Nincs szőke herceg fehér lovon, csak faszagyerek targoncán?!hehetheoriginal írta:Nekem nem km, hanem üzemóra számlálóm van kispajtasikelemen5 írta:
Hehe ennyit csak tolat a kamionnal.![]()
600 km. Körül![]()

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 7., kedd 22:08
Nincs szőke herceg fehér lovon, csak faszagyerek targoncán?!hehetheoriginal írta:Nekem nem km, hanem üzemóra számlálóm van kispajtasikelemen5 írta:
Hehe ennyit csak tolat a kamionnal.![]()
600 km. Körül![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 7., kedd 22:01
Nekem nem km, hanem üzemóra számlálóm van kispajtasikelemen5 írta:Hehe ennyit csak tolat a kamionnal.Realista24 írta:
800 korul.![]()
600 km. Körül
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 7., kedd 20:57
Gondolom nem csak belföldön ügyködsz ennyi km mellett.Realista24 írta:800 korul.ikarus93 írta: Gondoltam bedobok egy új témát,![]()
Ki mennyit vezet egy héten? kmbe.
Nálam 150 és 200 km között mozog, attól függ hogy mennyit megyek officeba.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. február 7., kedd 20:52
Alapba kb heti 80 km, ha nem megyek sehova csak melo+kondi.ikarus93 írta: Gondoltam bedobok egy új témát,![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. február 7., kedd 20:46
1200-1400 pedig még csak sofőr sem vagyok.ikarus93 írta: Gondoltam bedobok egy új témát,![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 7., kedd 20:44
Változó. Heti 150, ha utazni kell asszony sulija miatt Bp-re, vagy családlatogatunk (Bp, Kaposvár), akkor az alapból + 400-450 km egy hétenikarus93 írta: Gondoltam bedobok egy új témát,![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. február 7., kedd 20:43
Hehe ennyit csak tolat a kamionnal.Realista24 írta:800 korul.ikarus93 írta: Gondoltam bedobok egy új témát,![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 7., kedd 20:40
800 korul.ikarus93 írta: Gondoltam bedobok egy új témát,![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 7., kedd 20:35
ha itt szeretne élni hosszú távon, célszerű megtanulni magyarulcsababarca írta: Én a lengyel menyasszonyomat nem tudom rávenni a magyar nyelv megtanulására, hiába él itt már 3 éve.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. február 7., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 7., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 7., kedd 16:19
Amikor negy het alatt voltam Madrid meccsen, akkor nekem is nehezebb volt lebeszelnem errol arrol ervekkelziro4vr írta: Nálunk ebből sok konstruktív vita volt, mert én pl szeretek élményre költeni, az eddigi csajaim meg inkább a kis megtakarításos, használati tárgyas típusok voltak, vagy csak egyszerűen nem tudtak a pénzzel bánni, itt most tudnék sztereotíp lenni de inkább nem.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. február 7., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 7., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. február 7., kedd 15:31
Beszélni kell nyíltan róla. A pénz is sokszor tabu a kapcsolatokban, nem véletlenül lesz annyi válás, aminek az egyik okát a penzugyeknel lehet keresni. Tisztázni kell viszonylag hamar (talán nem az első randin...), hogy ki hogy gondolkodik erről a témáról. Nyilván ez is változtatható, de nehéz az átvett mintákat atirni később, és renegeteg feszültséggel járhat. Némi különbség belefér, de ha nagyon elterően gondolkodtok, akkor nem biztos, hogy érdemes komoly dolgokba belemenni. Nyilván van az a szerelem, de reálisan nézve ez is olyan, hogy az egyik nagyon akar a gyereket, a másik egyáltalán nem. Azok is ritkán végződnek jól, akár mi is lesz gyerekugyben végül.Lassan kezdődik a klasszikus felnőtt életem, a következő komoly kapcsolatom jó eséllyel már az összeköltözős kategória lesz, ha úgy alakul, akár a családalapítós. De ettől nagyon parázok, hogy feszkó lesz köztünk az fogyasztói nézeteim miatt. (tudom, baromság a nemlétező csajommal elképzelt vitákon aggódni, de szoktam a potenciális jövőmön agyalnini, ez ilyen)
Bárkinek, bármi jótanács?
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. február 7., kedd 15:19
Én ismerek egy magyar-francia párt, akik tudnak németül is. Na ők használják otthon mind a három nyelvet, illetve a kiskölyök angol óvodába jár. Már most elboldogul mind a 4 nyelvvel nyilván a maga szintjén...babaking írta: Újabb témabonbon.
Akik külföldön élnek/ éltek/ vagy más nemzetiségű párjuk van és van gyerekük. Ti több nyelven nevelitek a gyereket? Ha igen, mik a tapasztalatotok? Tudtok erre jó szakirodalmat?
Mivel elég privát a kérdés jöhet nyugodtan PÜben a válasz![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. február 7., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. február 7., kedd 14:36
Mostanaban láttam egy Európa térképet, hogy mennyi idő megtanulni az ország nyelvét.'shutterisland írta:
ha mar nyelv, erdekes, hogy asszony elkezdett doulingozni magyarul, mert erdekesnek talalja de mar a unit 2-nal megbanta.
es ami sokkolo, hogy barmit kerdez, nincs ra realis magyarazatom, a "pedig" szot percekig probaltam korulirni, hanyfelekepp hasznaljuk.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 7., kedd 10:39
ez igy van, csak anyanyelvet szabad, a többit felszedi a környezetböl, tanitas soran.M1Ö írta:Erre sógoromékat tudom példának írni. Ők Angliában élnek. Nemrég Skype-ozás közben pont ezt kérdeztem, hogy hogy tanítják a kislányuk? Csak magyarul beszélnek vele, vagy angolul is? Ők csak magyarul beszélnek, nem foglalkoznak az angollal. Nekik úgy mondták, hogy nem kell, mert ha csak az oviban tanítják neki, akkor a rendes angolt fogja megtanulni, nem a "magyaros" verzióját.babaking írta:Akik külföldön élnek/ éltek/
ez olyan, mint a bazmeg, vagy osztrakoknal az oideres ami sokkolo, hogy barmit kerdez, nincs ra realis magyarazatom, a "pedig" szot percekig probaltam korulirni, hanyfelekepp hasznaljuk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. február 7., kedd 10:39
Sablon duma, de örök igazság, hogy meg kell találni az arany középutat. Le kell ülni és megbeszélni, hogy mindketten egymáshoz csiszolódtok. Mindkettőnek engedni kell a megszokottból, az nem fog működni, ha az egyik balra, a másik jobbra húz. Én úgy nevelkedtem, hogy egy fél szelet kenyeret se dobjak ki, mert másnak még az is kincs. Feleségem meg az apjától azt tanulta, hogy amit megkívánsz, azt vedd meg, mert egyszer élünk. Szerencsére megtaláltuk a közös nevezőt, én is engedek a csábításnak néha napján és ő is visszavett az igényeiből.Donát írta:Bárkinek, bármi jótanács?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem