KAG írta:
Am ha mar kp-s t nezunk bellingham szemelyebe.
Barellarol nincsenek cikkek? Sztem sokkal jobb dontes lenne.
Kurva jo, es az ara miatt sokkal kisebb riziko.
Nem cikkeznek róla és Bellingham se fog érkezni nagy valószínűséggel.
Jön Gvardiol 120 millióért és hosszabbítunk Asensioval, Nekem ez tökéletes forgatókönyv lenne a nyárra. Hiányposztra érkezne és Asensio pedig spanyol és szerintem a Világ egyik legjobb irányítója, bárhova rakod konstans teljesítményt nyújt.
A keret így jó, Vinicius Tobias nagyon jól mozgott az összes meccsén, ahol szerepet kapott a nagyoknál, Vini bármikor tud varázsolni, Rodrygo szépen lassan, de biztosan átveszi Karimtól a stafétabotot, középen pedig Tchou eddig messze túlszárnyalja Case-t.
A baloldalunk az pedig meseszámba illik, nem kell sem Cancelo, sem Davies, egyrészt nagyon drágák lennének, másrészt Camavinga egyedül lehozza a posztot és cserének ottvan Mendy, aki szinte alig sérült.
Szerencsére a sérülések is elkerülnek minket és nagyon jól fellett építve a keret, ha esetleg Karim kiesik, akkor is betudunk dobni egy Mariano-t, aki már letett ezt-azt az asztalra azért.
Meg aztán #2024, jön Endrick papa, szerintem már most összevannak fosva az ellenfelek védői, hogy fognak megbírkózni vele.
Carvajal, Lucas V., Mariano, Hazard, Odriozola még megérdemelne pár extra évet, nélkülük nem lenne a csapat ugyanaz és mindig megtudják adni az extrát a csapatnak, ha úgyáll a meccs képe.
Cikkeztek Vlahovic-ról, de akkor Én már inkább Jovicot hoznám vissza, dinamikusabb, erősebb és gólérzékenyebb a Szerb.
Bár remélem mostmár szétnézünk Brazíliában mégjobban, nem csak elit Támadókat hozunk onnan, hanem elkezdjük feltölteni a keret összes posztját velük, ahogy engedik a NON EU-s helyek. Szerencsére az újfajta brazil mentalitás, a fegyelem, a joga bonito és hozzá a tánc varázsa, a válogattotjuk is korszakos lesz.
Egy valakiért robbantanék bankot és az MBappé, rengetegszer lenyilatkozta, hogy álmai klubja vagyunk és itt szeretne játszani történjen bármi. Igazi madridista, akit nem érdekel a pénz és a fizetés, neki egy cél lebeg a szeme előtt, hogy a mi habfehér mezünkben hódítsa meg a futball nevű játékot.
A Barcelonát meg inasba rakjuk évek óta, ellenük nem izgulok.
Courtois - Carvajal/Lucas V., Gvardiol, Militao, Mendy - Tchou,Kroos,Modric - Vini,Rodrygo/Mariano,Asensio
Tökéletes lenne jövőre, minden fronton esélyes, fiatal, dinamikus kezdő lenne és csak egy Gvardiol kell hozzá.