Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:14

wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen :D
Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)

De nálam továbbra is Gündogan az abszolút favorit.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:08

'shutterisland írta:azt se tudom, ki az istent hoznánk helyette, özil off, iscot most vettétek meg, hamsikkal jönne a nápolyi maffia is, kroos nem hiszem, hogy jönne, pep sem engedné.
esetleg silva vagy pastore.
Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen :D
Kerlon írta:Amúgy én Microsoft Bernabeu 1.0-nak hívnám. :mrgreen:
béta verzió :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:00

Hogy ne csak arról legyen szó, hogy melyik szupersztárunkat fogjuk eladni a nyáron:

Man City forward Sergio Aguero (25) has offered himself to Barcelona. Barcelona are interested and Messi would also want him to join. [el9]

Messi is azt akarja, hogy csatlakozzon hozzánk, szóval tuti leigazoljuk. B-) :mrgreen:

Viccet félretéve, remek játékosnak tartom az argentint, de nem tudom elképzelni, hol lenne a helye nálunk. Szélen? Középen, és Messi vissza a jobbosra? :hmmm: Érdekes lenne.

Meg mondjuk nem is lenne kifejezetten olcsó, az biztos.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 14., csütörtök 14:41

Én örülök,hogy kicsit most felkapták Messit,és azzal vannak elfoglalva,hogy vajon távozhat-e,esetleg Iniesta gondolkodott el a váltáson...

Eddig mindig CR-t cseszegették,meg Casillast ilyenekkel. Nyugisabb a hangulat most. :)
:goat:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:33

Ha 25 millióból indulunk ki, akkor az az éves bevétel 5%-a. De szerintem ennél több lesz, 5-10% pedig nem kevés.
Egyedül az Adidas fizet nekünk embertelen összeget az évi 40 milliója körüli összeggel.
Nyilván az "aprót" tehettem volna idézőjelbe,de azt gondolom évi 25 guriga valóban csak apró,az amerikai multinak,amekkora publicitást a médiában,nap mint nap.Hisz ha a csapatról lesz szó,akkor mindig ott lesz az hogy "nyílt edzésnap a Microsoft Bernabeuban,vagy a Real Madrid XY csapatot lát vendégül a Microsoft Bernabeuban,és még sorolhatnám.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 14., csütörtök 14:31

Amúgy én Microsoft Bernabeu 1.0-nak hívnám. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 14:21

Az aprót a klub összbevételére értettem,ahhoz képest nyilván csak egy szelet.
Ha 25 millióból indulunk ki, akkor az az éves bevétel 5%-a. De szerintem ennél több lesz, 5-10% pedig nem kevés.
Egyedül az Adidas fizet nekünk embertelen összeget az évi 40 milliója körüli összeggel.

Továbbá tegyük fel, hogy Microsoft lesz mondjuk. Az magával rántana egy hatalmas technikai fejlődést is, amivel kicsit megelőzhetnénk a többi csapatot pár újítással, extra szolgáltatással.

Erről jut eszembe a Juve új arénéja :lol: Egy nagy darab vashalmaz, amiből még telefonálni is alig lehet, a mobilnet meg még a stadiontól 300 méterre sem működött. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:15

Realista24 írta:
Akkor viszont legyen csak egyszerűen Microsoft.Akkor nem kell a Bernabeu.
Pont úgy lenne a legtöbb értelme, ha a szponzor neve mellett megmarad a Bernabéu, mert ezzel mindkét fél elégedett lehet.
Én a tradiciok fennrartása mellett vagyok,de ha ennyire kell az a kis apró,legyen.
Apró :)
Kicsit nekem olyan felemás megoldásnak tünik,olyan se hús,se hal...de idővel lehet hogy megszoknám.
Az aprót a klub összbevételére értettem,ahhoz képest nyilván csak egy szelet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 14:09

Akkor viszont legyen csak egyszerűen Microsoft.Akkor nem kell a Bernabeu.
Pont úgy lenne a legtöbb értelme, ha a szponzor neve mellett megmarad a Bernabéu, mert ezzel mindkét fél elégedett lehet.
Én a tradiciok fennrartása mellett vagyok,de ha ennyire kell az a kis apró,legyen.
Apró? :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:05

Miért a Microsoft Bernabeu nem lenne elég egyértelmű? (Tudom, hogy nem a név adásról tárgyalnak.) Nekem nem tetszik az ötlet, de ha a csapatnak jó, akkor legalább nem az arabokat reklámozzuk.
Akkor viszont legyen csak egyszerűen Microsoft.Akkor nem kell a Bernabeu.Mert még néhányan,akiknek gőzük sincs ki volt Don Santiago,azt hinnék hogy a Bernabeu a cégnek valami újfajta terméke. :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 13:46

mondjuk szerintem ha nem jön a bale-isco duó, akkor nem megy el özil, sőt, ha csak az egyik jön, akkor sem.

így, hogy thiago-t eladtuk, sokkal kisebb az esély, mert akkor lehetett volna azt mondani, hogy ez van, majd thiago pótolja, és bízunk benne.
viszont jelen esetben maradna 2 posztra a már 34 éves xavi, cesc + a két fiatal, akik közül az egyikben nem bíznak, a másik pedig egy granadában tudna kiteljesedni, ha majd leveszik a gipszet.

azt se tudom, ki az istent hoznánk helyette, özil off, iscot most vettétek meg, hamsikkal jönne a nápolyi maffia is, kroos nem hiszem, hogy jönne, pep sem engedné.
esetleg silva vagy pastore.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 14., csütörtök 13:33

Tavaly ilyenkor az Özil-Arsenal transzferen is ugyanekkorát röhögtünk volna. Láttuk mi lett belőle.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 14., csütörtök 13:31

Realista24 írta:A PP szerint Iniesta tudja, hogy valaki a stadion falain belül meg akar szabadulni tőle :shifty:
Ha Messivel joban van, akkor nem kell aggodnia egy pillanatig sem. :D

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 13:30

pont a napokban volt egy vitánk xavi-val kapcsolatban a "sötét oldalon" :lol:
arról volt szó, hogy mi legyen vele, erőltessük 40 éves koráig, vagy változtassunk a középpálya felfogásán.

én a busquets-cesc-iniesta hármast preferálnám, a konkrét xavi poszt majd xavi kikerülésével meg is szűnne, és valamivel direktebb középpályát néznék majd meg az elkövetkezendő években.

volt, aki szerint busquetset kellene majd próbálgatni xavi szerepkörében, és voltak olyanok, akik szerint iniesta lehetne majd az utódja, cesc úgyis egy sorral feljebb, támadóbb szellemű középpályásként funkcionál nálunk jól.
sőt, olyan is, aki szerint gundogannal kellene pótolni xavi feladatkörét, talán ő a legalkalmasabb rá.

most az iniestás verziót megvizsgálva én is látok benne rációt, hiszen bár iniesta nem egy gyors játékos, de az első pár méteren jó, aminek köszönhetően hatékony 1v1-ben.
mivel pont a sebesség az, ami az idő múlásával legjobban kopik, ezért lehetne létjogosultsága annak, hogy a későbbiekben egy picivel hátrébb szerepeljen.
a játékintelligencia, kreativitás, passzolási készség nyilván marad, az irányítói véna (ami még akkor is jelen van, ha nem xavi szinten képes diktálni a tempót és kontrollálni a csapatot) is elég lehet.

tehát iniesta esetében ez is lehetne egy akár életképes megoldás a jövőben.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 14., csütörtök 13:26

Realista24 írta:A PP szerint Iniesta tudja, hogy valaki a stadion falain belül meg akar szabadulni tőle :shifty:

egy madrid drukker néző? Vagy a villanyszerelő?

Lassan vége a 3-asnak. Még kicsit mennyi fognak, de aztán eltűnik a szép mese.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 14., csütörtök 13:06

'shutterisland írta:mondjuk annak ellenére, hogy messi után ő lenne a második, akitől semmiképp sem válnék meg, azért összekaparhatná magát, mert meg sem közelíti az elmúlt években hozott szintet.
rengeteg rossz passz, rossz döntés, labdavesztés van a játékában a korábbiakhoz képest.

na persze az hozzátartozik a dologhoz, hogy mivel az ő léce az átlagnál bőven magasabbra van rakva, máshogy érzékeli az ember ezeket a dolgokat.
nem azt mondom, hogy túl van a csúcson, de sok kimagasló éve már nem lesz szerintem. balról ott van neymar, középről meg lassan tűnnek el a játszópajtik. és nagyon a statjaival sem tud kompenzálni. persze simán benne van, hogy a 94. percben továbblövi majd a barcát vagy a spanyolokat egy-egy fontos meccsen, de csak azt akarom mondani, hogy ha mezőnyben nem tudja hozni magát különböző okok miatt, akkor a hasznossága nagyban csökken.
Nem illik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 13:01

mondjuk annak ellenére, hogy messi után ő lenne a második, akitől semmiképp sem válnék meg, azért összekaparhatná magát, mert meg sem közelíti az elmúlt években hozott szintet.
rengeteg rossz passz, rossz döntés, labdavesztés van a játékában a korábbiakhoz képest.

na persze az hozzátartozik a dologhoz, hogy mivel az ő léce az átlagnál bőven magasabbra van rakva, máshogy érzékeli az ember ezeket a dolgokat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 12:53

A PP szerint Iniesta tudja, hogy valaki a stadion falain belül meg akar szabadulni tőle :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 12:52

én már nem lepődök meg semmin, most iniestát adták el a lapok a manchester unitednek. :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 10:41

a stadionhoz: szokás kérdése...ha ezért fizetnek, akkor had szóljon :D és ahogy írtátok, a Bernabeut továbbra is Bernabeunak fogja hívni mindenki. Ha mondjuk fizetnének ennyit, hogy évente 1 fiatalabb játékost vehet a csapat (többre nem is nagyon van szükség) akkor hatalmasat lökhetnek rajtunk. Tudom van pénz, de amit így spórolnak, azt beleölhetik a stadionba és a környékére....és nem ártana kezdeni valami a Castilla-val is mert cefetül állnak :D

Messi: vitáztok a semmin. Bayern jelenleg: Ribery-Mandzukic-Robben, meglássuk Pepnek kell-e Lewa előre, vagy más csatár. ha vesznek valakit akkor Messi biztos nem megy oda. Ha nem akkor lehetséges. A Bayernnek megérné, és a Barcának is. Tata csatárt akar, át akar állni egy olyan játékra ahol végre 9-es tolja elöl. Messi pedig nem fog akarni jobb oldalon játszani, eltűnik ott, mint nálunk CR középen. Az említett 2-3 év alatt átfog alakulni a Barca. Új kapus, új védelem, a kp-n Xavi és Iniesta elfog tűnni, Fabregas vagy átveszi Messi helyét eleinte és késik a 9-es, vagy Iniesta helyett fog a kp-n játszani.
Persze a másik véglet se lepne meg, Messi marad. Szerintem ő félne attól hogy megutálják.

Vissza: