75. perc környékén jött Ceba - Kroos helyére.realistahuni írta: Én sem néztem a meccset de az, hogy 95 percig egyet cseréltünk kecskepasztor csapat ellen, eléggé beszédes a keretre nézve.
de Modricot is pihenhetett volna valamelyik ifi javára.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 9., csütörtök 8:00
75. perc környékén jött Ceba - Kroos helyére.realistahuni írta: Én sem néztem a meccset de az, hogy 95 percig egyet cseréltünk kecskepasztor csapat ellen, eléggé beszédes a keretre nézve.
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. február 9., csütörtök 7:57
https://www.youtube.com/watch?v=yL6xA8sn5BEFaust írta: Valami ertelmes osszefoglalot, ami nem 480p arab uvoltozessel es hablatyolassal, ha valaki linkelne, megkoszonnem!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 9., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 9., csütörtök 6:54
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 9., csütörtök 6:45
Konkrétan szinte semmit sem kapott Vini. Nagyon kellene neki a pihenés. Fejben és fizikailag is. Mondjuk nem csak neki, hanem a többi kezdő játékosunknak is.raul 4 ever írta: Áááá, te vagy az én emberem.. Mondom, ha senkinek nem tűnik fel, h túlméretes volt rá a ruha/kicsik bele a lábai.. De akkor más is figyelt
![]()
Döntő megvan, legalább nem Japánig kellett érte menni, van itt minek örülni..
Az átjött, hogy sokan (Modric, Fede, Kroos, Rodri is kicsit) ki vannak facsarva, amin Ceba majd fog segíteni, de hogy Mariano beáll 2 percre, az tuti nem.
Fede csellója a gól előtt tetszett, finom volt, meg Ceba sarkazása is.
Vini nagy művész, szerintem ha megint lenne olyan 1000kisgyerek vs RealMadrid meccs, ott is csapkodna, meg legyezne a mutatóujjával. Kicsit sok, itt most nem kapott akkorákat, mint a laligás hentesektől szokott.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 8., szerda 22:59
Áááá, te vagy az én emberem.. Mondom, ha senkinek nem tűnik fel, h túlméretes volt rá a ruha/kicsik bele a lábaiPad'em írta: Hétvégi produkciót nem láttam, most is csak a 2.félidőt csíptem meg és hát így Mariano látványa most sokkolt. Azt a hajat vagy mi az cipelni egész nap. Szerencsétlen.
Arribas, legyűrt sportszárral, xxles hosszú ujjúban elkérve a napköziből, ahogy kell fél perc alatt. Kövi meccsen már akár 3 percet is kaphatna. Legalabb Jimmynk boldog lesz, ha más nem is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 8., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 8., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 8., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 8., szerda 22:08
nem tudom ki inditotta el hogy ez szaudi csapat volt de ezek egyiptomiak voltak.MorataMartin írta: ARRIBA(s), jöhet a vb-döntőSajnos ma sem játszottunk jól:/ Nem tudom mi van a csapattal, de ez hosszútávon nagyon nagyon kevés lesz. Sztem egy európai csapatot ma ezzel a játékkal nem vertünk volna meg. Egyébként értem, hogy CR-nek is miért ilyen nehéz Szaúd-Arábiában, mikor a fiatal titán Vinicius sem villogott az szaúdi védők között. Oké a gól, meg a kiharcolt tizenegyes, de nem voltam vele ma sem elégedett. Egyébként, ha megnyerjük a klub-vbt, akkor Benzema, Courtois, Lucas, Militao és Hazard nem lesznek klubvilágbajnokok, vagy nekik is jár az arany?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 8., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 8., szerda 22:05
Minek, még véletlen valaki gólt is lőne....Jim írta:
és amilyen gyengék időnként a támadóink, kaphatna pár meccsen játékidőt![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 8., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 5., vasárnap 22:54
És mégis hosszabbítani akarunk vele, ebben ez a szomorú. 1 átlagos / jobb meccsére jön 3 sz.r. Felőlem szedheti a holmiját.Babinho írta:De Asensio is teljesen más mint tavaly, hiába van néha egy két bomba. Tavaly bizonyitani akart, megyegetett is neki. Idén a testbeszéde is megváltozott. Lefelé néz, lóg a válla, keze, kedvetlen. Nem állítottam volna oda tizit lőni. Tavaly még ha a versenyhelyzet kicsit vitte előre, idénre elengedte, nem tud bizonyítani.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. február 5., vasárnap 22:21
Ma nem az ész hiányzott.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 5., vasárnap 21:53
Ase kezdetésén kívül a másik hiba szerintem az volt, hogy túl sok "izmot" rakott fel Carlo a középpályára. Felesleges volt AT+Fede is, kevésbé borzasztó lehetett volna talán, ha mondjuk Kroos-Fede-Ceba van, mint a soci ellen. 2 ész+1futós aránnyal és nem fordítva. De ugye Kroos hétközben érzett valamit, meg amúgy is folyamat játszik, valamikor le kellett üljön..RealAsensio írta: Ez tipikusan az a meccs volt, ahol ha Karim jatszik, akkor sem nyerunk. De mivel ez csak feltetelezes, ezert hozzateszem, hogy Karim viszont nagy valoszinuseggel belotte volna a tizit. Arra alapozom, amit mondok, hogy undorito taktikaval jatszott a Mallorca, 5 vedovel, betoltak a buszt, mi meg fos jatekot jatszottunk, semmi elkepzeles nem volt megint, talan fizikailag sem sikerult regeneralodni. Alig volt nalunk elfogadhato teljesitmeny, es meg Korte is kidolt a meccs elott, szoval minden ellenunk volt ma.*
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 5., vasárnap 21:18
Ez tipikusan az a meccs volt, ahol ha Karim jatszik, akkor sem nyerunk. De mivel ez csak feltetelezes, ezert hozzateszem, hogy Karim viszont nagy valoszinuseggel belotte volna a tizit. Arra alapozom, amit mondok, hogy undorito taktikaval jatszott a Mallorca, 5 vedovel, betoltak a buszt, mi meg fos jatekot jatszottunk, semmi elkepzeles nem volt megint, talan fizikailag sem sikerult regeneralodni. Alig volt nalunk elfogadhato teljesitmeny, es meg Korte is kidolt a meccs elott, szoval minden ellenunk volt ma.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
Ra is fer most, inkabb most hianyozzon, mint kesobb.Vini legalább off az Elche ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 5., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 19:27
Ramos, az őserő. Nem vagyunk egyformák.gutihaz14 írta: masfel honapja tortent. azota szetszopatta az atmat, nincs maga alatt. miert ne lehetne egy mallorca ellen odatenni?
ramos a Bayern ellen kihagyta majd par hetre ra az EBn vagy VBn panenkazott.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem