Premier League
Re: Premier League
a fek haaland

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem ugy volt par napja hogy pepperoni itt vinnyogott hogy elvesztették a bajnoksagot es a beell fontosabb, most meg nezem egal van a tabellán

thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó kis parázs meccs, forrnak az indulatok, tökéletes

hopp a wishes beckham
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
Faszszopo arteta le se tagadhatna honnan származik meg kitol tanulta

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Eleg fura ez a City felallas hetek ota. 3-2-4-1, vedekezest tekintve egy igazan nagyiramu meccsen szerintem szetszednek oket.
Gondolom a csaladot meg a managert is le kellett fizetni kulon zsebbol.
europai klubnal ezt nehezen hiszem el. marmint hogy a vevo es az elado is europai klub. bvb mar reg kommunikalta volna a valosagot szerintem.Realista24 írta: Citynek is sikerult lehet osszehozni egy Neymar ugyet.
A hirek szerint igazabol 180 milliot fizettek Haalandert, nem a kommunikalt 50-60-at![]()
Most megy a vizsgalat.
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Citynek is sikerult lehet osszehozni egy Neymar ugyet.
A hirek szerint igazabol 180 milliot fizettek Haalandert, nem a kommunikalt 50-60-at
Most megy a vizsgalat.
A hirek szerint igazabol 180 milliot fizettek Haalandert, nem a kommunikalt 50-60-at

Most megy a vizsgalat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spanyol ligara forditva, ez a hol tudsz tortillat vagy patatas bravast enni a legkozelebb a stadionhoz?hehetheoriginal írta: kb arra, hogy az a csapat, aki jo kiszolgalast akar nyujtani, annak ez az info is a rendelkezesere all, ha akarjak.
aztan hogy mit kezdenek vele, az mar mas kerdes, de vannak opciok a fejlesztesre pl
Tapasztalataim szerint ilyen teren a spanyol stadionok kornyeken is jo a helyzet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
kb arra, hogy az a csapat, aki jo kiszolgalast akar nyujtani, annak ez az info is a rendelkezesere all, ha akarjak.
aztan hogy mit kezdenek vele, az mar mas kerdes, de vannak opciok a fejlesztesre pl
thereisonly1ronaldo
Es ebbol mire lehet kovetkeztetni? Max arra, hogy a Liverpool stadionja kozelebb van a varos kozponjahoz mint a Brightone.
- hehetheoriginal
sztem nincs kajastand a stadionban, csak le kell ugrani érte a partra

thereisonly1ronaldo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Brigthonban mi történik? nekem kell elmennem a tescoba halért?
- hehetheoriginal
Jah, mind a négy klubnál amelyik socio rendszerben mūködik Spanyolországban. Már csak a Real, a Barca, az Osasuna és aKercsó írta:az arab pénzhez a socioknak is lenne egy két szavaillgner írta: Nem tudom, ha a spanyol ligát szeretnék felvásárolni az arabok, lenne-e jogi akadálya, szerintem nem. Valamiért mégsem állnak sorban az itteni csapatokért, vajon mi lehet az oka.
Bilbao fan owned, mindenhol máshol befektetõi csoportok vannak.
- h3x0r
Ha mar a City-t emlitetted, a jol osszerakott csapatok akiknel passzrol passzra meg van szervezve a jatek, ok a legidealisabbak a bajnoksag megnyeresere. Viszont a BL-ben ahogy beut a szar, ahogy jon egy Rodrygo, mar nem tudjak mit kell csinali. Egy csomo angol nyelvu videot lattam, amiben azt elemeztek, hogy pl. Gabriel Jesussal, aki a kombinativ jatekban jobb, mint Haaland, most a City vezetne a bajnoksagot. Viszont szerintem Haaland pont az a kaliber, aki a BL-ben a kulonbseget tudja jelenteni. A City vagy Pep magasrol tesznek ra, hogy most nyernek meg egy bajnoksagot vagy sem, nekik most a BL a minden.alexoxladjackoxi írta:Galacticos: Nyilván sarkítottam, az Artetás párhuzamban van valami, nem nem jobb sem a keretünk, sem az edzőnk, de Arteta szerintem mostmár bizonyítja, hogy potenciálisan felkerülhet a legjobb edzők közé, gyakorlatilag a szarból húzta fel 3 év alatt a csapatot az élre. Ilyen téren Xavi is hasonló, bár ő nyáron tényleg szinte pénzt, paripát megkapott. És egyébként az alapcsapatunk is nagyon jól össze van rakva, jobban, mint a Cityé, akiknek kvázi nincs egy kezdő 11-ük, de most nem akarok OFF-olni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tavaly oroszoktol elvett BL donto helyszin is veletlen pont Parizsba kerultFaust írta: Egyreszt nekik ez presztizs, masreszt a psg-nel mar jol latszik ahogy terjeszkedik a hatalmuk. Hat komolyan egy atigazolasnal a francia miniszternelnok is uzen a jatekosnak, hogy maradjon Parizsban, mert annyira fontos? Hol elunk? Annyi penz van a mellenyzsebukben, hogy barmelyik elvtelen szarhazit megveszik kilora ha kell egy kis allami fold, egy kis torvenymodositas, egy allami szektor, stb. Nem hulyek, tudjak hogy az olaj nem tart orokke, amint elfogy, repulnenek vissza a kozepkorba, ahova valok - igy viszont biztositjak a gazdagsaguk es befolyasuk fennmaradasat.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyreszt nekik ez presztizs, masreszt a psg-nel mar jol latszik ahogy terjeszkedik a hatalmuk. Hat komolyan egy atigazolasnal a francia miniszternelnok is uzen a jatekosnak, hogy maradjon Parizsban, mert annyira fontos? Hol elunk? Annyi penz van a mellenyzsebukben, hogy barmelyik elvtelen szarhazit megveszik kilora ha kell egy kis allami fold, egy kis torvenymodositas, egy allami szektor, stb. Nem hulyek, tudjak hogy az olaj nem tart orokke, amint elfogy, repulnenek vissza a kozepkorba, ahova valok - igy viszont biztositjak a gazdagsaguk es befolyasuk fennmaradasat.
5 evente elokerul egy jo felszezonnalgutihaz14 írta: ezt a rashfordot is bármikor hoznám előre
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K