Persze, engedélyek között be van pipálva a mikrofon. Facebook, instagram, tiktok, stb. mind “hallgatózik” . De ez nem csak iphone-on van ígyYazid írta: Nézem a blt, elején mutatják bappét, kérdi az asszony ez ki, mondom a nevét, eltelik negyed óra, instázik feldobja neki... gondolhatjátok hányszor googlezott rá, sose azt se tudja ki. Múltkor szomszéd asszonyhoz át megy, isznak valami teát kérdi ez milyen mondja a nő xy, utánna szintén instán feldobja neki. Iphoneja van. Találkoztatok már hasonló esettel?
Lehallgatnak meg ilyesmi mar meg se lepődök, de ez akkor kajak valós téma

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

Nézem a blt, elején mutatják bappét, kérdi az asszony ez ki, mondom a nevét, eltelik negyed óra, instázik feldobja neki... gondolhatjátok hányszor googlezott rá, sose azt se tudja ki. Múltkor szomszéd asszonyhoz át megy, isznak valami teát kérdi ez milyen mondja a nő xy, utánna szintén instán feldobja neki. Iphoneja van. Találkoztatok már hasonló esettel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyolban ezeket mar vegigjartam a nehany utam alkalmaval.Dupla D írta:Egyébként néha érdemes megnézni a lokálisabb autókölcsönzőket is, amiknek jó az értékelése. Pl. Tenerifén a csak kanári-szigeteki Autoreisen adta a legjobb árakat, nem kellett hitelkártya, autót pedig meg se nézték, hogy adtam vissza, és az értékelésök is nekik volt a legjobb. Tele volt már alapból meghúzásokkal, de körbefényképezgettem mikor elhoztam, így nem volt gond. Szardínián is a Sardinya Autonoleggiot ajánlották.nmate írta:
Kösz. Kérek mindent, ha már ott nyaralok és az autózás mellett döntök, akkor nem azon spórolok.![]()
Ja, revolutot remélem elfogadják majd, de van mastercard hitelkártyám, ha mégsem. Persze azért rákérdezek.
Btw. Enterprise a legszimpibb eddig: az oldal, felhozatal minden egyben. Mondjuk a dízeleket hiányolom, én tuti azt vinnék.![]()

Osszessegeben az Enterprise volt a legjobb, a szigeteket mindig maskeppen kezelik. Legalabbis ahogy en tapasztaltam, legyen az spanyol, olasz vagy eppen görög/Ciprus.
Gondolom gazdasagi okai is vannak, hiszen hajoztatni egy autot (ha frissiteni kell a flottat) ido es koltsegigenyesebb, mint szarazfoldon mozgatni. Kocsikat jobbara olyan turistak viszik, akik strandolnak, es meg ha oda is figyelsz ra, hamarabb le lehet lakni, a sok homok, tengerviz, stb. altal.
Mallorcan pl. a szallodabol kertunk autot, amikor meccsre mentunk, 1 napra. reggel vittuk, este vissza. Ki volt irva 40-45 euro. Mondom ok, fizeteskor mar 80 volt, mert az 1 napos berles az reggel 10tol este 8-ig szol

Ha 8 utan visszuk vissza, meg aznap, az mar akkor is ket napi berles, mert nincs aki atvegye.
Szallodaval szemben bementunk egy csokahoz, ugyanaezek voltak a feltetelek az 1 vs 2 nap eseteben, annyi, hogy 30 euro korul kert egy napra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egyébként néha érdemes megnézni a lokálisabb autókölcsönzőket is, amiknek jó az értékelése. Pl. Tenerifén a csak kanári-szigeteki Autoreisen adta a legjobb árakat, nem kellett hitelkártya, autót pedig meg se nézték, hogy adtam vissza, és az értékelésök is nekik volt a legjobb. Tele volt már alapból meghúzásokkal, de körbefényképezgettem mikor elhoztam, így nem volt gond. Szardínián is a Sardinya Autonoleggiot ajánlották.nmate írta:Kösz. Kérek mindent, ha már ott nyaralok és az autózás mellett döntök, akkor nem azon spórolok.Realista24 írta: Ezt Matenak is irom meg, hogy a full casco spanyolban altalaban ezeket nem tartalmazza...egyszer sajnos raszaladtam es ramvertek olyan 60-80 euro koruli osszeget egy fika meretu felverodes miatt a szelvedon. (Ami gondolom ott volt honapok ota es mindenkit lehuztak vele)
Vissza a kerdeshez, irj a kolcsonzonek, hogy milyen kartyad van, elfogadjak-e, nehogy a helyszinen erjen meglepetes.![]()
Ja, revolutot remélem elfogadják majd, de van mastercard hitelkártyám, ha mégsem. Persze azért rákérdezek.
Btw. Enterprise a legszimpibb eddig: az oldal, felhozatal minden egyben. Mondjuk a dízeleket hiányolom, én tuti azt vinnék.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kösz. Kérek mindent, ha már ott nyaralok és az autózás mellett döntök, akkor nem azon spórolok.Realista24 írta: Ezt Matenak is irom meg, hogy a full casco spanyolban altalaban ezeket nem tartalmazza...egyszer sajnos raszaladtam es ramvertek olyan 60-80 euro koruli osszeget egy fika meretu felverodes miatt a szelvedon. (Ami gondolom ott volt honapok ota es mindenkit lehuztak vele)
Vissza a kerdeshez, irj a kolcsonzonek, hogy milyen kartyad van, elfogadjak-e, nehogy a helyszinen erjen meglepetes.

Btw. Enterprise a legszimpibb eddig: az oldal, felhozatal minden egyben. Mondjuk a dízeleket hiányolom, én tuti azt vinnék.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Dupla D írta: Köszi a tippeket. Akkor csinálom tovább az erősítéseket.
Másik kérdés. Kékfényszűrős szemüveg vélemények?Csak a monitorbámulás miatt gondoltam, mivel alapból nincs baja a szememnek szerencsére.
Egyebkent talan ez a leghasznosabb video neked.
https://youtu.be/gnjInEwp4oQ
- Dupla D
Köszi a tippeket. Akkor csinálom tovább az erősítéseket.
Másik kérdés. Kékfényszűrős szemüveg vélemények?
Csak a monitorbámulás miatt gondoltam, mivel alapból nincs baja a szememnek szerencsére.
Másik kérdés. Kékfényszűrős szemüveg vélemények?

Csatlakozom az elozohoz. Mozgas szukseges, de nem sok. Par perc plank tok jol megoldja, van ra egy csomo app. Idoben nem sok, mitomen kezdesnek ilyen 6-8-szor fel perc kulonbozo pozokban. Vagy vmi sajat testsulyos, amiben a hatad is dolgozik.Dupla D írta: Skacok. Használ valaki irodai munka miatt tartásjavító hevedert? Rendszeresen fáj a hátam felső része, mivel a vállaim előreesnek. Valakinek van tippje, hogy milyen hevedert érdemes venni? Van sima, van mágneses, van deréktámaszos. Nem tudom melyik lenne valóban hasznos a felső hátszakasz tartására.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nem ajanlom neked. Tartasjavito hevederrel meg jobban ellustulnak azok a melyizmok, amivel tartod magad es hosszabb tavon meg rosszabb lesz. Inkabb erositsd meg a trapezizmodat, ha van ra lehetoseged. Az huzza hatra a vallad is, raadasul fajni sem fog. Egy honapnyi erosites is sokat szamit, kondi sem kell hozza feltetlenul, eleg napi 10-15 percet foglakoznod vele.Dupla D írta: Skacok. Használ valaki irodai munka miatt tartásjavító hevedert? Rendszeresen fáj a hátam felső része, mivel a vállaim előreesnek. Valakinek van tippje, hogy milyen hevedert érdemes venni? Van sima, van mágneses, van deréktámaszos. Nem tudom melyik lenne valóban hasznos a felső hátszakasz tartására.
- Dupla D
Skacok. Használ valaki irodai munka miatt tartásjavító hevedert? Rendszeresen fáj a hátam felső része, mivel a vállaim előreesnek. Valakinek van tippje, hogy milyen hevedert érdemes venni? Van sima, van mágneses, van deréktámaszos. Nem tudom melyik lenne valóban hasznos a felső hátszakasz tartására.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nekem Tenerifén és Máltán tiptop szuper autót adtak. Görögben majdnem lezúgtam az Olümposzon egy szakadékba, mert a tolatásba kb 4-5x kellett betenni a váltót mire be is vette.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
csináltatok egy hitelkártyát az a biztos, kell autó mert FARO ba szállunk le délportugáliában, Quarteira a szállás, és 1 hét nekem sok egy helbyen, spanyolba átszeretnénk menni Sevillába, Cadizba, na meg a gibraltári szoroshoz le, kell autó mindenképp, köszi azért.Realista24 írta:Kaucio eleg valtozo.Norbi90 írta: gondolatolvasók is vagytok már a madridomon.
énis akartam a témában kérdést feltenni
Portugláiába megyünk mi juniusban,kérdésem az volna hogy nekem nincs hitrelkártyám,
csak egy giro kártya német ami semmire nemjó szinte csak fizetni vele a benzinkuton.
meg egy magyar otp kártyám van debit, maestro.
már foglaltam autot a hirecar nevü oldalon, a giro kártyámmal abszolut nemtudtam fizetni, a magyarral tudtam 12 euros előleget . olvastam hogy kell nekik hitel kártya, namost csináltassak, vagy elég a magyar is , kauciot nemtudok kp-ban adni? illetve menniyvel terhelik meg meg olvastam ennél a kölcsönzönél pl össszvissz 3 ezer eurot terhelnek le a 200 euros autora ez komoly? vagyhogy mukodik ez, németben béreltem már autot itt bementem europcarhoz és kpban is tudtam adni kauciot.
köszi válaszaitokat.
Fugg a kocsi erteketol, es a biztositas tipusatol.
Full cascoval le szokott menni 150-300 euro koruli ertekre, Cipruson altalaban nullara.
A minimalis osszeget full casco ellenere szelvedore, kerekre szoktak esetleg fenntartani, meg ha nem full tankkal viszed vissza a verdat.
Ezt Matenak is irom meg, hogy a full casco spanyolban altalaban ezeket nem tartalmazza...egyszer sajnos raszaladtam es ramvertek olyan 60-80 euro koruli osszeget egy fika meretu felverodes miatt a szelvedon. (Ami gondolom ott volt honapok ota es mindenkit lehuztak vele)
Vissza a kerdeshez, irj a kolcsonzonek, hogy milyen kartyad van, elfogadjak-e, nehogy a helyszinen erjen meglepetes.
- hehetheoriginal
Az csak a fekpofara lerakodott homok miatt volt
Nem sokszor bereltem autót, görög , szardinia es ausztria, de minden egyes alkalommal tiptop ujszerut kaptam.

