Ugy van. Nem atlagos jelenségRealista24 írta:De akkor ok komoly tartalekokkal rendelkeztek, mivel 2-3-4 ingatlanhoz mar komoly onero szukseges, plusz a normal munka nem tudom mit takar, de ennyi ingatlanhoz es hitelhez nem elegendo a harom muszak folyamatos.cart írta:
Nem egy csaladot ismerek itthon, aki normal munkabol elnek, és amig alacsonyan voltak a hitel kamatok 2-3-4 lakast is bevasarolt maganak kiadasra vagy a gyerekeinek. Ezt kulfoldon nehezebben teszi meg egy atlag ember.

OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De akkor ok komoly tartalekokkal rendelkeztek, mivel 2-3-4 ingatlanhoz mar komoly onero szukseges, plusz a normal munka nem tudom mit takar, de ennyi ingatlanhoz es hitelhez nem elegendo a harom muszak folyamatos.cart írta:Nem egy csaladot ismerek itthon, aki normal munkabol elnek, és amig alacsonyan voltak a hitel kamatok 2-3-4 lakast is bevasarolt maganak kiadasra vagy a gyerekeinek. Ezt kulfoldon nehezebben teszi meg egy atlag ember.hehetheoriginal írta: en is rikkoval vagyok, teljesen mást tapasztalok személyesen, élőben, mint amit holmi statok mutatnak, bár lehet mi vagyunk az a kevés elenyésző hányad...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Pont errol beszeltem, hogy az ingatlanok nyugatra nagysagrendekkel kerulnek tobbe a fizetesukhoz kepest.cart írta:Nem egy csaladot ismerek itthon, aki normal munkabol elnek, és amig alacsonyan voltak a hitel kamatok 2-3-4 lakast is bevasarolt maganak kiadasra vagy a gyerekeinek. Ezt kulfoldon nehezebben teszi meg egy atlag ember.hehetheoriginal írta: en is rikkoval vagyok, teljesen mást tapasztalok személyesen, élőben, mint amit holmi statok mutatnak, bár lehet mi vagyunk az a kevés elenyésző hányad...
Tobb generacio felhalmozott javai utan lesz csaladi haz, nyaralo, stb, es ha ez megvan, akkor talan tudnak hitelre venni a gyereknek valamit, ha felnott lesz.
De a nagyvarosokban rengeteg fiatal es fiatal csalad bérel, jol keresnek, de nincs mindenkinek 2000 euroja torlesztore.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Ne mar geci, tok jo arcokRemy írta: Dublin-i pubok, kajáldák jöhetnek ajánlásként.Elsüllyesztjük a szigetlakókat.
![]()
Temple Bar és társaik már felírva. Mainstreamen kívül, ha valakinek van tapasztalata, jöhetnek. Köszi.![]()

thereisonly1ronaldo
Nem egy csaladot ismerek itthon, aki normal munkabol elnek, és amig alacsonyan voltak a hitel kamatok 2-3-4 lakast is bevasarolt maganak kiadasra vagy a gyerekeinek. Ezt kulfoldon nehezebben teszi meg egy atlag ember.hehetheoriginal írta: en is rikkoval vagyok, teljesen mást tapasztalok személyesen, élőben, mint amit holmi statok mutatnak, bár lehet mi vagyunk az a kevés elenyésző hányad...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dublin-i pubok, kajáldák jöhetnek ajánlásként.
Elsüllyesztjük a szigetlakókat.
Temple Bar és társaik már felírva. Mainstreamen kívül, ha valakinek van tapasztalata, jöhetnek. Köszi.

Temple Bar és társaik már felírva. Mainstreamen kívül, ha valakinek van tapasztalata, jöhetnek. Köszi.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Beindult, közben utánajártam, amikor útközben be-bejött az ingyenes wifi, hogy többen is jelentették, ügyfélszolgálatot sem lehetett elérni a terheltség miatt.
Köszi szépen a gyors választ, és a múltkori tippeket mindenkinek a gyorsétterem témában.

Köszi szépen a gyors választ, és a múltkori tippeket mindenkinek a gyorsétterem témában.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
5 körül a voda wi-fi nálam sem ment de a mobilnet igen, wi-fi újraindítás után hasítlordgabi írta: Másnak is halott a Vodafone 4G hálózat és a mobilnet?![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Másnak is halott a Vodafone 4G hálózat és a mobilnet?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- hehetheoriginal
en is rikkoval vagyok, teljesen mást tapasztalok személyesen, élőben, mint amit holmi statok mutatnak, bár lehet mi vagyunk az a kevés elenyésző hányad...
hozzáteszem, ez a táblázat messze nem elég részletes, hogy lássuk miről beszélünk.
nem ilyen egyszerű a képlet.
hozzáteszem, ez a táblázat messze nem elég részletes, hogy lássuk miről beszélünk.
nem ilyen egyszerű a képlet.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Köszönöm! Meglepő, főleg annak képében, amit tapasztaltam az elmúlt 6-8 hónapban.Halfkey írta: Többiek meg olyanon vitatkoznak amire van adat. Ingatlanár/elkölthető jövedelem arány különböző országokban. Magas szám=drága az ingatlan a bevételhez képest, alacsony=olcsó.
https://www.numbeo.com/property-investm ... ountry.jsp
Többiek meg olyanon vitatkoznak amire van adat. Ingatlanár/elkölthető jövedelem arány különböző országokban. Magas szám=drága az ingatlan a bevételhez képest, alacsony=olcsó.
Akkora +1 hogy a holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan.CS0ki írta:Az utolsók már nem termékek,hanem élmények. És kb erre is akartam reagálni, hogy az élményeknél is ugyanúgy megvan a halmozás, vagy ahogy valaki lejjebb önkéntelenül írta, az " élmény gyűjtés" . Az meg kb ugyanaz, mint a tizedik ruha. Tehát inkább ott válik el a dolog, hogy mennyire pótcselekvés, mennyire az, hogy na ki kell töltenem az űrt, majd az új telefon/ wellness hétvége boldoggá tesz. Szóval élmény témában is ugyanúgy megvan a halmozás, ahol a cél kb az élmény, amit be lehet mutatni a profilon, mint annak a megélése. De arányaiban valószínűleg a tárgyaknál jellemzőbb ez, de nem ott válik el maz érték, hogy tárgy vagy élmény.A ruha, cipo, legujabb kütyü kenyszervasarlasa egy potlek, egy melyebb, nagyobb problemat sejtet, es rendkivul sokan csinaljak sajnos.
A kedvencem mikor sir valaki hogy nincs mar penze semmire, de a listan amit a honapban elvert cipore ruhara fodraszra kezmuvesszappanra, itt egy 5000 huf starbucks, ott egy 4000huf kavezo, meg minden fiszfasz dologra, akkor az mar nem adja....
3 orszag van kozel? Kotve hiszem, hogy Ausztria fele lenne ilyen ertektelen az ingatlanod. A balkan meg igazad van, legalabb olyan vonzo, mint Munchen, vagy Augsburg.rikko írta: Mondom egyszerűbben. Otthon ugyanazon körülmények között tizede áron van mint itt.
Itt egy vegfaluban is iszonyat drága minden.
Oké München 100 km, Ingolstadt 80 , Augsburg 60...
Nekem otthon 3 ország van 60km-en belül. Autópálya kb az utca végén. Reptér 100 km. Aztán mint írtam nagyon sokat kellene kaparnom, hogy normális pénzt lássak az ingatlanért.
Ezert mondom, a LOKACIO szamit, de te egyszeruen ezt a tenyt csak ignoralod, mert a te repterhez nem messze autplaya mellett faluban levo ki tudja mid 10ed annyit er, mint egy nemet faluban levo barmi. Akkor gondold igy. Egyebkent nezd mar meg egy Magyarorszag nyugati vegen levo faluban mennyi egy ingatlan. De ezt is ignoralod.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Mondom egyszerűbben. Otthon ugyanazon körülmények között tizede áron van mint itt.
Nekem otthon 3 ország van 60km-en belül. Autópálya kb az utca végén. Reptér 100 km. Aztán mint írtam nagyon sokat kellene kaparnom, hogy normális pénzt lássak az ingatlanért.
rikko írta:Azért nem egészen.zsuninnyo írta:
Ennek a peldanak semmi ertelme nem volt. Ennyi erovel a sivatag kozepen lehetne 30 negyzetkilometered es merhetned ahhoz, hogy van New Yorkban 30 negyzetkilometered.
Almat a kortevel.
Itt az isten háta mögött is 300k az alja egy értelmesebb lakásnak.
Otthon azért 300k euróból már nem falun kell keresgélni.
Ez meg egyszeruen nem igaz, peldaul random rakerestem, tessek: https://www.properstar.com/germany/buy/ ... max=300000 Mar 130k-ert talalsz elhetot.
Bar ugye kinek mi az ertelmes....
Az meg, hogy itt nem 300ezer euroert keresel, nyilvan, a berek negyed akkorak, nem lesz egy random lakas 140 millio forint. Keptelenseg amit mondasz, az ingatlan legnagyobb erteke a lokacio, ezt mindenki tudja, csak te hagyod figyelmen kivul. Es ferditesz.
Es amugy mivel nem vagy kepben elmondom, itthon is 150k EUR egy "ertelmes" lakas. Azert mert neked a ki tudja hol levo ki tudja midet ha el akarnad adni, meg le is kene szopnod masokat...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azért nagyon lokáció függő ez a történet, nálunk itt 35 km-s körzetben 20millió alatt már telket se nagyon találsz, max ha nagyon résen vagy és bőnyálazol.
Nagyon durva ami a mi lokációnkban megy, boldog boldogtalan 30millákért rak fel telkeket, közmű nélkül.
Nagyon durva ami a mi lokációnkban megy, boldog boldogtalan 30millákért rak fel telkeket, közmű nélkül.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Azért nem egészen.zsuninnyo írta:Ennek a peldanak semmi ertelme nem volt. Ennyi erovel a sivatag kozepen lehetne 30 negyzetkilometered es merhetned ahhoz, hogy van New Yorkban 30 negyzetkilometered.rikko írta:
Elmondom.
Nekem vidéken van egy 270nm-es családi házam+ 1,2 hektár terület.
35-40k juróért úgy tudnám eladni, hogy ahhoz még le kéne szopni pár embert is. Ha ez az ingatlan itt van németben, akkor a licit 1,3-1,4 M -ről indul juróban.
Almat a kortevel.
Itt az isten háta mögött is 300k az alja egy értelmesebb lakásnak.
Otthon azért 300k euróból már nem falun kell keresgélni.
- hehetheoriginal
igy van.
nyilvan sajat földresz, raadasul a kiszemelt, jo helyen, ra sajat, egyedi tervezesu haz, az mindenutt sokkal dragabb, viszont igy is, ha almat almaval hasonlitok, (pl rozsadombon lakas vagy becsben hietzing negyedben ugyanolyan lakas) azok nem egyenesen aranyosak a fizetesek kozti kulonbsegekkel
nyilvan sajat földresz, raadasul a kiszemelt, jo helyen, ra sajat, egyedi tervezesu haz, az mindenutt sokkal dragabb, viszont igy is, ha almat almaval hasonlitok, (pl rozsadombon lakas vagy becsben hietzing negyedben ugyanolyan lakas) azok nem egyenesen aranyosak a fizetesek kozti kulonbsegekkel
thereisonly1ronaldo