HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 11., szombat 10:15
Meggyőzni nem tudok senkit, pláne itt, meg igazából nem is akarok. Miért is akarnék? Ez teljes mértékben szubjektív dolog. Én megértem azokat teljes mértékben, akik kiégnek ettől a szériától, vagy legalábbis a sokadik részétől.
Nekem viszont a legnagyobb komfortmozizássá nőtte ki magát az egész franchsie. Bárhol, bármikor, bármennyiszer, bármelyiket.
Sok mindenbe bele lehet kötni a szériában. De, hogy ne lenne benne semmi, az szerintem nem állja meg a helyét. Egyrészt rohadtul kreatív a maga módján, az itt-ott szemkifolyós CGI ellenére rohadtul látványos tud lenni. Valamint nehéz még olyan franchiset felhozni, ahol ennyi jópofa, élvezhető karaktert tudnak ennyire jól mozgatni. (természetesen ez is szubjektív). Azért az olyan színészek, mint Kurt Russell, Helen Mirren vagy Charlize Theron se hiába akarnak folyamatosan visszatérni benne.
Innentől pedig a sztori tök másodlagos számomra például. Mert képesek eladni egy családi grillezért is úgy, hogy számomra szórakoztató legyen.
Értelem? Minek? Ez már az a szint, mikor önmagukat is kiparodizálják. És tök jól áll nekik. Hogy ez jó vagy sem, az megint csak szubjektív.
Számomra kibaszottul jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots