajánlanak a játékosnak, de nem valószínű, hogy emelnék a bérét. Érdekes lesz látni, hogy a spanyol hajlandó lesz-e aláírni így az új szerződést.

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 16., csütörtök 20:19

gutihaz14 írta: ... ettől megyek meg hogy esélyt sem adnak játékosoknak alapból, dacból, haverok miatt és máshol derül ki hogy jéé ezek tudnak focizni is kár hogy nem maradtak...
az első részével egyet értek a másodikkal nem :D

Ceballos itt jobban teljesít, mint az Arsenalban korábban
hiába itt magasabb szinten kell teljesíteni, jobban illik a csapatba :hmmm:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 16., csütörtök 20:03

és megint hogy derült ki az edző számára hogy focizni is tud?

... ettől megyek meg hogy esélyt sem adnak játékosoknak alapból, dacból, haverok miatt és máshol derül ki hogy jéé ezek tudnak focizni is kár hogy nem maradtak...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 16., csütörtök 19:38

okos :hmmm:
maga mellé állította a kemény magot már korábban a játékával, aztán skandálták is a nevét

így népharag lenne Madridban, ha nem kapna hosszabítást :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 16., csütörtök 19:35

Csak nehogy a reyes mez utan egy ceballos is megrendelodjon :D
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 19:29

Tegnap a stadion skandálta hogy Korrupció korrupció.

Na, Ceba a padon skandálta a kozonseggel :lol:
Emberem :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 3., péntek 11:31

Nekem ami feltűnt mintha nyáron rendbetették volna a mozgását.
Eddig olyan volt, mint aki esett-kelt, csetlett-botlott volna folyamatosan, kalimpált a lábaival meg a kezeivel mint valami hülye, most meg úgyis mozog végre mint egy labdarúgó.

A másik meg hogy tavaly fix meccs végi csere volt a BLben folyamatosan, Chelsea meg a City elleni mind a 4 meccsen berakta Carlo a végére, meg a Pool ellen is kapott ugyanúgy pár percet.
Fix más volt neki így BLt nyerni mint mikor múltkor csak a csoportkörben volt berakva és úgy nyert, azt utána még keretbe se volt soha, csak egyszer a padon :lol:

Önbizalma rendbejött a sok szar után az fix.

Meg ugye gólt is lőtt a Pool ellen a döntőben :kalapos: :mrgreen:

Vissza: