alexoxladjackoxi írta:Galacticos: Nyilván sarkítottam, az Artetás párhuzamban van valami, nem nem jobb sem a keretünk, sem az edzőnk, de Arteta szerintem mostmár bizonyítja, hogy potenciálisan felkerülhet a legjobb edzők közé, gyakorlatilag a szarból húzta fel 3 év alatt a csapatot az élre. Ilyen téren Xavi is hasonló, bár ő nyáron tényleg szinte pénzt, paripát megkapott. És egyébként az alapcsapatunk is nagyon jól össze van rakva, jobban, mint a Cityé, akiknek kvázi nincs egy kezdő 11-ük, de most nem akarok OFF-olni.
Ha mar a City-t emlitetted, a jol osszerakott csapatok akiknel passzrol passzra meg van szervezve a jatek, ok a legidealisabbak a bajnoksag megnyeresere. Viszont a BL-ben ahogy beut a szar, ahogy jon egy Rodrygo, mar nem tudjak mit kell csinali. Egy csomo angol nyelvu videot lattam, amiben azt elemeztek, hogy pl. Gabriel Jesussal, aki a kombinativ jatekban jobb, mint Haaland, most a City vezetne a bajnoksagot. Viszont szerintem Haaland pont az a kaliber, aki a BL-ben a kulonbseget tudja jelenteni. A City vagy Pep magasrol tesznek ra, hogy most nyernek meg egy bajnoksagot vagy sem, nekik most a BL a minden.