Legalábbis remélem

HozzászólásSzerző: golrick » 2023. február 10., péntek 7:41
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 10., péntek 7:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 9., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 9., csütörtök 20:45
Azt is olvastam hogy közösen ülnek le Perezzel és Ancelottival.Pad'em írta: A hónapban jön a brazilok hivatalos ajánlata Ancelottinak.
Ezt a 6 nevet olvastam ebben a sorrendben mint várható utód: Raúl, Pochettino, Zidane, Tuchel, Xabi Alonso, Klopp.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Raúl lesz amúgy ha új edző lesz. Kloppot megnézném mit tud a Vini, Valverde, Tchouameni, Camavinga, Ceballos, Rodrygo, Fran, Endrick etc fiatal maggal, velük presszingelhetne agyvérzésig, sztem baromi jó csapatot tudna csinálni kiegészítve pár új arccal, kizárólag a régi motorosaink nyugdíja után. De az a fajta szabad kéz ami neki kell az nem divat erre. Mondjuk volt egy Mourinhónk is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 9., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 8., szerda 19:16
Áh, nyáron szerintem lesz 5-6 erkezo is, Mariano, Asensio, Odriozola, Modric/Kroos, Lucas távozik szerintem és azon se lepődnék meg, ha valamelyik piacképes játékos is.Csabi írta: Carlettót egyáltalán nem küldeném el. A mostani helyzetben kb. a legkevésbé tartom hibásnak. Ő erre a padra a tökéletes edző. Nyilván nyáron jó lenne, ha nem az lenne a szalagcím, hogy Az első igazolás: Hazard...mert akkor már el van baszva az egész.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 8., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. február 7., kedd 22:12
Pontosan... jelenleg a legmegfelelőbb ember a kispadra, mondjuk nincs is kit hozni. De ő már A-Z-ig ismeri ezt a közeget. Az meg sokat elmond róla is, hogy 3 teljes szezonja alatt 2 BL-t nyertünk.Csabi írta: Carlettót egyáltalán nem küldeném el. A mostani helyzetben kb. a legkevésbé tartom hibásnak. Ő erre a padra a tökéletes edző. Nyilván nyáron jó lenne, ha nem az lenne a szalagcím, hogy Az első igazolás: Hazard...mert akkor már el van baszva az egész.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. február 7., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 7., kedd 18:37
Nyilván egyéni ízlés dolga, de szerintem jó meccs volt a Valladolidnál (jó, hogy behúztukRealista24 írta: Két jó meccsunk volt idén. Ez jó?
Természetesen nem küldeném el. Meg kell adni az igazolásokat neki, es a bizalmat továbbra is.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 7., kedd 18:19
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 7., kedd 18:02
nem véletlenül marad a Castillánál amíg lehetPad'em írta: Raúlt írják első számú utód jelöltnek ismét.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 7., kedd 16:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 7., kedd 16:30
Két jó meccsunk volt idén. Ez jó?raul 4 ever írta: Szerintem kamu a dolog, értelmes edző nincs a piacon, a keret sem lett megerősítve, egyébként jól játszik a banda, a körülményekhez képest pláne. A játékosok valszeg imádják, tavaly duplázott.. Semmi nem szól ellene, önámítás azt gondolni, hogy ebben perpill sokkal több van.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 7., kedd 15:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. február 7., kedd 13:13
Ha ez nem így történt volna, továbbra is futhatnánk a 14. BL győzelemért.Yazid írta: A legviccesebb az nem is akarták carlot, csak nem tudtunk elérni senki épkézlab edzőt aztan az utolsó percben beesett carlo az ajtón, de csak mert jo a viszonya perezzel.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 7., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. február 7., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 7., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. február 7., kedd 12:21
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem