Ezt Pep pajtás nyilatkozta valamikor?cart írta: Szerintem az angolokat nem annyira érdekli a BL, ott a PL megnyerésének nagyobb presztízse van. Gondolom pénzben is jobban fizet.

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 19., vasárnap 11:24
Ezt Pep pajtás nyilatkozta valamikor?cart írta: Szerintem az angolokat nem annyira érdekli a BL, ott a PL megnyerésének nagyobb presztízse van. Gondolom pénzben is jobban fizet.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 19., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 19., vasárnap 10:09
Nem feltétlenül. Továbbra is 4 BL induló van a PL-ben. Kibővíthetik 5-6-ra, de még akkor is lesz lemaradó. Másrészt mi alapján kapnának még kvótát. Csak, mert szegény balfasz Chelsea vagy Pool önerőből képtelen jó teljesítményre, így dobjunk csontot, hátha?cart írta: PL csapatok nem érdekeltek az indulásban, nekik így is van pénz szarasig, ők csak veszteni tudnak ezen. Nélkülük még marad 5-6 értelmes csapat, az kevés lesz
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 19., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 19., vasárnap 8:22
A Szuperliga meg fog törtenni, a kerdes, hogy mikor, es ilyen szempontbol az arab megalomania sem biztos, hogy rosszul fog elsulni. A legjobbak legjobbjai akarnak lenni.illgner írta:A BL mellett szerintem lehetetlen megszervezni a szuper ligát. Ennek akkor lenne értelme, ha a BL-ben szereplő elitcsapatok kilépnének, és megalakítanák a szuper ligát. Ezt nem látom reális lehetőségnek. A BL presztizse az egekben, a szuper liga presztizse meg a nullával egyenértékű, teljesen bizonytalan, hogy fogadná a szurkolók nagy tömege. Az UEFA meg nagyon jól sakkban tudja tartani a topcsapatokat a BL-lel.ANDS írta:
Szerintem is. Nem hülyék, ha beindul egy ilyen üzlet, hogy kimaradjanak belőle.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 19., vasárnap 0:12
A BL mellett szerintem lehetetlen megszervezni a szuper ligát. Ennek akkor lenne értelme, ha a BL-ben szereplő elitcsapatok kilépnének, és megalakítanák a szuper ligát. Ezt nem látom reális lehetőségnek. A BL presztizse az egekben, a szuper liga presztizse meg a nullával egyenértékű, teljesen bizonytalan, hogy fogadná a szurkolók nagy tömege. Az UEFA meg nagyon jól sakkban tudja tartani a topcsapatokat a BL-lel.ANDS írta:Szerintem is. Nem hülyék, ha beindul egy ilyen üzlet, hogy kimaradjanak belőle.dzsi91 írta: Németek csak kivárnak szerintem.
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. február 18., szombat 23:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 18., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 18., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 18., szombat 21:10
Nem az a kérdés,hogy indulni fog, hanem hogy mikor.Az én tipem olyan 2026 korul. Az elso klub vb utáni felhaborodas utan.ikarus93 írta: Szuper Ligáról tudni valamit? Van még rá esély hogy indulni fog?
Legutóbb Kroostól olvastam, hogy támogatja a Szuper Ligát.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 18., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 17., péntek 13:33
Nem volt ott Negrocukorka, hogy beszóljon az öltözőbe hozzá se szabad érni?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 17., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 16., csütörtök 21:25
bütyök milyen picike, mint egy törp
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 16., csütörtök 20:34
Szó szerint azt írtad, hogy a lőtéri kutya sem nézte a BL-meccseket. Mivel a Dortmund-Chelsea is BL-meccs volt, ez magyarul azt jelentette, hogy lényegében senki sem nézte ezt a meccset. A Dortmundnak és a Chelseanek is elég jelentős szurkolótábora van helyi és világszinten is, és eleve jó meccsnek ígérkezett. Szerintem nagyon sokan nézhették, ezért a lőtéri kutyázás nem volt egy szerencsés megfogalmazás.Pad'em írta: Fú de nehéz a felfogása itt egyeseknek, ha már csak két ember nézte az Arsenal Cityt már akkor is igaz az állításom hogy vitt el nézőket a BL-ről, nem? Nem azt mondtam, hogy azt nézték többen mint a Dortmund-Chelseat (mellesleg nem vagyok benne biztos, hogy nem így volt), hanem hogy a Real meccsnél többen nézték, lévén azt írták lent hogy a mi meccsünket úgy se nézte senki (kivéve pár millió madridistát).
Gáz, hogy egy BL nyolcaddöntő nincs kiemelve a többi meccsből erre akartam kilyukadni köszönhetően az UEFA és a FIFA áldásos munkájának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 18:46
Mert kiesett x hét a versenynaptárból a VB, Klub VB és Szuperkupa miatt?'shutterisland írta: most en sem ertem, miert ne lenne full igaza.
tegyuk fel, hogy (ahogy itt a forumon is sokan gondolom) minden harmadik ember, aki a city es real meccset nezte, az amugy odakapcsolt volna a dortmundra, ha nincs ez a ketto ugyanakkor, mar az is egy brutalis szam lehet globalisan.
en sem ertem, miert igy szerveztek ezt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 16., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 16., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 16., csütörtök 15:45
ja bocs, nem ideztem, padménak irtamRealista24 írta:En leszarom, csak jottem belekontarkodnihehetheoriginal írta: itt az a vita tárgya, hogy olyasmiről beszélsz, amiről nincs hiteles pontos lecsekkolt infod.
aztan csodalkozol, hogy igy hetvege elott mindenki rajtad vezeti le az ideget![]()
![]()
igen.Pad'em írta:Mert te csak úgy jártatod a szád ha hiteles, pontos, lecsekkolt infód van, ugye?hehetheoriginal írta: itt az a vita tárgya, hogy olyasmiről beszélsz, amiről nincs hiteles pontos lecsekkolt infod.
aztan csodalkozol, hogy igy hetvege elott mindenki rajtad vezeti le az ideget![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem