el magico írta:Mondjuk amíg nincs hivatalos ítélet, addig tényleg várni kéne a mocskolódással. Lásd Greenwood esete.'shutterisland írta: en majd akkor jovok, ha lesz barmilyen hivatalos itelet, viszont ha bunos a klub, akkor az elso leszek, aki megkoveti az ittenieket es elfordul a csapattol.
de addig ez inkabb csak arra jo, hogy felporgesse a topicot.Ha 1 eurót utalsz, az is korrupció.boixosnoi írta: A goal.com-ról néztem a cikket ott is így hivatkoztak.Ettől függetlenül továbbra is érdekelne a véleményetek hogy ilyen összegek mellett milyen bíró kenésekről lehet beszélni?Aktív olvasója vagyok a fórumotoknak már sok-sok éve,de ezt most nem igazán tudtam hozzászólás nélkül hagyni.
300 ezer euró meg átszámolva kb. 120 millió forint durván. Azért az nem szar pénz, pláne nem egy bírónak.
Greenwood esetet nagyon rossz pelda felhozni. Ott voltak a videok, hangfajlok, amik egyertelmuen a lanyt igazoltak. Az mas kerdes, hogy 3 millio fontert hirtelen mashogy tanuskodott. Arrol nem beszelve, hogy a csapattarsak sem veletlenul nem latjak szivesen ot az oltozoben. Ennek hatasara az angol kinaban probal majd elhelyezkedni valamelyik focicsapatban.