Mozi, filmek
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Ez végülis támadhatatlan, ilyenkor tényleg él a topik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mozi/filmek topic.füst írta: De ha tudod hogy itt mindenkinek annyira hiányzik ez a termék, mint sántának a púp, akkor miért itt osztod meg róla a gondolataid? Nincs kivel beszélni róla?
Nem mondom hogy ne csináld, de mi értelme?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Igy tovabbgondolva egy csomo olyan filmet szeretek en is, amik vagy megbuktak bevetellel, vagy az altalanosan elfogadott velemeny veluk kapcsolatban az, hogy szarok, vagy divat oket fikazni. Pl.:
Star Wars: Baljos Arnyak - nekem nagyon tetszett ahogy a fogatversennyel meg ugy mindennel bovitettek a vilagon, amit amugy nem szerettem.
Waterworld - nekem egy klasszikus, nemtom miert, nekem tetszett a vilag amit felepitettek, a karakterek is bejottek. Ugy egyben volt. Pedig a Mad Max-et kifejezetten nem szeretem, szoval nem is a stilus miatt.
Alien 4 vagy Alien 3 - sokat fikazott meg legrosszabb Alien filmekkent vannak leirva, pedig szerintem a 3 azzal a klausztrofob, sotet tehetetlensegevel egy tok jo atmoszferat ad, ami miatt el tudom nezni, hogy a cgi-t azt en is csinalhattam volna 8 evesen. A 4 meg sztorijaban es megkozeliteseben tok mas, es nekem tetszett ez az ut. Annak ellenere, hogy az csak a nev es bevetel miatt keszult el kb.
Nekem a John WIck mindegyik resze egy mestermu. Visszahozza a regi akciofilmek feelingjet egy modern kontosben. Es Keanu tokeletesen illik a karakterhez. Nyilvan nem realis es butyuta, mint minden akciofilm. En kurvajol szorakozok az akciojeleneteken, az egy szavas valaszokon, a karakterek reakcioin John Wick-re, vagy csak a motivaciokon. Es nem erdekel a vilag, ahol normalis ember nincs, hanem midnenki bergyilkos es az milyen mar, vagy hogy egy lovest utest elutest 3 masodperc kipihenni.
Ezek a peldak most igy hirtelen eszembe jutottak.
Star Wars: Baljos Arnyak - nekem nagyon tetszett ahogy a fogatversennyel meg ugy mindennel bovitettek a vilagon, amit amugy nem szerettem.
Waterworld - nekem egy klasszikus, nemtom miert, nekem tetszett a vilag amit felepitettek, a karakterek is bejottek. Ugy egyben volt. Pedig a Mad Max-et kifejezetten nem szeretem, szoval nem is a stilus miatt.
Alien 4 vagy Alien 3 - sokat fikazott meg legrosszabb Alien filmekkent vannak leirva, pedig szerintem a 3 azzal a klausztrofob, sotet tehetetlensegevel egy tok jo atmoszferat ad, ami miatt el tudom nezni, hogy a cgi-t azt en is csinalhattam volna 8 evesen. A 4 meg sztorijaban es megkozeliteseben tok mas, es nekem tetszett ez az ut. Annak ellenere, hogy az csak a nev es bevetel miatt keszult el kb.
Nekem a John WIck mindegyik resze egy mestermu. Visszahozza a regi akciofilmek feelingjet egy modern kontosben. Es Keanu tokeletesen illik a karakterhez. Nyilvan nem realis es butyuta, mint minden akciofilm. En kurvajol szorakozok az akciojeleneteken, az egy szavas valaszokon, a karakterek reakcioin John Wick-re, vagy csak a motivaciokon. Es nem erdekel a vilag, ahol normalis ember nincs, hanem midnenki bergyilkos es az milyen mar, vagy hogy egy lovest utest elutest 3 masodperc kipihenni.
Ezek a peldak most igy hirtelen eszembe jutottak.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
De ha tudod hogy itt mindenkinek annyira hiányzik ez a termék, mint sántának a púp, akkor miért itt osztod meg róla a gondolataid? Nincs kivel beszélni róla?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Semmilyen nagy arc nincsen. Idejött, idehányta a tegnapi vacsorát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szoval te "elfogadod" a velemenyet, csak kussoljon rola, mert nem egyezik a tieddel, vagy a tobbsegevel? Az erdekes.wZoLee7 írta: Kb mint a massag, en elfogadom csak ne nyomjak az arcomba h letezik![]()
Van aki szereti ezeket a c kategorias akcio filmeket, nem veletlenul csinaljak. Hogy neki a karakterek tetszenek es azon kivul semmit sem tud mondani, ami egyaltalan megutne egy minimalis szintet es ez neki jo, az az o dolga. Van aki meg az unalmas "sokat mondo" muveszfilmeket szereti. Van aki meg Transformerst nez.
Vagy vagyok en, barmilyen Bud Spencer filmet vagy regi akciofilmet meg tudok nezni x-edik alkalommal is. Nem azert mert kurvajo filmek, hanem vmiert szorakoztatnak (vagy a poenok, vagy a megkoreografalt jelenetek, vagy a karakterek, ez filmenkent valtozo). Vagy a Zucker filmeket. Masnak azok nezhetetlenek.
Neki ez a szorakozas, a Halalos Iramban tetra-quadro-trilogia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2023. február 11., szombat 10:55-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hű de nagy az arcRemy írta:Egyrészt, azt nyomok az arcodba, amit akarok, másrészt meg ne mondd már nekem, hogy miről írhatok itt, amíg olyan hangnemben írok, ahogy.wZoLee7 írta: Azt irod senkit nem akarsz meggyozni. Akkor minek irsz rola barmit is? Pontosan tudod, hogy utt mindenki velemenye pont ellentetes a tieddel. Szamomra az elso is csak azert nezheto mert ujdonsag volt, a masodik mas bugyuta, a tokioi hajsza az egyetlen resz ami pontosan azt adja amit egy ikyen filmnek kell, ami utana jott az egy kalap szart nem er. Van egy csomo film, amirol irhatsz itt is, egyszeruen meg s3m kell emliteni, agyon dicserni meg plane nem. Mi elfogadjuk h imadod, csak ne hangoztasd. Kb mint a massag, en elfogadom csak ne nyomjak az arcomba h letezik![]()
Fórum. Tudod, beszélgetnek az emberek.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Egyrészt, azt nyomok az arcodba, amit akarok, másrészt meg ne mondd már nekem, hogy miről írhatok itt, amíg olyan hangnemben írok, ahogy.wZoLee7 írta: Azt irod senkit nem akarsz meggyozni. Akkor minek irsz rola barmit is? Pontosan tudod, hogy utt mindenki velemenye pont ellentetes a tieddel. Szamomra az elso is csak azert nezheto mert ujdonsag volt, a masodik mas bugyuta, a tokioi hajsza az egyetlen resz ami pontosan azt adja amit egy ikyen filmnek kell, ami utana jott az egy kalap szart nem er. Van egy csomo film, amirol irhatsz itt is, egyszeruen meg s3m kell emliteni, agyon dicserni meg plane nem. Mi elfogadjuk h imadod, csak ne hangoztasd. Kb mint a massag, en elfogadom csak ne nyomjak az arcomba h letezik![]()
Fórum. Tudod, beszélgetnek az emberek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt irod senkit nem akarsz meggyozni. Akkor minek irsz rola barmit is? Pontosan tudod, hogy utt mindenki velemenye pont ellentetes a tieddel. Szamomra az elso is csak azert nezheto mert ujdonsag volt, a masodik mas bugyuta, a tokioi hajsza az egyetlen resz ami pontosan azt adja amit egy ikyen filmnek kell, ami utana jott az egy kalap szart nem er. Van egy csomo film, amirol irhatsz itt is, egyszeruen meg s3m kell emliteni, agyon dicserni meg plane nem. Mi elfogadjuk h imadod, csak ne hangoztasd. Kb mint a massag, en elfogadom csak ne nyomjak az arcomba h letezik
- Remy
- Kapcsolat:
Pedig az és a karakterek.
Értem én, hogy nem sok, meg valakinek több kell. De hát ez a széria et hozza, 10. rész jön, itt már nem meglepődni kell azon, hogy miért nincs benne mélyebb tartalom, stb. Ez már hosszú évek óta köztudott.
Most nem leszek népszerű ezzel a kommenttel (se), jöhetnek a mínuszok is, de például a Mission: Impossible széria sem ad többet. Csak más a csomagolás. Kicsit földhözragadtabb, poénszint jóval alacsonyabb. De a végeredmény hasonló. Azt meg már mindenki maga eldönti, hogy melyik áll közelebb a szívéhez.
Én szeretem azt is.
Értem én, hogy nem sok, meg valakinek több kell. De hát ez a széria et hozza, 10. rész jön, itt már nem meglepődni kell azon, hogy miért nincs benne mélyebb tartalom, stb. Ez már hosszú évek óta köztudott.
Most nem leszek népszerű ezzel a kommenttel (se), jöhetnek a mínuszok is, de például a Mission: Impossible széria sem ad többet. Csak más a csomagolás. Kicsit földhözragadtabb, poénszint jóval alacsonyabb. De a végeredmény hasonló. Azt meg már mindenki maga eldönti, hogy melyik áll közelebb a szívéhez.
Én szeretem azt is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Eleg fun lehet amugy forgatni is, plusz azert nem kell megszakadniuk, gyakorlatilag a jelenletukkel jobban szineszkednek mint a kopasz majmok minden erejuket latba vetve.cart írta:Valószínűnek tartom, hogy a pénz miatt.Remy írta:
Azért az olyan színészek, mint Kurt Russell, Helen Mirren vagy Charlize Theron se hiába akarnak folyamatosan visszatérni benne.![]()
Valószínűnek tartom, hogy a pénz miatt.Remy írta:
Azért az olyan színészek, mint Kurt Russell, Helen Mirren vagy Charlize Theron se hiába akarnak folyamatosan visszatérni benne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írod van benne valami, de hogy mi azt már nem.Remy írta: Meggyőzni nem tudok senkit, pláne itt, meg igazából nem is akarok. Miért is akarnék? Ez teljes mértékben szubjektív dolog. Én megértem azokat teljes mértékben, akik kiégnek ettől a szériától, vagy legalábbis a sokadik részétől.
Nekem viszont a legnagyobb komfortmozizássá nőtte ki magát az egész franchsie. Bárhol, bármikor, bármennyiszer, bármelyiket.
Sok mindenbe bele lehet kötni a szériában. De, hogy ne lenne benne semmi, az szerintem nem állja meg a helyét. Egyrészt rohadtul kreatív a maga módján, az itt-ott szemkifolyós CGI ellenére rohadtul látványos tud lenni. Valamint nehéz még olyan franchiset felhozni, ahol ennyi jópofa, élvezhető karaktert tudnak ennyire jól mozgatni. (természetesen ez is szubjektív). Azért az olyan színészek, mint Kurt Russell, Helen Mirren vagy Charlize Theron se hiába akarnak folyamatosan visszatérni benne.
Innentől pedig a sztori tök másodlagos számomra például. Mert képesek eladni egy családi grillezért is úgy, hogy számomra szórakoztató legyen.
Értelem? Minek? Ez már az a szint, mikor önmagukat is kiparodizálják. És tök jól áll nekik. Hogy ez jó vagy sem, az megint csak szubjektív.
Számomra kibaszottul jó.
Mert a látvány és kreatív megoldások nem tartozik bele ebbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Meggyőzni nem tudok senkit, pláne itt, meg igazából nem is akarok. Miért is akarnék? Ez teljes mértékben szubjektív dolog. Én megértem azokat teljes mértékben, akik kiégnek ettől a szériától, vagy legalábbis a sokadik részétől.
Nekem viszont a legnagyobb komfortmozizássá nőtte ki magát az egész franchsie. Bárhol, bármikor, bármennyiszer, bármelyiket.
Sok mindenbe bele lehet kötni a szériában. De, hogy ne lenne benne semmi, az szerintem nem állja meg a helyét. Egyrészt rohadtul kreatív a maga módján, az itt-ott szemkifolyós CGI ellenére rohadtul látványos tud lenni. Valamint nehéz még olyan franchiset felhozni, ahol ennyi jópofa, élvezhető karaktert tudnak ennyire jól mozgatni. (természetesen ez is szubjektív). Azért az olyan színészek, mint Kurt Russell, Helen Mirren vagy Charlize Theron se hiába akarnak folyamatosan visszatérni benne.
Innentől pedig a sztori tök másodlagos számomra például. Mert képesek eladni egy családi grillezért is úgy, hogy számomra szórakoztató legyen.
Értelem? Minek? Ez már az a szint, mikor önmagukat is kiparodizálják. És tök jól áll nekik. Hogy ez jó vagy sem, az megint csak szubjektív.
Számomra kibaszottul jó.
Számomra kibaszottul jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Na majd ha jön a femináci reboot…hehetheoriginal írta: Meg az apa ferfi, az anya nő, legalabbis a ket foszereplobol kiindulva![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Meg az apa ferfi, az anya nő, legalabbis a ket foszereplobol kiindulva
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez világos. Erre egy részt rá lehet húzni, plusz akciót. De 11et?h3x0r írta:Már hogyne lenne mondanivalója: a tsalád a legfontosabb!!!Realista24 írta:
Azokkal semmi baj nincs.
Ez a filmnek csúfolt produkció pedig nem más mint egy modern pénz nyomda, tartalom, mondanivaló és minimális értelem nélkül.
De legalább egyik minimális szikraja ott lenne…![]()
Meg Remy ebből már “univerzumot” csinálna.
Nincs elég baj a világban?
A 11 éves gyerekemnek meg elnézem hogy szórakozik rajta…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Már hogyne lenne mondanivalója: a tsalád a legfontosabb!!!Realista24 írta:Azokkal semmi baj nincs.Remy írta: Mondjuk most ebben mi a nem jó? Mi a baj az autós filmekkel?![]()
![]()
![]()
Ez a filmnek csúfolt produkció pedig nem más mint egy modern pénz nyomda, tartalom, mondanivaló és minimális értelem nélkül.
De legalább egyik minimális szikraja ott lenne…
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azt hiszem ti ajánlottátok még ebben a topikban, vagy még a madridistán.Faust írta: Apropo Drive. Bocs.![]()
Ki nem allhatom Refn-t, egy ontelt pojaca, de a Szomorusag haromszoge (ill Zlatko Buric) miatt arra gondoltam, ujrazom a Pusher trilogiat, viszont a harmadikkal kezdtem, mert regrol is csak az maradt meg igazan. Az elso egy szar, a masodik mar jo, na de a harmadik…
Uristen bazmeg ez a film, megint csak neztem magam ele vagy 20 percig, anno par napra hazavagott. A nihil es az emberi elet teljes ertektelensege ilyen erosen nagyon ritkan van abrazolva, amire az utolso negyed ora csak felrakja a kis cseresznyet. Kurva nyomaszto az egesz, de amugy szep keretbe foglalja a trilogiat, orulok, hogy nem lett folytatva. Aki birja a mazolatlan drogosmaffiozosdilereshatalmiharcos tematikat, mindenkepp ajanlom. Persze nem kapnak le autoval helikoptereket benne, de azert meg lehet nezni.
Fogom is újrázni valamikor, köszi!
Make the film topic great again!!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azokkal semmi baj nincs.Remy írta: Mondjuk most ebben mi a nem jó? Mi a baj az autós filmekkel?![]()
![]()
![]()
De legalább egyik minimális szikraja ott lenne…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema