Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Pique katalán? Amikor volt az incidense, hogy leszólta a spanyolokat, volt egy cikk arról, hogy ő maga is csak spanyol, és a sajátjait szólta le, mintha ő is katalán lenne...de ezek szerint lehet hogy az, nem tudom. Az hozzá tartozik a dologhoz hogy a wiki-nek nem minden esetben lehet hinni

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szval Piké Made in Catalunya.Ő annyiban más mint a többiek,(Alba,Cesc) hogy nem járt a La Masiába,mielőtt külföldre igazolt.
Azt nemtom mennyire emlékezik meg róla a wiki,de ugye azt tudjuk emberünk bagyapai ágon brazil származású?

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy látszik, hogy a messi családban nem csak lionel képviseli a jóságot és az ártatlanságot, hanem testvére, matias is szeretne beállni a sorba. A napokban ilyen provokáló képeket sikerült twitter oldalára kitennie ennek a baromarcúnak:
Esta era la foto!!Que la disfruten,en especial a los q hablan!!Ah y falta una bota de oro!!Saludos!!
https://pbs.twimg.com/media/BZCvcrmCYAAoWV-.jpg
Hola a todos les dejo una fotito,espero les guste,a mi,me encanta!!!
https://pbs.twimg.com/media/BZCedaHCQAAMB0S.jpg:large
ez pedig még július 24-ei kép, de érdekes tőle...
https://pbs.twimg.com/media/BP_HKF1CAAEoZUy.jpg
Esta era la foto!!Que la disfruten,en especial a los q hablan!!Ah y falta una bota de oro!!Saludos!!
https://pbs.twimg.com/media/BZCvcrmCYAAoWV-.jpg
Hola a todos les dejo una fotito,espero les guste,a mi,me encanta!!!
https://pbs.twimg.com/media/BZCedaHCQAAMB0S.jpg:large
ez pedig még július 24-ei kép, de érdekes tőle...

https://pbs.twimg.com/media/BP_HKF1CAAEoZUy.jpg
But he is a good boy...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha fizetne 25 milliót, átnevezhetnénk a stadiont.Drake írta:Gerard Piqué Bernabeu

- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valaki szólhatna már MR.Shakirának ,hogy focizni kéne nem pedig folyamatosan a médián keresztül szítani a tüzet és megmondó embert játszani...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
érdekességként.
cesc a barcelonában : 7680 játékperc, 80 gólpont, tehát 96 percenként szerez gólt vagy ad gólpasszt átlagban.

cesc a barcelonában : 7680 játékperc, 80 gólpont, tehát 96 percenként szerez gólt vagy ad gólpasszt átlagban.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
vagy pastore.
....és tényleg....hát mi van pastoréval? Régen eléggé jól ment neki,mármint jól indult,most mi a szitu?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Naná, 1997 és 2004 között tolta a Masíán.Drake írta:Ohh shit benéztem.2001-2004 között a Barca B-be tolta.

Az a Piquenbauer becenév meg még mindig nagyot üt.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Wikipédia szerint:Drake írta:olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán?![]()
Teljes név Gerard Piqué Bernabeu
Születési dátum 1987. február 2. (26 éves)
Születési hely Barcelona, Spanyolország
Magasság 192 cm
Testtömeg 85 kg
Becenév Piquenbauer
Poszt hátvéd
Szval Piké Made in Catalunya.

Ohh shit benéztem.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán?
[/quote]
Wikipédia szerint:
Magasság 192 cm
Testtömeg 85 kg
Becenév Piquenbauer
Poszt hátvéd
Ő annyiban más mint a többiek,(Alba,Cesc) hogy nem járt a La Masiába,mielőtt külföldre igazolt.

Wikipédia szerint:
Magasság 192 cm
Testtömeg 85 kg
Becenév Piquenbauer
Poszt hátvéd

- wZoLee7
olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán?h3x0r írta:Raadasul Koke egy verbeli katalan, sajat nevelesu jatekos... lesz akkor ha leigazoljatok.wZoLee7 írta:én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...
3. számú mez? rossz nyomon jársz

- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[/quote]kíváncsi vagyok, hogy ha én 3 évvel ezelőtt benyomom ide, hogy 2013-ban iker távozása komolyan napirendre kerül, hányan néznek boci szemekkel, hogy ez miről beszél, szóval nem csoda.
persze ennyi erővel még igazad is lehet, viszont én nem tartom jelenleg reálisnak, hogy lelép, az meg, hogy ha netán mégis, akkor biztos a bayernbe, még úgy sem.[/quote]
Pont ez volt a mondandóm lényege,hogy megtanulhattuk volna már ,hogy a fociban nincs lehetetlen.Ezért ha azt mondja nekem valaki,hogy benne van a pakliban,hogy Mourinho 5 év mulva Barca edző lesz (jó ez azért erős túlzás
) belegondolok mennyi minden történt már a fociban amire senki nem számított volna, Figo,Porto BL győzelem,Görögök EB győzelme és még napokig sorolhatnám...
[/quote]szerintem ezek olyan tények, amik azt támasztják alá, hogy bár ez már valóban nem a csodabarca, de a keret még mindig olyan, amilyen, és a csapattal még mindig számolni kell, ha nem is fő esélyesként, de az egyik fő esélyesként.[/quote]
Tényleg rosszul értelmezted a kifutóban lévő kifejezésemet...Xavi - Iniesta duó már nem húzza sokáig(relatív kinek mi a sok) és ők +Messi voltak a motorja a "csodabarcának", Xavi láthatóan öregszik, Iniesta is formán kívül(persze ez nem azt jelenti,hogy már soha nem lehetne olyan mint volt), Messi pedig sérülésből sérülésbe lép (de benne azért van még jó pár év ,hacsak tényleg nem valami nagy gebasz ez a folyamatosan visszatérő izomsérelés)Így helytállónak tartom a "kifutóban lévő" kifejezésemet ami kizárólag a pep féle barcára volt irányítva, attól még a Neymar féle barca durranhat nagyot(de jelenleg nem érzem így).
Tudom, poén volt.Azért volt melette röhögőfej.Csak trollkodni volt kedvem, meg is kaptam a figyelmeztetést és ez így jó.
ui.
ár év múlva kapsz egy privát üzenetet, csak annyi lesz benne,hogy : HAHAHA én megmondtam.
persze ennyi erővel még igazad is lehet, viszont én nem tartom jelenleg reálisnak, hogy lelép, az meg, hogy ha netán mégis, akkor biztos a bayernbe, még úgy sem.[/quote]
Pont ez volt a mondandóm lényege,hogy megtanulhattuk volna már ,hogy a fociban nincs lehetetlen.Ezért ha azt mondja nekem valaki,hogy benne van a pakliban,hogy Mourinho 5 év mulva Barca edző lesz (jó ez azért erős túlzás

[/quote]szerintem ezek olyan tények, amik azt támasztják alá, hogy bár ez már valóban nem a csodabarca, de a keret még mindig olyan, amilyen, és a csapattal még mindig számolni kell, ha nem is fő esélyesként, de az egyik fő esélyesként.[/quote]
Tényleg rosszul értelmezted a kifutóban lévő kifejezésemet...Xavi - Iniesta duó már nem húzza sokáig(relatív kinek mi a sok) és ők +Messi voltak a motorja a "csodabarcának", Xavi láthatóan öregszik, Iniesta is formán kívül(persze ez nem azt jelenti,hogy már soha nem lehetne olyan mint volt), Messi pedig sérülésből sérülésbe lép (de benne azért van még jó pár év ,hacsak tényleg nem valami nagy gebasz ez a folyamatosan visszatérő izomsérelés)Így helytállónak tartom a "kifutóban lévő" kifejezésemet ami kizárólag a pep féle barcára volt irányítva, attól még a Neymar féle barca durranhat nagyot(de jelenleg nem érzem így).
[/quote]egyáltalán nem vagyok az.[/quote]ilyen médiabuherált hungarokatalán is vagy.
Tudom, poén volt.Azért volt melette röhögőfej.Csak trollkodni volt kedvem, meg is kaptam a figyelmeztetést és ez így jó.
ui.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát nézd... Ez most kb olyan elfogultság mintha kiirnám facen, hogy bátyámnak minden esélye megvan arra, hogy megnyerjen egy mesterlövész versenyt... Közbe meg a légpuskám távcsöve szemenverte... Messi idén közel nincs formában , főleg ősszel nem... Nincs ezen mit ragozni...'shutterisland írta:mondjuk ha azt írjam hogy messinek jár az idei laszti, az tényleg nagy elfogultság, de hát kivel legyél elfogult, ha nem a saját véreddel.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
oliver torres-t is elnézegetném, nagyon bírom a laza stílusát, viszont ő még nagyon nincsen készen a feladatra.
meg érdekes módon az u21-ben hátvédet is játszott, holott az atleticoban kreatív középpályásnak láttam mindig.
mondjuk ha azt írjam hogy messinek jár az idei laszti, az tényleg nagy elfogultság, de hát kivel legyél elfogult, ha nem a saját véreddel.
meg érdekes módon az u21-ben hátvédet is játszott, holott az atleticoban kreatív középpályásnak láttam mindig.
nem tudom, mit jelentenek a posztok, de a képekhez annyit, hogy egyszerű mezei drukkerek is osztanak meg ilyeneket, akkor nem olyan meglepő szerintem, hogy valaki hájpolja a saját testvérét, akinek nagyjából megköszönheti még azt is, hogy soha a büdös életben gondja nem lesz.Géci írta:Messi tesókája inkább polirozza le a bátyust, és ne a hülyeségeket tolja a twitterre... Szerintem ő is úgy volt vele, hogy még akkor jár a laszti, ha fél szezont sérült valaki... Vicc az egész család komolyan...![]()
LINK
mondjuk ha azt írjam hogy messinek jár az idei laszti, az tényleg nagy elfogultság, de hát kivel legyél elfogult, ha nem a saját véreddel.
- h3x0r
Raadasul Koke egy verbeli katalan, sajat nevelesu jatekos... lesz akkor ha leigazoljatok.wZoLee7 írta:én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Messi tesókája inkább polirozza le a bátyust, és ne a hülyeségeket tolja a twitterre... Szerintem ő is úgy volt vele, hogy még akkor jár a laszti, ha fél szezont sérült valaki... Vicc az egész család komolyan...
LINK

LINK
- wZoLee7
én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...GT37 írta:Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre.wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni![]()
![]()
Viszont ha már Koke: KATT
Nem rossz.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre.wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni

Viszont ha már Koke: KATT
Nem rossz.
- wZoLee7
valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzniGT37 írta:Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen![]()
De nálam továbbra is Gündogan az abszolút favorit.