HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 15., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 15., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 15., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 15., szerda 12:45
europai klubnal ezt nehezen hiszem el. marmint hogy a vevo es az elado is europai klub. bvb mar reg kommunikalta volna a valosagot szerintem.Realista24 írta: Citynek is sikerult lehet osszehozni egy Neymar ugyet.
A hirek szerint igazabol 180 milliot fizettek Haalandert, nem a kommunikalt 50-60-at![]()
Most megy a vizsgalat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 15., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 15., szerda 10:05
Spanyol ligara forditva, ez a hol tudsz tortillat vagy patatas bravast enni a legkozelebb a stadionhoz?hehetheoriginal írta: kb arra, hogy az a csapat, aki jo kiszolgalast akar nyujtani, annak ez az info is a rendelkezesere all, ha akarjak.
aztan hogy mit kezdenek vele, az mar mas kerdes, de vannak opciok a fejlesztesre pl
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 15., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 15., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 15., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. február 15., szerda 8:46
Brigthonban mi történik? nekem kell elmennem a tescoba halért?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 15., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 13., hétfő 20:14
Jah, mind a négy klubnál amelyik socio rendszerben mūködik Spanyolországban. Már csak a Real, a Barca, az Osasuna és aKercsó írta:az arab pénzhez a socioknak is lenne egy két szavaillgner írta: Nem tudom, ha a spanyol ligát szeretnék felvásárolni az arabok, lenne-e jogi akadálya, szerintem nem. Valamiért mégsem állnak sorban az itteni csapatokért, vajon mi lehet az oka.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 13., hétfő 18:49
Ha mar a City-t emlitetted, a jol osszerakott csapatok akiknel passzrol passzra meg van szervezve a jatek, ok a legidealisabbak a bajnoksag megnyeresere. Viszont a BL-ben ahogy beut a szar, ahogy jon egy Rodrygo, mar nem tudjak mit kell csinali. Egy csomo angol nyelvu videot lattam, amiben azt elemeztek, hogy pl. Gabriel Jesussal, aki a kombinativ jatekban jobb, mint Haaland, most a City vezetne a bajnoksagot. Viszont szerintem Haaland pont az a kaliber, aki a BL-ben a kulonbseget tudja jelenteni. A City vagy Pep magasrol tesznek ra, hogy most nyernek meg egy bajnoksagot vagy sem, nekik most a BL a minden.alexoxladjackoxi írta:Galacticos: Nyilván sarkítottam, az Artetás párhuzamban van valami, nem nem jobb sem a keretünk, sem az edzőnk, de Arteta szerintem mostmár bizonyítja, hogy potenciálisan felkerülhet a legjobb edzők közé, gyakorlatilag a szarból húzta fel 3 év alatt a csapatot az élre. Ilyen téren Xavi is hasonló, bár ő nyáron tényleg szinte pénzt, paripát megkapott. És egyébként az alapcsapatunk is nagyon jól össze van rakva, jobban, mint a Cityé, akiknek kvázi nincs egy kezdő 11-ük, de most nem akarok OFF-olni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 13., hétfő 11:58
A tavaly oroszoktol elvett BL donto helyszin is veletlen pont Parizsba kerultFaust írta: Egyreszt nekik ez presztizs, masreszt a psg-nel mar jol latszik ahogy terjeszkedik a hatalmuk. Hat komolyan egy atigazolasnal a francia miniszternelnok is uzen a jatekosnak, hogy maradjon Parizsban, mert annyira fontos? Hol elunk? Annyi penz van a mellenyzsebukben, hogy barmelyik elvtelen szarhazit megveszik kilora ha kell egy kis allami fold, egy kis torvenymodositas, egy allami szektor, stb. Nem hulyek, tudjak hogy az olaj nem tart orokke, amint elfogy, repulnenek vissza a kozepkorba, ahova valok - igy viszont biztositjak a gazdagsaguk es befolyasuk fennmaradasat.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 13., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 13., hétfő 11:45
5 evente elokerul egy jo felszezonnalgutihaz14 írta: ezt a rashfordot is bármikor hoznám előre
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 13., hétfő 11:45
Newcastle tulajdonosi kore 620mrd-ot er, a klubot megvettek 415 millioert. Kevesbe erzik meg, mint en a haborus inflacio sujtotta sparos bevasarlasomat.petiamadridista írta: Én inkább onnan nézem,.hogy nem igazán értem, hogy az araboknak miért olyan nagy buli ez h milliárdokért focicsapatokat vásarolgatnak.
Es az nekem nem válasz, hogy mert megtehetik.
Azért ezek az összegek sejk mércével nezve is jelentősek.
Vagy volt 1 aki elkezdte mert miéet ne, aztán ha mar van a szomszed hercegnek akkor nekem is legyen vagy mi ??
Hóbort ez vagy komoly üzleti/politikai célja van?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 13., hétfő 11:42
Konkretan jelenleg bekebelezik a vilag legnepszerubb sportjat, elveszik a helyeket a vezetesben, es ezaltal szinte barmit tudnak kozvetiteni es barmit el tudnak erni.Faust írta:Azoknak is ki lehet tomni a zsebet. Tisztan latszott a vb-n is, mennyire imad a nyugat pucsitani ezeknek, nem adok 15 evet es ovek lesz a fel vilag.Kercsó írta:
az arab pénzhez a socioknak is lenne egy két szava
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 13., hétfő 11:42
Mirol beszelsz? Nem olvasol hireket, hogy milyen megaloman dolgokat epitenek? Ez nekik apro.. Amugy meg europai terjeszkedes a focin keresztul. Eleg a PSGt is megnezni...petiamadridista írta: Én inkább onnan nézem,.hogy nem igazán értem, hogy az araboknak miért olyan nagy buli ez h milliárdokért focicsapatokat vásarolgatnak.
Es az nekem nem válasz, hogy mert megtehetik.
Azért ezek az összegek sejk mércével nezve is jelentősek.
Vagy volt 1 aki elkezdte mert miéet ne, aztán ha mar van a szomszed hercegnek akkor nekem is legyen vagy mi ??
Hóbort ez vagy komoly üzleti/politikai célja van?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. február 13., hétfő 11:39
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem