Kaucio eleg valtozo.Norbi90 írta: gondolatolvasók is vagytok már a madridomon.
énis akartam a témában kérdést feltenni
Portugláiába megyünk mi juniusban,kérdésem az volna hogy nekem nincs hitrelkártyám,
csak egy giro kártya német ami semmire nemjó szinte csak fizetni vele a benzinkuton.
meg egy magyar otp kártyám van debit, maestro.
már foglaltam autot a hirecar nevü oldalon, a giro kártyámmal abszolut nemtudtam fizetni, a magyarral tudtam 12 euros előleget . olvastam hogy kell nekik hitel kártya, namost csináltassak, vagy elég a magyar is , kauciot nemtudok kp-ban adni? illetve menniyvel terhelik meg meg olvastam ennél a kölcsönzönél pl össszvissz 3 ezer eurot terhelnek le a 200 euros autora ez komoly? vagyhogy mukodik ez, németben béreltem már autot itt bementem europcarhoz és kpban is tudtam adni kauciot.
köszi válaszaitokat.
Fugg a kocsi erteketol, es a biztositas tipusatol.
Full cascoval le szokott menni 150-300 euro koruli ertekre, Cipruson altalaban nullara.
A minimalis osszeget full casco ellenere szelvedore, kerekre szoktak esetleg fenntartani, meg ha nem full tankkal viszed vissza a verdat.
Ezt Matenak is irom meg, hogy a full casco spanyolban altalaban ezeket nem tartalmazza...egyszer sajnos raszaladtam es ramvertek olyan 60-80 euro koruli osszeget egy fika meretu felverodes miatt a szelvedon. (Ami gondolom ott volt honapok ota es mindenkit lehuztak vele
Vissza a kerdeshez, irj a kolcsonzonek, hogy milyen kartyad van, elfogadjak-e, nehogy a helyszinen erjen meglepetes.