Nyilván ez az Elche asszisztált erősen nekünk tegnap, de bőven jól ment a játék. Cama végre a kp-n nem elbújt és folyamat rossz helyre helyezkedett, hanem egyik pillanatban még szerelt a jobb oldalon a másikon már a balon üresen kérte a labdát. Jó volt nézni ezt a kp-t, volt mozgás, a legnagyobb ellenségünk az álló foci amit tegnap is elő-elő vettünk néha, de rendben volt az most. Ceba és Asensio egyértelműen szerződésért játszik. Előbbinek meg is adnám, még ha olyan sokra nem is tartom. Utóbbitól nagyon félek, de tegnap amikor láttam becsúszva küzdeni a labdáért akkor azért nem kicsit meglepődtem
Rodrygonak jól állt a bal oldal egyébként, Benzema sajnos több jó passzt sem tudott gólra váltani. Egy jó önbizalom növelő meccsnek ez kitűnő volt. Nagyon gyorsan elgondolkodnék Madridban, hogy ez a védelem legyen az alap kezdőnk addig amíg sérülés nem történik.
realmadrid95 írta:
Vini mennyire hianyzott, vagy mennyire nem hianyzott tegnap? Sajnos nem lattam a meccset
Nehéz megmondani a kis ellenállás miatt. Biztos beforgatta volna a védőket párszor, de a jelenlétében kitudja mennyire ment volna át az Elche is favágóba. Nekem tegnap nem hiányzott és a jövőben többet használnám Rodrygot ebben a szerepben, mert nem is teljesen szélsőt tolt. Kár, hogy jobb oldalon totál használhatatlan, mert elég jó lenne, ha akár meccs közben is oldalt tudnának váltani.