Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Eddig kik nyilatkozták azt, hogy Cének kéne kapnia a bogyót?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Realista24 írta:Ribéry elképesztő![]()
![]()
"My wife’s left a space on the mantelpiece for the Ballon d’Or"
"Before I was good. Now I'm the best"

Lesz itt botrány, kérem, ha Ronaldo kapja a lasztit.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ribéry elképesztő

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Kb. ezzel vált biztossá, hogy idén sem kaphatja meg az aranylabdát. Nem is tudom, hogy mi lenne a legjobb neki...dannen írta:egy újabb fifa húzás:
a marca leírja cikkjében, hogy a 3 legesélyesebb aranybogyó jelölt milyen leírást kapott a profilja mellé (nem tudom , hol lehet ezt megtalálni ezt amúgy). érdemes elolvasni, annak aki tud angolul, még véletlenül sem látszik a különbség:
![]()
katt
El kéne mennie a gálára vagy nem...?

Szerk.: Itt találod amúgy...
13
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Semmi extra, csak a szokásos kis alattomos részrehajlás. Nem zavarja őket, hogy a 2013-as aranylabda a 2013-as naptári év teljesítményéről szól, ők a 2012-13-as spanyol góllövőlistát hozzák fel, mert ott és abban a bontásban Messit tudják győztesnek kihozni. Az is baromi vicces, ahogy elbagatellizáljék a BL-t, a rangadókat, vagy úgy egyáltalán bármit, amiben Cristiano köröket vert a jófiúra. Valami azt súgja, örülhet, ha meglesz a harmadik hely.
nem emlékszel még múltkor asszem az Adidas év játékosánál talán de Messinél az volt a hivatalos oldalon írva hogy ÖTSZÖRÖS aranylabdás.dannen írta:egy újabb fifa húzás:
a marca leírja cikkjében, hogy a 3 legesélyesebb aranybogyó jelölt milyen leírást kapott a profilja mellé (nem tudom , hol lehet ezt megtalálni ezt amúgy). érdemes elolvasni, annak aki tud angolul, még véletlenül sem látszik a különbség:
![]()
katt
én nem lepődöm meg semmin. Piqué meg mostmár nem is enyhén nevetséges. megint mit nyilatkozott...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. november 14., csütörtök 22:51-kor.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
kibaxott undorító, nagyon sajnálom CR-t, (még ha nem is olyan stílusú focit játszik, amit én szeretek, ha soha nem is lesz emiatt a kedvencem, de mostmár lassan azt kell, hogy mondjam, hogy minden idők legjobb játékosa, soha senki, nem volt ilyen hatékony, mint ő)dannen írta:egy újabb fifa húzás:
és a legrosszabb az egészben, hogy mindig azok szenvednek miatta, akik a legkevésbé sem érdemelnék ezt meg; nagyon megalázóak és megvezetőek ezek a sorok

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pogbával az a probléma,hogy bal belső kp-ás és nekünk ott van modric. egyik sem érzi jól magát a jobb oldalon.
Khedira helyére kell ember,güngi tud ott játszni(végülis minden posztos kp-án),ő elméletileg jó lenne.
Aztán jó lenne egyszer csak afféle passzióból megszakitani azt a régi sokat alkalmazott technikánkat,hogy ha igazolunk akkor nem a posztján játszatjuk a tagot.
Khedira helyére kell ember,güngi tud ott játszni(végülis minden posztos kp-án),ő elméletileg jó lenne.
Aztán jó lenne egyszer csak afféle passzióból megszakitani azt a régi sokat alkalmazott technikánkat,hogy ha igazolunk akkor nem a posztján játszatjuk a tagot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
köszi az infót!Géci írta:Amit én kivettem a cikből az az, hogy francia barátunk úgy gondolja, hogy egyedül csak ő érdemli meg a lasztit...wZoLee7 írta:mit? lesz róla cikk?![]()
Kicsit arc lett a srác, de mind1... Egy Iniesta nem kapott életében egy lasztit sem eddig (ami legalább akkora vicc mint, hogy CR-nek 1 van), de Ribery úgy gondolja, hogy ez most csak neki jár mert ő egyénileg is volt valaki...Otthon az asszony felnyomhatta az egóját...
ezzel magát nyomja le, de úgy döntöttem nem írok semmit még, olyan messze van még hogy ezen elmélkedjek

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hát muszáj valami reklámkampányt csinálnia magáról, hiszen sorra nyilatkozzak le a mostani es regi labdarugok, hogy CR-nek kell kapniaGéci írta: Amit én kivettem a cikből az az, hogy francia barátunk úgy gondolja, hogy egyedül csak ő érdemli meg a lasztit...Kicsit arc lett a srác, de mind1... Egy Iniesta nem kapott életében egy lasztit sem eddig (ami legalább akkora vicc mint, hogy CR-nek 1 van), de Ribery úgy gondolja, hogy ez most csak neki jár mert ő egyénileg is volt valaki...
Otthon az asszony felnyomhatta az egóját...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amit én kivettem a cikből az az, hogy francia barátunk úgy gondolja, hogy egyedül csak ő érdemli meg a lasztit...wZoLee7 írta:mit? lesz róla cikk?

Kicsit arc lett a srác, de mind1... Egy Iniesta nem kapott életében egy lasztit sem eddig (ami legalább akkora vicc mint, hogy CR-nek 1 van), de Ribery úgy gondolja, hogy ez most csak neki jár mert ő egyénileg is volt valaki...

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Valami van, mert a Juve 1,5 milliót akar adni Pogba ugynokének, Raiolanak azért, hogy ne kezdje el az üzleteket más csapatokkal.Kerlon írta:Szóval valami van, de Pogba nem tud róla.“Nem gondolok a Real Madriddal kapcsolatos pletykákra. Csak arra tudok gondolni, hogy a pályán jó eredményeket érjek el. Semmit nem tudok arról, hogy mi folyik a színfalak mögött” – nyilatkozta Pogba.![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mit? lesz róla cikk?Realista24 írta:Ez a Ribery is nevetséges, hogy mit össze nem sír az Aranylabda miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a Ribery is nevetséges, hogy mit össze nem sír az Aranylabda miatt.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor verd a fejed a falba kínodba.Unalmas már!
Szóval valami van, de Pogba nem tud róla.“Nem gondolok a Real Madriddal kapcsolatos pletykákra. Csak arra tudok gondolni, hogy a pályán jó eredményeket érjek el. Semmit nem tudok arról, hogy mi folyik a színfalak mögött” – nyilatkozta Pogba.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván te annyira tudod mijár Xabi Alonso fejében mint én...vagyis semennyire.Ez oké, csak nehogy már ez érv legyen.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Unalmas már!Blatter kijelentése sok ember szemét felnyitotta.”
Ideje volt.....persze sokan azt fogják majd mondani...cöcc,hiszen én tudtam.![]()
![]()
Ez oké, csak nehogy már ez érv legyen.Lehet ezen vidámkodni,de régi közhely,a pénz lehet sok,de soha sem lehet elég...
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ne hogy már legyen esélye egy utánpótlás emberünknek kinőnie magát, helyette plusz egy zsoldos, aki már egy fokkal sem lesz jobb. Jelenleg minden Benzemán áll vagy bukik, ha tudja azt hozni, amit elvárnak tőle akkor marad, és akkor elég mögé a Morata-Jesé duó, ha továbbra is hozza azt, amit eddig többnyire, akkor repül és jöhet Suarez.tubatibi írta:Moratát elküldeném, helyette hoznék valami rutinos öreg rókát, egy Klosénak tudnék örülni, aki 1-2 évig eltötyög(mondjuk ez annak függvényében, hogy Benzema, hogy teljesít a szezon hátralevő részében), meg persze ottvan Jesé is !
-
Ideje volt.....persze sokan azt fogják majd mondani...cöcc,hiszen én tudtam.Blatter kijelentése sok ember szemét felnyitotta.”