Edukaltak a jatekosokat a birokrol 10-15 milliokert, azt.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. február 17., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 17., péntek 13:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 17., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. február 17., péntek 13:36
Ahhoz, hogy komoly buntetes legyen a vege eros lobbi kellene ellenoldalrol. Nem latszik, hogy ez kinek allna erdekeben. Perez uriember es most nagyobb kepet nez a Szuperliga miatt, oda kell egy ekkora brand szovetsegesnek, mint a Barca. Tebasnak nagy a szaja, de nyilvan tisztaban vannak vele, hogy egyre gyatrabb a spanyol foci, nem hiszem, hogy belefer a Barca elkaszalasa.dzsi91 írta:Nem usszák ezt meg szerintem ahogy göngyölödik fel az ügy úgy lesz egyre hangosabb a sajtó is. Kiderül még 1-2 részlet és tebasék sem legyunthetnek már.Realista24 írta: Egy harmadik ceg is elokerult, 10 millios nagysagrendu penz ment at rajta.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 17., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 17., péntek 13:18
Nem usszák ezt meg szerintem ahogy göngyölödik fel az ügy úgy lesz egyre hangosabb a sajtó is. Kiderül még 1-2 részlet és tebasék sem legyunthetnek már.Realista24 írta: Egy harmadik ceg is elokerult, 10 millios nagysagrendu penz ment at rajta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 17., péntek 12:30
maffia.Buitre írta: És ami durva, hogy ha jól értem, ezt az új spanyol sporttörvényt, ami alapján újabban a súlyos kihágások is elévülnek 3 után, tavaly decemberben, karácsony előtt szavazta meg a kongresszus. A Negreira ügyben a nyomozás előtte, októberben kezdődött.
Az ominózus sporttörvény mögött pedig az az Albert Soler áll, aki jelenleg a spanyol állam sportért felelős főmuftija (Director General de Deportes), és aki több éven keresztül (2015-2018) a Barca igazgatósági tagja is volt (Director de Relaciones Institucionales del FC Barcelona, Director de Deportes Profesionales)
Do the math![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. február 17., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 11:16
Na, jo latni, hogy fejlodik a moderalas ott isDonát írta:Erről az jutott eszembe, amikor valaki eurobarcán a szokásos benzemapedofilozásnál felhozta, h Dani Alves. Abban a pillanatban repült a véglegesSorrentino írta: Én már várom Pique nyilatkozatát, hogy ez csak aljas rágalom. Ők a szakmai életben is ugyanolyan makulátlanok voltak, ahogy a magánéletben is...Dani Alves-nek csak keddenként van látogatási ideje a böriben, így az ő nyilatkozatára még várnunk kell.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. február 17., péntek 11:12
Erről az jutott eszembe, amikor valaki eurobarcán a szokásos benzemapedofilozásnál felhozta, h Dani Alves. Abban a pillanatban repült a véglegesSorrentino írta: Én már várom Pique nyilatkozatát, hogy ez csak aljas rágalom. Ők a szakmai életben is ugyanolyan makulátlanok voltak, ahogy a magánéletben is...Dani Alves-nek csak keddenként van látogatási ideje a böriben, így az ő nyilatkozatára még várnunk kell.
![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. február 17., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 10:57
Ja jo, bocs. Nem pocsekoltam 6mp-nel tobbet ezekre.Donát írta:Tudom, de a legelső hírek is már a 0216-2018 időszakról szóltak. Erre bemondja ez a pumukli, hogy a VAR miatt fizették a bírókat, ami a kérdéses időszak utolsó pár hónapja. Ez akkora faszság, h emiatt hittem, h én értek félre valamitRealista24 írta:
Nem olyan regota, csak csak a 2000es evek elejetol fogva.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. február 17., péntek 10:52
Tudom, de a legelső hírek is már a 0216-2018 időszakról szóltak. Erre bemondja ez a pumukli, hogy a VAR miatt fizették a bírókat, ami a kérdéses időszak utolsó pár hónapja. Ez akkora faszság, h emiatt hittem, h én értek félre valamitRealista24 írta:Nem olyan regota, csak csak a 2000es evek elejetol fogva.Donát írta: De amúgy most én értek félre valamit? De Var 2018 őszi szezon óta van a La Ligában, nem? Ezek már előtte is bőven tejeltek![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 17., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 17., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 17., péntek 10:51
Kurvanagy faszság amiket mond. Azt akarta kihozni, hogy a barsza 18 évig fizetett azért, hogy néha edukálják a játékosaikat játékvezetésből amiről szerintem soha senki nem hallott, hogy ilyen egyáltalán van, másrészt ha van akkor miért titokban csinálták ha nem akkora bűn és miért valami cégének utalgatták a lóvét nem pedig közvetlenül a szövetségnekDonát írta: De amúgy most én értek félre valamit? De Var 2018 szeptembere óta van a La Ligában, nem? Ezek már előtte is bőven tejeltek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 10:49
Nem olyan regota, csak csak a 2000es evek elejetol fogva.Donát írta: De amúgy most én értek félre valamit? De Var 2018 őszi szezon óta van a La Ligában, nem? Ezek már előtte is bőven tejeltek![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. február 17., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 17., péntek 10:39
Tehát lényegében az a barsza edukálva volt a spanyol játékvezetésre amelyiknél a bolond victorvaldes a saját kapujából a túloldalig üvöltve sprintelt bármilyen eseménynél ????
Jelenlévő fórumozók: 76 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem