már azt hittem nekem szólt aztán rájöttem hogy egyik sem igaz rámziro4vr írta:Istenem te pöcs, miért baszakodsz férfinőkkel és miért baszakodsz a francia bajnokságban?gutihaz14 írta: bappe gólja:
https://dubz.co/c/qh97hr

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 19., vasárnap 20:20
már azt hittem nekem szólt aztán rájöttem hogy egyik sem igaz rámziro4vr írta:Istenem te pöcs, miért baszakodsz férfinőkkel és miért baszakodsz a francia bajnokságban?gutihaz14 írta: bappe gólja:
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 19., vasárnap 20:08
Ennél még az is kevésbé elbaszott idő, mikor sokadjára újrázom a F&F szériát.ziro4vr írta:Istenem te pöcs, miért baszakodsz férfinőkkel és miért baszakodsz a francia bajnokságban?gutihaz14 írta: bappe gólja:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 19., vasárnap 20:03
Istenem te pöcs, miért baszakodsz férfinőkkel és miért baszakodsz a francia bajnokságban?gutihaz14 írta: bappe gólja:
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 19., vasárnap 17:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 19., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. február 19., vasárnap 16:20
Nagyon igazad volt, még Messi szabigól is vt jóóó sok nap után.. hát ez a vicces nevű Ekitike se rossz játékos.'shutterisland írta: psg meccsenek osszefoglalojat erdemes megnezni, ritka jo kis meccs volt, lehetett volna meg 3-4 gol is a 7-en felul.
teknoc elso golja parade.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 19., vasárnap 16:00
bappe gólja:'shutterisland írta: psg meccsenek osszefoglalojat erdemes megnezni, ritka jo kis meccs volt, lehetett volna meg 3-4 gol is a 7-en felul.
teknoc elso golja parade.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 19., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 18., szombat 9:48
ra konkretan emlekszem meg a premier league-bol, baromi gyors szelso volt.Megtaláltuk Atsut, de már nem volt életben. Részvétem a családnak. Jelenleg is a személyes tárgyait szedik ki a törmelék alól. Megtaláltuk a telefonját is” – nyilatkozta Atsu török ügynöke, Murat Uzunmehmet.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. február 14., kedd 1:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 12., vasárnap 14:35
aztán ez is lehet egy marketing húzás. Bedobják, hogy öreg Leo nem akar hosszabbítani, jönnek a nagy ajánlatok, végül marad és Ő lesz a példakép amiért nem ment el az arabokhoz (mát ott vangutihaz14 írta:már megvették a jól megérdemelt aranybogyót azzal hogy a VB-t megvették neki. nem is értem miért nem volt feltétele hogy hosszabbítsonwZoLee7 írta: Igazából így is simán nyerik a bajnokságot majd. Messinek mikor jár le? Aranylabdáig csak ott kellene maradni, hogy arabék még megvegyék neki azt is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 12., vasárnap 14:22
már megvették a jól megérdemelt aranybogyót azzal hogy a VB-t megvették neki. nem is értem miért nem volt feltétele hogy hosszabbítsonwZoLee7 írta: Igazából így is simán nyerik a bajnokságot majd. Messinek mikor jár le? Aranylabdáig csak ott kellene maradni, hogy arabék még megvegyék neki azt is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 12., vasárnap 14:21
B csapat ment ki. pihentek a BL-re.cart írta: Megint kikapott a PSG, most a Monacotól a bajnokságban.
Azt írják Messi nem hosszabbít, a helyére Salaht próbálják meg leigazolni nyáron.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 12., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 12., vasárnap 12:43
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. február 12., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 9., csütörtök 6:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. február 9., csütörtök 0:12
messivel meg neymarra. isten fia francia farmerligaban csak nem tudja összeszedni magátAnthony írta: Au revoir Coup de France!
Marseille - PSG: 2:1
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 8., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 7., kedd 18:56
Fegyelmi es taktikai gondok voltak vele.'shutterisland írta: mondjuk ennel tobbet vartam a new totti-tol.
serulesek persze nem kicsit kozre jatszottak, de mostanaban ha jol tudom, mar jatszik rendszeresen es megis 23 evesen elmegy torokokhoz.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem