robogunk tovabb vilagszerte a megkezdett uton, csak igy tovabb birkáim

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 14., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 14., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. február 14., kedd 13:43
Azanyádphiccsáájááát!Remy írta: Kibaszott szép az új Ferka. Fehér számozás és az élénkebb piros miatt extra. Tavalyi is nagyon adta, de ez most wow!
Ezzel már VBt kell nyerni!
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 14., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 14., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 14., kedd 11:32
Egyébként egyetértek, én speciel rosszul vagyok még a műkörömtől is, nem még ha valakin van egy kg vakolat. És ja, nem hátrány, ha formásabb egy nő. Bár attól még Pamela Pamela marad, hogy mű.hehetheoriginal írta: még csak nem is pamela andersonrol beszelek, mert ott is volt azert bőven lufi meg műanyag, hanem a természetes nők, női szépség, szép formák (ami nem lapos, mint kyrie irving agyában a bolygó) mindenféle extra smink, műszempilla, póthaj, botox, plasztika meg beavatkozás nélkül.
nyilvan ezek az F1-es némberek nagyrészt természetesek, minimál sminkkel, csak igy meg csunyácskák/semmi extrák. de értem én, a szivnek nem lehet parancsolni, mind szeretik egymást![]()
mire gondolok: george michael klip pl. (es nem a bőr rendőrruhás)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 14., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 14., kedd 11:10
Mondjuk ezt tudom adni, nagyon egy kaptafa a mostani felhozatal. Pamela Anderson kiment a divatból.hehetheoriginal írta:értem én, de hova tűntek a gyönyörű nagymellű cocacolaüveg testű 90-es évek szupermodell női? a nőies nők? ezek a deszka ráncos csoffadt szottyadt nők honnan bújtak elő?alexoxladjackoxi írta: https://racingline.hu/forma-1/csajok-a- ... 6137wIVWuk Szakmázzunk!Nálam Alonso és Russell nyert.
![]()
szembejön az utcán észre se veszed.
pláne ezekben az okádék nagydarab ruhákban, ami manapsag trend.
tudom tudom mindig a kritika![]()
arcra stroll, ugy csomagra meg hülki nője ami emlitésre méltó, grat hozzájuk.
a többinek érik a csere.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 14., kedd 11:05
értem én, de hova tűntek a gyönyörű nagymellű cocacolaüveg testű 90-es évek szupermodell női? a nőies nők? ezek a deszka ráncos csoffadt szottyadt nők honnan bújtak elő?alexoxladjackoxi írta: https://racingline.hu/forma-1/csajok-a- ... 6137wIVWuk Szakmázzunk!Nálam Alonso és Russell nyert.
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 14., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 12., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 12., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 7., kedd 19:56
A többi reszevel nincs bajomikarus93 írta: Ez nálam van igy, lehet elfogult vagyok de na![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 7., kedd 19:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 7., kedd 19:53
Jajj, kozel sem.ikarus93 írta:Pereztől kb csak Bernie az aki nagyobb elnök nálam, amilyen szintre felhúzta a Forma 1 nézességét, a foci vbvel vetekszik a nézőszáma._Bushido_ írta: Folyamatosan nézem a Lucky! - Bernie ecclestone és az F1 története dokfilm sorozatot
Azt kell mondanom, ezt megérte megcsinalni es nézni is érdemes az f1 fanoknak! Ez még f1 volt! Elkepesztő sok új információ jut el a nézőkhöz.
A sok halálesetről, volt aki vb is lehetett volna. A Brabham elleni áskálódásról, a 6 cmes padlólemez szabályról, amit senki se akart betartani...
Lauda is megunta az f1et, volt egy Parmalat Team csapata kis ideig, a tej volt a szponzor. Brabham csapattal. Aztán onnan is elment...
Nelson piké alig tudott kiszállni a las vegasi futam utan, brutális G erők érték ott a pilótákat, dehát a pénz beszél...
Szoval ja, nagyon érdemes megnezni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 7., kedd 19:30
Pereztől kb csak Bernie az aki nagyobb elnök nálam, amilyen szintre felhúzta a Forma 1 nézességét, a foci vbvel vetekszik a nézőszáma._Bushido_ írta: Folyamatosan nézem a Lucky! - Bernie ecclestone és az F1 története dokfilm sorozatot
Azt kell mondanom, ezt megérte megcsinalni es nézni is érdemes az f1 fanoknak! Ez még f1 volt! Elkepesztő sok új információ jut el a nézőkhöz.
A sok halálesetről, volt aki vb is lehetett volna. A Brabham elleni áskálódásról, a 6 cmes padlólemez szabályról, amit senki se akart betartani...
Lauda is megunta az f1et, volt egy Parmalat Team csapata kis ideig, a tej volt a szponzor. Brabham csapattal. Aztán onnan is elment...
Nelson piké alig tudott kiszállni a las vegasi futam utan, brutális G erők érték ott a pilótákat, dehát a pénz beszél...
Szoval ja, nagyon érdemes megnezni.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 7., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 4., szombat 12:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 4., szombat 10:36
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem