HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 15., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 15., péntek 9:15
Realista24 írta:Ribéry elképesztő![]()
![]()
"My wife’s left a space on the mantelpiece for the Ballon d’Or"
"Before I was good. Now I'm the best"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 15., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. november 14., csütörtök 23:20
Kb. ezzel vált biztossá, hogy idén sem kaphatja meg az aranylabdát. Nem is tudom, hogy mi lenne a legjobb neki...dannen írta:egy újabb fifa húzás:
a marca leírja cikkjében, hogy a 3 legesélyesebb aranybogyó jelölt milyen leírást kapott a profilja mellé (nem tudom , hol lehet ezt megtalálni ezt amúgy). érdemes elolvasni, annak aki tud angolul, még véletlenül sem látszik a különbség:
![]()
katt
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 14., csütörtök 22:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 14., csütörtök 22:50
nem emlékszel még múltkor asszem az Adidas év játékosánál talán de Messinél az volt a hivatalos oldalon írva hogy ÖTSZÖRÖS aranylabdás.dannen írta:egy újabb fifa húzás:
a marca leírja cikkjében, hogy a 3 legesélyesebb aranybogyó jelölt milyen leírást kapott a profilja mellé (nem tudom , hol lehet ezt megtalálni ezt amúgy). érdemes elolvasni, annak aki tud angolul, még véletlenül sem látszik a különbség:
![]()
katt
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. november 14., csütörtök 22:32
kibaxott undorító, nagyon sajnálom CR-t, (még ha nem is olyan stílusú focit játszik, amit én szeretek, ha soha nem is lesz emiatt a kedvencem, de mostmár lassan azt kell, hogy mondjam, hogy minden idők legjobb játékosa, soha senki, nem volt ilyen hatékony, mint ő)dannen írta:egy újabb fifa húzás:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 14., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 19:48
köszi az infót!Géci írta:Amit én kivettem a cikből az az, hogy francia barátunk úgy gondolja, hogy egyedül csak ő érdemli meg a lasztit...wZoLee7 írta:mit? lesz róla cikk?![]()
Kicsit arc lett a srác, de mind1... Egy Iniesta nem kapott életében egy lasztit sem eddig (ami legalább akkora vicc mint, hogy CR-nek 1 van), de Ribery úgy gondolja, hogy ez most csak neki jár mert ő egyénileg is volt valaki...Otthon az asszony felnyomhatta az egóját...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 14., csütörtök 19:15
Hát muszáj valami reklámkampányt csinálnia magáról, hiszen sorra nyilatkozzak le a mostani es regi labdarugok, hogy CR-nek kell kapniaGéci írta: Amit én kivettem a cikből az az, hogy francia barátunk úgy gondolja, hogy egyedül csak ő érdemli meg a lasztit...Kicsit arc lett a srác, de mind1... Egy Iniesta nem kapott életében egy lasztit sem eddig (ami legalább akkora vicc mint, hogy CR-nek 1 van), de Ribery úgy gondolja, hogy ez most csak neki jár mert ő egyénileg is volt valaki...
Otthon az asszony felnyomhatta az egóját...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 14., csütörtök 19:10
Amit én kivettem a cikből az az, hogy francia barátunk úgy gondolja, hogy egyedül csak ő érdemli meg a lasztit...wZoLee7 írta:mit? lesz róla cikk?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 14., csütörtök 19:02
Valami van, mert a Juve 1,5 milliót akar adni Pogba ugynokének, Raiolanak azért, hogy ne kezdje el az üzleteket más csapatokkal.Kerlon írta:Szóval valami van, de Pogba nem tud róla.“Nem gondolok a Real Madriddal kapcsolatos pletykákra. Csak arra tudok gondolni, hogy a pályán jó eredményeket érjek el. Semmit nem tudok arról, hogy mi folyik a színfalak mögött” – nyilatkozta Pogba.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:00
mit? lesz róla cikk?Realista24 írta:Ez a Ribery is nevetséges, hogy mit össze nem sír az Aranylabda miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 15:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 14., csütörtök 14:49
Akkor verd a fejed a falba kínodba.Unalmas már!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 14., csütörtök 14:31
Szóval valami van, de Pogba nem tud róla.“Nem gondolok a Real Madriddal kapcsolatos pletykákra. Csak arra tudok gondolni, hogy a pályán jó eredményeket érjek el. Semmit nem tudok arról, hogy mi folyik a színfalak mögött” – nyilatkozta Pogba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:18
Nyilván te annyira tudod mijár Xabi Alonso fejében mint én...vagyis semennyire.Ez oké, csak nehogy már ez érv legyen.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. november 14., csütörtök 14:10
Unalmas már!Blatter kijelentése sok ember szemét felnyitotta.”
Ideje volt.....persze sokan azt fogják majd mondani...cöcc,hiszen én tudtam.![]()
![]()
Ez oké, csak nehogy már ez érv legyen.Lehet ezen vidámkodni,de régi közhely,a pénz lehet sok,de soha sem lehet elég...
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 14., csütörtök 13:16
Ne hogy már legyen esélye egy utánpótlás emberünknek kinőnie magát, helyette plusz egy zsoldos, aki már egy fokkal sem lesz jobb. Jelenleg minden Benzemán áll vagy bukik, ha tudja azt hozni, amit elvárnak tőle akkor marad, és akkor elég mögé a Morata-Jesé duó, ha továbbra is hozza azt, amit eddig többnyire, akkor repül és jöhet Suarez.tubatibi írta:Moratát elküldeném, helyette hoznék valami rutinos öreg rókát, egy Klosénak tudnék örülni, aki 1-2 évig eltötyög(mondjuk ez annak függvényében, hogy Benzema, hogy teljesít a szezon hátralevő részében), meg persze ottvan Jesé is !
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem