Európa Liga
Re: Európa Liga
Ha nem lesz beszari a mu, ha rashford nem pont most fog beragadni, ha ten hag tényleg olyan fasza gyerek akkor ez H, de sok a ha
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw, Casemiro, Fred, Sancho, Fernandes, Rashford, Weghorst
Barça: Ter Stegen, Koundé, Araújo, Christensen, Balde-Busquets, De Jong, Kessié-Sergi Roberto, Lewandowski, Raphinha
Barça: Ter Stegen, Koundé, Araújo, Christensen, Balde-Busquets, De Jong, Kessié-Sergi Roberto, Lewandowski, Raphinha
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jaja, nem utaztak a csapattal. Helyettuk viszont bekerult Busquets.Yazid írta: Állítólag nem lesz pedri,gavi,dembele
Este hajrá MU![]()
Ami a Unitedet illeti pedig, az elso meccshez kepest bevetheto Martinez, Sabitzer, Antony es Mctomi is. Muszaj nyerni.
Állítólag nem lesz pedri,gavi,dembele
Este hajrá MU
Este hajrá MU

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A jelenlegi forma alapján lehet, aztán ősszel amikor 6 meccsen kellett bizonyítani/tavaly egy egész szezonban, hogy benne vannak, nem jött össze nekik. Pedig bőven volt lehetőség.Halfkey írta: Amúgy a kajánkodáson kívül, ez a két csapat jelenlegi forma alapján bõven benne van Európa legjobb 16 csapata között, azt azért beláthatjuk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Amúgy a kajánkodáson kívül, ez a két csapat jelenlegi forma alapján bõven benne van Európa legjobb 16 csapata között, azt azért beláthatjuk.
szeretek véleményt ütköztetni. azért ez csak nem akkora kihívás, mintha a vadhajtások közönségét próbálnám meggyőzni, hogy a kormánypárt rossz..ANDS írta:Szép kihívás, egy Real Madrid forumon a legfanatikusabb Real szurkolókat arról győzködni, hogy jó csapat a Barca.4Rv írta: látom sláger téma volt itt is és másik topikban is a var, fred kezezése a 16-oson belül bizonyára elkerülte sokak figyelmét….![]()
Mi máshogy látjukEl csapat, FTC szint, Midtjylland, esetleg Nantes.
Jó csapat volt 6- 8 éve.

A Barcának vágott egyet a 2:8-as meccsendzsi91 írta:Ez gyenge volt. Azóta mondj még egy europai kieséses rangadót ahol érdemes megemlíteni.rikko írta:![]()
Igen , o csak a kis csapatok ellen villan. Néha rúg nekik 4-et is![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
fejben elkapta. Egyrészt hoznám másrészt fény az alagút végén,hogy egyszer vinidzsi is elkapja azt a mentális szintet ami ehhez a sporthoz kell a legmagasabb szinten. Képességekre hasonlónak gondolom a kettőt viniben több a zsoga rashford kicsit athletikusabb de kb egy szint úgyhogy hátha.lestat írta: Csak a sok lefizetesrol szolo hir utan gondoltam benezek ide. Ahova valok. Vagy lejjebb…
btw Rashford pazar formaban.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csak a sok lefizetesrol szolo hir utan gondoltam benezek ide. Ahova valok. Vagy lejjebb…
btw Rashford pazar formaban.
btw Rashford pazar formaban.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igen arra emlékszek, már már kínos volt ahogy gólt akartak rúgatni vele de végülis akkor igaz. Egy igazi Clutchplaya az öreg lewa.ANDS írta:Barca: Bayern = 2:8dzsi91 írta:
Ez gyenge volt. Azóta mondj még egy europai kieséses rangadót ahol érdemes megemlíteni.
Azon is rúgott egy gólt![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
szerintem csak rám akarod projektálnidzsi91 írta:Nekem feszültnek tűnsz mindig meg az a rikko is isten nyugasztalja.4Rv írta:
ha ez nekem szólt, akkor örülök, hogy ezt elértem nálad. mondjuk én aztán nem szoktam ide idegből írni és nem is gyűlölködni járok ide vagy viselkedek úgy, mintha karót dugtak volna a seggembe. úgyhogy valószínűleg összekevertél valaki mással.
- dzsi91
Nekem feszültnek tűnsz mindig meg az a rikko is isten nyugasztalja.4Rv írta:ha ez nekem szólt, akkor örülök, hogy ezt elértem nálad. mondjuk én aztán nem szoktam ide idegből írni és nem is gyűlölködni járok ide vagy viselkedek úgy, mintha karót dugtak volna a seggembe. úgyhogy valószínűleg összekevertél valaki mással.dzsi91 írta: Ez a gyerek amúgy irritáló. Mi ide csak röhögni járunk ő meg idegből védi a védhetetlent, hogy:
https://youtube.com/shorts/_C-_1Vsw29A?feature=share
az elche játékosáé nyilván látványosabb volt, de mindkettőnek messze volt a testétől a karja, a különbség, hogy az elchés háttal volt ugrás közben, így annyi esélye se volt, mint frednek, aki a labdának szembe még lendítette is felé a karját.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az a lol, ha neked ez a kettő egyforma:4Rv írta:pont tegnap fejelte rá benzema 30 centiről az elche játékos kezéreKercsó írta: túl közelről fejelte rá a kezére
mozdult a keze, de tizedmásodpercek alatt nem lehet azt mondani, hogy szándékosan
de amilyen kiismerhetetlen a kéz-szabály, nem lettem volna meglepve ha befúják.
gyenge volt a spori. Gavi is megúszott még az elején 1 sárgát. Case is már sárga lappal, tapasott meg valakit (igaz, az első sárgája vicc volt)
nem olvastam a nyilatkozatát, de amit írtam az tényRealista24 írta:
Látom Xavi nyilatkozata beütött neked is.![]()
Real -Elche
vs.
Barca - MU
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ertem en hogy nem szeretjuk katalanekat, de azert na.Realista24 írta: Az a fránya katalán humor.
Pont olyan jó mint fernie.![]()

ha ez nekem szólt, akkor örülök, hogy ezt elértem nálad. mondjuk én aztán nem szoktam ide idegből írni és nem is gyűlölködni járok ide vagy viselkedek úgy, mintha karót dugtak volna a seggembe. úgyhogy valószínűleg összekevertél valaki mással.dzsi91 írta: Ez a gyerek amúgy irritáló. Mi ide csak röhögni járunk ő meg idegből védi a védhetetlent, hogy:
https://youtube.com/shorts/_C-_1Vsw29A?feature=share
Humor topikot be is lehet zárni, elég ez nekünk