5 evente elokerul egy jo felszezonnalgutihaz14 írta: ezt a rashfordot is bármikor hoznám előre
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Newcastle tulajdonosi kore 620mrd-ot er, a klubot megvettek 415 millioert. Kevesbe erzik meg, mint en a haborus inflacio sujtotta sparos bevasarlasomat.petiamadridista írta: Én inkább onnan nézem,.hogy nem igazán értem, hogy az araboknak miért olyan nagy buli ez h milliárdokért focicsapatokat vásarolgatnak.
Es az nekem nem válasz, hogy mert megtehetik.
Azért ezek az összegek sejk mércével nezve is jelentősek.
Vagy volt 1 aki elkezdte mert miéet ne, aztán ha mar van a szomszed hercegnek akkor nekem is legyen vagy mi ??
Hóbort ez vagy komoly üzleti/politikai célja van?
Es az ilyen csoportoknak mindegy, hogy 4mrd vagy 8mrd.
Faj vagy sem, nekik ez olyan apro, mint ami a tarcadban van most eppen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Konkretan jelenleg bekebelezik a vilag legnepszerubb sportjat, elveszik a helyeket a vezetesben, es ezaltal szinte barmit tudnak kozvetiteni es barmit el tudnak erni.Faust írta:Azoknak is ki lehet tomni a zsebet. Tisztan latszott a vb-n is, mennyire imad a nyugat pucsitani ezeknek, nem adok 15 evet es ovek lesz a fel vilag.Kercsó írta:
az arab pénzhez a socioknak is lenne egy két szava
Gondolom ido kerdese es megveszik mondjuk az F1-et is, aztan egy jo Olimpiat is megkapnak, es amilyen szurrealis a vilag, majd lesz egy nyaron megrendezesre kerulo teli Olimpia is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mirol beszelsz? Nem olvasol hireket, hogy milyen megaloman dolgokat epitenek? Ez nekik apro.. Amugy meg europai terjeszkedes a focin keresztul. Eleg a PSGt is megnezni...petiamadridista írta: Én inkább onnan nézem,.hogy nem igazán értem, hogy az araboknak miért olyan nagy buli ez h milliárdokért focicsapatokat vásarolgatnak.
Vagy volt 1 aki elkezdte mert miéet ne, aztán ha mar van a szomszed hercegnek akkor nekem is legyen vagy mi ??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én inkább onnan nézem,.hogy nem igazán értem, hogy az araboknak miért olyan nagy buli ez h milliárdokért focicsapatokat vásarolgatnak.
Azoknak is ki lehet tomni a zsebet. Tisztan latszott a vb-n is, mennyire imad a nyugat pucsitani ezeknek, nem adok 15 evet es ovek lesz a fel vilag.Kercsó írta:az arab pénzhez a socioknak is lenne egy két szavaillgner írta: Nem tudom, ha a spanyol ligát szeretnék felvásárolni az arabok, lenne-e jogi akadálya, szerintem nem. Valamiért mégsem állnak sorban az itteni csapatokért, vajon mi lehet az oka.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az arab pénzhez a socioknak is lenne egy két szavaillgner írta: Nem tudom, ha a spanyol ligát szeretnék felvásárolni az arabok, lenne-e jogi akadálya, szerintem nem. Valamiért mégsem állnak sorban az itteni csapatokért, vajon mi lehet az oka.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erling Haaland' vs Aston Villa, egy félidő.
100% pass accuracy (4/4)
6 touches
3 touches in opp. box
1 shot
1 chance created
1 assist
Hogy szoktak írni? Baller
100% pass accuracy (4/4)
6 touches
3 touches in opp. box
1 shot
1 chance created
1 assist
Hogy szoktak írni? Baller
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ehhez csak annyit, hogy érdemes megnézni a szerdai napot.
BL
21.00 Chelsea - Dortmund
21.00 Brugge - Benfica
PL
20.30 Arsenal - Man city
Hát nem kérdés hogy kurvára senki nem fogja a BLt nézni.
Ezt szépen rátette most a PL.
BL
21.00 Chelsea - Dortmund
21.00 Brugge - Benfica
PL
20.30 Arsenal - Man city
Hát nem kérdés hogy kurvára senki nem fogja a BLt nézni.
Ezt szépen rátette most a PL.
Ezért kell vonzóvá tenni egy ligát. A PL sem a semmiből született meg, van benne rengeteg munka. Nem mintha én egyetértenék az arab olaj korlátlan uralmával, de úgy látszik, az angolokat nem zavarja. Nem tudom, ha a spanyol ligát szeretnék felvásárolni az arabok, lenne-e jogi akadálya, szerintem nem. Valamiért mégsem állnak sorban az itteni csapatokért, vajon mi lehet az oka.cart írta: Gondolom az senkit nem fog zavarni hogy a PL lesz a szuper liga, csak Perez ne csináljon egyet![]()
Gondolom az senkit nem fog zavarni hogy a PL lesz a szuper liga, csak Perez ne csináljon egyet
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pár év és eljutunk oda hogy a 20 csapatból 15 arab-kontroll alatt fog állni. az lesz csak a szép.
Mondjuk Ferguson-éra előttig nem igazán voltak egy szinten egy Liverpoolhoz képest. De akkoriban még egy Arsenalnak is több bajnoki címe volt. Sőt olyannyira nem voltak tényezők, hogy '93-ig ugyanannyiszor voltak bajnokok mint az Aston Villa.hehetheoriginal írta:egy dolog a city, leicester vagy a cselszi, azoknak 1-2 evtizedes tortenelme van csak.
de a mu vagy a liverpool kb egyenlo az angol focival.
Abszolút Ferguson hozta őket az elitbe, persze annak is már közel 30 éve.
Köszönet. Csodálom, hogy a mindig éber nso még nem hozta lehehetheoriginal írta:https://www.goal.com/en/news/var-shambl ... 889f434f9aillgner írta:
Erre van valami forrás?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://www.goal.com/en/news/var-shambl ... 889f434f9aillgner írta:Erre van valami forrás?ferni írta: Arsenal meccsen is elfelejtették a Brentford gólnál bevonalazni az előkészítést, ami les volt, hiába nézték meg VARral![]()
Oda nekik két pont emberi hiba miatt![]()
Botrány baszki amit a VAR szobában művelnek
thereisonly1ronaldo
Erre van valami forrás?ferni írta: Arsenal meccsen is elfelejtették a Brentford gólnál bevonalazni az előkészítést, ami les volt, hiába nézték meg VARral![]()
Oda nekik két pont emberi hiba miatt![]()
Botrány baszki amit a VAR szobában művelnek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De hat tobbet koltottek, mint a City.
Semmirekello szar egy nep az angol, legyen stadion meg sor, a tobbi lenyegtelen. Ismeros valahonnan.
Semmirekello szar egy nep az angol, legyen stadion meg sor, a tobbi lenyegtelen. Ismeros valahonnan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a másiknak több van!!!4!!4!4!4!4!4!nzooli93 írta: Mondjuk Unitednal eddig se volt az probléma, hogy nem tudtak igazolni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Mondjuk Unitednal eddig se volt az probléma, hogy nem tudtak igazolni