Biztos, hogy éhesebbek, az elmúlt évek katasztrofálisan sikerültek számukra, ezt adom. Azt is, hogy Xavi még keveset bizonyított ahhoz, hogy a legjobb edzők között emlegessük, ettől függetlenül konstans és kiegyensúlyozott a játékuk, szóval a potenciálját kár lenne elvitatni. Keret már érdekesebb kérdés, TOP5-6-ban nemzetközi szinten szerintem ott lehetnek, de mondjuk ez rátok is igaz. Ami tény, a spanyol csapatok elég szarok az utóbbi időben, gyakorlatilag, akiket lehetett valamilyen szinten komolyan venni a 2 nagyon kívül, mint az Atleti vagy a Sevilla, ők is jelentősen visszaestek. Nyilván van 1-2 üdeszínfolt, mint a Betis vagy a Soci, de ezzel ki is fújt. A kicsiket és a középcsapatokat lehet lepofozgatni, és van már minőség a védelemben is, ha kell, kiizzadják.ateeemadrid írta: Szerintem a motiváció miatt húzzák be elsősorban, sztem sem a keretük, sem Xavi nem szűk elit, és nem is jobbak nálunk, de az összes spanyol csapatnál viszont de. Láthattuk, hogy egy egy hosszabbításban szerzett gólt úgy ünnepelnek, mint mi a bl címet szoktuk. Idén ez elég, tényleg nagyon kaparnak amiatt a cím miatt, az EL égés is biztos dob rajta.
Ami még tény, hogy a keretük mélyebb, minőségben mi vagyunk előrébb, de ha a padhoz kell nyúlni, akkor nem hazardok és marianok vannak csak.
Galacticos: Nyilván sarkítottam, az Artetás párhuzamban van valami, nem nem jobb sem a keretünk, sem az edzőnk, de Arteta szerintem mostmár bizonyítja, hogy potenciálisan felkerülhet a legjobb edzők közé, gyakorlatilag a szarból húzta fel 3 év alatt a csapatot az élre. Ilyen téren Xavi is hasonló, bár ő nyáron tényleg szinte pénzt, paripát megkapott. És egyébként az alapcsapatunk is nagyon jól össze van rakva, jobban, mint a Cityé, akiknek kvázi nincs egy kezdő 11-ük, de most nem akarok OFF-olni.
Pedriékhez meg annyit, hogy erős a Messi, Iniesta stb párhuzam, de ha mondjuk konkrétan Pedrit veszem, simán ott van a legjobb fiatal középpályások szűk elitjében jelenleg.