Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre.wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni

Viszont ha már Koke: KATT
Nem rossz.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:24
Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre.wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:22
valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzniGT37 írta:Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen![]()
De nálam továbbra is Gündogan az abszolút favorit.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:14
Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:08
Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen'shutterisland írta:azt se tudom, ki az istent hoznánk helyette, özil off, iscot most vettétek meg, hamsikkal jönne a nápolyi maffia is, kroos nem hiszem, hogy jönne, pep sem engedné.
esetleg silva vagy pastore.
béta verzióKerlon írta:Amúgy én Microsoft Bernabeu 1.0-nak hívnám.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 14., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:33
Nyilván az "aprót" tehettem volna idézőjelbe,de azt gondolom évi 25 guriga valóban csak apró,az amerikai multinak,amekkora publicitást a médiában,nap mint nap.Hisz ha a csapatról lesz szó,akkor mindig ott lesz az hogy "nyílt edzésnap a Microsoft Bernabeuban,vagy a Real Madrid XY csapatot lát vendégül a Microsoft Bernabeuban,és még sorolhatnám.Ha 25 millióból indulunk ki, akkor az az éves bevétel 5%-a. De szerintem ennél több lesz, 5-10% pedig nem kevés.
Egyedül az Adidas fizet nekünk embertelen összeget az évi 40 milliója körüli összeggel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 14., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 14:21
Ha 25 millióból indulunk ki, akkor az az éves bevétel 5%-a. De szerintem ennél több lesz, 5-10% pedig nem kevés.Az aprót a klub összbevételére értettem,ahhoz képest nyilván csak egy szelet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:15
Kicsit nekem olyan felemás megoldásnak tünik,olyan se hús,se hal...de idővel lehet hogy megszoknám.Realista24 írta:Pont úgy lenne a legtöbb értelme, ha a szponzor neve mellett megmarad a Bernabéu, mert ezzel mindkét fél elégedett lehet.Akkor viszont legyen csak egyszerűen Microsoft.Akkor nem kell a Bernabeu.
ApróÉn a tradiciok fennrartása mellett vagyok,de ha ennyire kell az a kis apró,legyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 14:09
Pont úgy lenne a legtöbb értelme, ha a szponzor neve mellett megmarad a Bernabéu, mert ezzel mindkét fél elégedett lehet.Akkor viszont legyen csak egyszerűen Microsoft.Akkor nem kell a Bernabeu.
Apró?Én a tradiciok fennrartása mellett vagyok,de ha ennyire kell az a kis apró,legyen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:05
Akkor viszont legyen csak egyszerűen Microsoft.Akkor nem kell a Bernabeu.Mert még néhányan,akiknek gőzük sincs ki volt Don Santiago,azt hinnék hogy a Bernabeu a cégnek valami újfajta terméke.Miért a Microsoft Bernabeu nem lenne elég egyértelmű? (Tudom, hogy nem a név adásról tárgyalnak.) Nekem nem tetszik az ötlet, de ha a csapatnak jó, akkor legalább nem az arabokat reklámozzuk.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 14., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 14., csütörtök 13:31
Ha Messivel joban van, akkor nem kell aggodnia egy pillanatig sem.Realista24 írta:A PP szerint Iniesta tudja, hogy valaki a stadion falain belül meg akar szabadulni tőle:Đ
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 14., csütörtök 13:26
Realista24 írta:A PP szerint Iniesta tudja, hogy valaki a stadion falain belül meg akar szabadulni tőle:Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 14., csütörtök 13:06
nem azt mondom, hogy túl van a csúcson, de sok kimagasló éve már nem lesz szerintem. balról ott van neymar, középről meg lassan tűnnek el a játszópajtik. és nagyon a statjaival sem tud kompenzálni. persze simán benne van, hogy a 94. percben továbblövi majd a barcát vagy a spanyolokat egy-egy fontos meccsen, de csak azt akarom mondani, hogy ha mezőnyben nem tudja hozni magát különböző okok miatt, akkor a hasznossága nagyban csökken.'shutterisland írta:mondjuk annak ellenére, hogy messi után ő lenne a második, akitől semmiképp sem válnék meg, azért összekaparhatná magát, mert meg sem közelíti az elmúlt években hozott szintet.
rengeteg rossz passz, rossz döntés, labdavesztés van a játékában a korábbiakhoz képest.
na persze az hozzátartozik a dologhoz, hogy mivel az ő léce az átlagnál bőven magasabbra van rakva, máshogy érzékeli az ember ezeket a dolgokat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 12:53
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem