mindegy.
jobbulást, több egészséges étel, több mozgás, több vitamin.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 12:37
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 20., hétfő 12:30
Na azért a mononucleosis-t ne keverjük egy sima tonsillitissel kérlek titeketalexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. február 20., hétfő 12:28
alexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 20., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 12:19
Ha ram hallgatsz, csinaltatsz egy verkepet es elmesz egy hozzaertohoz. Privatban tudok adni egyet, nem olcso, de jo.alexoxladjackoxi írta: Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 12:13
nem.Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 20., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 16., csütörtök 23:04
Nincs ebben semmi meglepo, a legtobb auto markanal megszokottak a visszahivasok.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 16., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 15., szerda 16:24
Igazad van, nem lopott o semmit, csak a tarsashazaban bement az aram egy kis szobaba, egyszer csak a semmibol megkerulte a villanyorat, majd elindult a lakasok fele.'shutterisland írta: o nem lopott semmit.
en hiszek neki.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 15., szerda 15:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 15., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 15., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 15., szerda 13:28
Majd jol elhuzzak a notajat.hehetheoriginal írta:update: tenyleg menekül a pufi, fogja a kis trombitajat a kezeben es teper a dagadt kis labaivalhehetheoriginal írta: közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében![]()
![]()
150km-re kecskemettol lovasbereny kozeleben lattak egy parkoloban![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 15., szerda 12:54
update: tenyleg menekül a pufi, fogja a kis trombitajat a kezeben es teper a dagadt kis labaivalhehetheoriginal írta: közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. február 15., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 15., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. február 14., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 14., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. február 14., kedd 22:02
Yazid írta: Nézem a blt, elején mutatják bappét, kérdi az asszony ez ki, mondom a nevét, eltelik negyed óra, instázik feldobja neki... gondolhatjátok hányszor googlezott rá, sose azt se tudja ki. Múltkor szomszéd asszonyhoz át megy, isznak valami teát kérdi ez milyen mondja a nő xy, utánna szintén instán feldobja neki. Iphoneja van. Találkoztatok már hasonló esettel?
Lehallgatnak meg ilyesmi mar meg se lepődök, de ez akkor kajak valós téma
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem