Remy írta:Mozi/filmek topic.füst írta: De ha tudod hogy itt mindenkinek annyira hiányzik ez a termék, mint sántának a púp, akkor miért itt osztod meg róla a gondolataid? Nincs kivel beszélni róla?
Nem mondom hogy ne csináld, de mi értelme?Legalább pörgött kicsit. Újabb példa rá, hogy ilyenkor felpörög, amúgy hozhatsz ide bármilyen papíron csúcsfilmet, többnyire le van szarva.
Ne a papiron csucsfilmet hozd, hanem amit tenyleg erdemes megnezni. Szerintem annyira butasag sokszor imdbbol kiindulni, itt nem rad celozgatok, csak sokszor hallom, latom, hogy emiatt neznek, illetve nem neznek meg egy filmet. Annyi, de annyi jo film van, ami alacsony ertekelest ad, kozben jobb, mint barmelyik 8-9 es film.
Egyebkent, tegnap a baratnom ravett, hogy nezzuk meg a Hobbs es Shawt. Haaat, oszinten szolva nagyon fajt nezni. Az, ahogy lecsuszott a drotkotelen 30 meterrol csupasz tenyerrel… ilyet kiskoromban sem neztem volna meg, mert egy hatalmas faszsag. Ertem en, hogy film… de olyan szinten tultoljak, mint az indiai akciofilmeket.