'shutterisland írta:
hat azert 17-18 korrel a vege elott + egy meg hatra levo egymas elleni meccsel a tarsolyban nem szokas elengedni bajnoksagokat.
vagyis ha ezt valaki nyiltan lenyilatkozna, szerintem a tobbsegnel kiverne a biztit.
Nyiltan nem fogja senki kimondani a klubtol. Az mar mas kerdes, hogy a fejekben mi lesz, es hova helyezik az utolso utani eroket is a sracok.
Nem hianyzik sok a mi kirakosunkhoz, Mariano es Hazard szemelyeben van nagy hiany, (akik kiemelten fontosakk lettek volna a VB utani regeneracioban) de meg ha ezt az egy-ket nem vart botlast kikuszoboltuk volna, a 7 kapott gol nagyon impressziv.
Igy is, ugy is ti vezetnetek a tabellat, megerdemelten. Most a birokat, elmaradt piros, sarga lapokat, les nem les dolgokat hagyjuk.
Amikor meg 5 pont volt a hatrany, ugy gondoltam, hogy marciusban forditunk, de a 8 pont miatt mar szkeptikusabb vagyok. Ez nem behozhatatlanul sok, de nem is keves. Kellene egy szokasos hullamvolgy toletek, nekunk pedig mar nemigen lehet, amit kizartnak tartok. Szoval minden azt mutatja, hogy lehet a vegen szorosan, de a Barca lesz a bajnok.