akkor odacsapok, mindketto, az elmeny es a kacatok, targyak is fontosak, hat nehogy mar masnak legyen (utazas, telefon, laptop, kirandulas, wellness, auto, stb) nekem meg ne
nem jön hehe es puhak vagyunk, hanem egyszeruen csak emberek
Mo-n amugy mai napig le van szarva a mental health (altalaban csak az elso szoig jutnak a munkahelyeken

), bar mar lattam munkavedelmi kerdoivben ilyen temakört, de senki se veszi komolyan.
aztan az eredmeny, hogy megkapod ezeket a roncs felzombi agybeteg bolond szavazokat.
en pl nem egyszer gondolkodtam el rajta, hogy mivel a kamiont a btk bünteti, elmegyek egymagam fel evre pl vmi kanadai erdobe favagonak, jot tesz az egeszsegnek, edzesnek se utolso, kitisztitsa

az orrot meg az elmet.
aztan lehet olyan dozist kapok, hogy teljesen megvaltozik a felfogasom, es mas dolgok lesznek fontosak, vagy ujult erovel terek vissza a szarlapatolasba.
ezek a kenyszervasarlasok, hogy megajandekozom magam, mert megerdemlem, vagy hogy erezzem, hogy elek par percig, nem megoldasok semmire, plane nem hosszutavon.
az fb, insta, mind hibas ebben, de az ember nem hibaztathat mindig minden egyes szarert mast.