Nem sokszor bereltem autót, görög , szardinia es ausztria, de minden egyes alkalommal tiptop ujszerut kaptam.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszer a Hertz olyan kocsit adott aminek a fék rendszere a második napok olyan volt, mint amikor a vonat begurul az állomásra és fekezhehetheoriginal írta: kizartnak tartom, hogy a hertz es hasonlo cegek lerugott letaposott szart adna berbe.
megkerik az árát, de nem afrikaban vagyunk bazmeg.![]()
persze ha "olcsóba" okosba akarja vki megoldani, akkor vannak khm helyi üzemeltetésű "cégek" es mickeymouse Bt.-k is nyilvan

Nyilván azonnal cseréltettem es cseréltek is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
kizartnak tartom, hogy a hertz es hasonlo cegek lerugott letaposott szart adna berbe.
megkerik az árát, de nem afrikaban vagyunk bazmeg.
persze ha "olcsóba" okosba akarja vki megoldani, akkor vannak khm helyi üzemeltetésű "cégek" es mickeymouse Bt.-k is nyilvan
megkerik az árát, de nem afrikaban vagyunk bazmeg.

thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
van jó pár olyan autó a déliországok bérautó flottájában, ami itt durván megbukna a műszakin

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kercsó írta:itt bukott a dologRealista24 írta:
Indulaskor erdemes feliratni, hogy mit mutat a kocsi, hany km-re elegendo nafta van benne. Foto rola, rairni az atvevos papirra, es azzal kikuszobolheto ez.
Mar ha mutatja a kocsi persze.![]()
legutóbb Krétán egy 2006 Peugeot 107t kaptunk, tele horpadássallegalább beolvadtunk a helyi közegbe vele
Nekem egyszer volt olyan, hogy fullra tankoltam de a mutató nem mozdult felfele

Blokkot odaadtam, aztán mondta hogy jól van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
itt bukott a dologRealista24 írta:Indulaskor erdemes feliratni, hogy mit mutat a kocsi, hany km-re elegendo nafta van benne. Foto rola, rairni az atvevos papirra, es azzal kikuszobolheto ez.Kercsó írta: én a "return with full tank" szabályt eddig mindig beszptam.
elvettem az autót és kb. 30km múlva már egy csikkal kevesebb volt. aztán, ha én tankoltam fullba, kellett 100km hogy csökkenjen ugyanennyit
Mar ha mutatja a kocsi persze.

legutóbb Krétán egy 2006 Peugeot 107t kaptunk, tele horpadással

#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Indulaskor erdemes feliratni, hogy mit mutat a kocsi, hany km-re elegendo nafta van benne. Foto rola, rairni az atvevos papirra, es azzal kikuszobolheto ez.Kercsó írta: én a "return with full tank" szabályt eddig mindig beszptam.
elvettem az autót és kb. 30km múlva már egy csikkal kevesebb volt. aztán, ha én tankoltam fullba, kellett 100km hogy csökkenjen ugyanennyit
Mar ha mutatja a kocsi persze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema