A matekban igazad van, de aki 2-3 nap alatt keres meg 50 ezer forintot, az nem tudom miert akar egyosszegben venni egy ilyen gepet (alapvetoen aranyaiban szerintem sem ez volt a tobbseg, de igazabol akar mellekes is lehet). De vegulis mindenki arra kolti a penzet, amire akarja, szoval ja, ilyen szemszogbol nezve igazad van.h3x0r írta:A MacBook Air M1 ara 330k volt (mediamarktban most akciosan 380k, de inkabb 400 felett szokott lenni). 50k sporolas nehany ora sorban allasert cserebe. Ha te 2 milliot keresel, nyilvan nem erted miert allna barki is sorba orakat 50 ezres sporolas miatt, annyi ido alatt te otthon vagy az irodaban tobbet keresel, de azert egy jobb fizetes mellett is 2-3 nap alatt keresel ennyit.zsuninnyo írta:
Azzal egyetertek, hogy szamomra sem tul ertheto, miert all vki sorba egy termekert. Viszont nyilvan mindenki arra kolti a penzet amire akarja, te sem csak olyan dolgot veszel, amivel erteket teremtesz, vagy fontos a produktiv munkadhoz. Most nem nyomtam downvote-ot mert egalra jott ki a vegen!![]()

OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Itt az a kérdés hogy hány volt akinek kellett és spórolt, és hány volt aki nem ebbe a kategóriába tartozik.h3x0r írta:A MacBook Air M1 ara 330k volt (mediamarktban most akciosan 380k, de inkabb 400 felett szokott lenni). 50k sporolas nehany ora sorban allasert cserebe. Ha te 2 milliot keresel, nyilvan nem erted miert allna barki is sorba orakat 50 ezres sporolas miatt, annyi ido alatt te otthon vagy az irodaban tobbet keresel, de azert egy jobb fizetes mellett is 2-3 nap alatt keresel ennyit.zsuninnyo írta:
Azzal egyetertek, hogy szamomra sem tul ertheto, miert all vki sorba egy termekert. Viszont nyilvan mindenki arra kolti a penzet amire akarja, te sem csak olyan dolgot veszel, amivel erteket teremtesz, vagy fontos a produktiv munkadhoz. Most nem nyomtam downvote-ot mert egalra jott ki a vegen!![]()
A tippem továbbra is 10-90%.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A MacBook Air M1 ara 330k volt (mediamarktban most akciosan 380k, de inkabb 400 felett szokott lenni). 50k sporolas nehany ora sorban allasert cserebe. Ha te 2 milliot keresel, nyilvan nem erted miert allna barki is sorba orakat 50 ezres sporolas miatt, annyi ido alatt te otthon vagy az irodaban tobbet keresel, de azert egy jobb fizetes mellett is 2-3 nap alatt keresel ennyit.zsuninnyo írta:Azzal egyetertek, hogy szamomra sem tul ertheto, miert all vki sorba egy termekert. Viszont nyilvan mindenki arra kolti a penzet amire akarja, te sem csak olyan dolgot veszel, amivel erteket teremtesz, vagy fontos a produktiv munkadhoz. Most nem nyomtam downvote-ot mert egalra jott ki a vegen!hehetheoriginal írta:
Aahhhhhahahahahaa sok gyökér, megerettek a pusztulásra![]()
Biztos mindnek a rendkivul fontos es produktív munkahoz, ertekteremteshez kellene a cucc![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De.
De ezek gyökerek.
Ezek szavaznak 4 évente.
Hisz egyre jobban es jobban elunk, lasd mellekelt abra
Vagy az egesz orszagbol az osszes zeneszerkeszto/producer, filmes, es mindenki itt volt, mert nekik valoban jo az apple motyo, jobb, mint a ringyóz platform
De ezek gyökerek.

Ezek szavaznak 4 évente.
Hisz egyre jobban es jobban elunk, lasd mellekelt abra

Vagy az egesz orszagbol az osszes zeneszerkeszto/producer, filmes, es mindenki itt volt, mert nekik valoban jo az apple motyo, jobb, mint a ringyóz platform
thereisonly1ronaldo
azontúl, hogy ebben egyetértek veled nem pár napja osztottál valakit hogy arra költi az ember a pénzét amire akar és annyit, amennyit akar teszem azt étteremre?hehetheoriginal írta:Aahhhhhahahahahaa sok gyökér, megerettek a pusztulásra![]()
Biztos mindnek a rendkivul fontos es produktív munkahoz, ertekteremteshez kellene a cucc

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Azzal egyetertek, hogy szamomra sem tul ertheto, miert all vki sorba egy termekert. Viszont nyilvan mindenki arra kolti a penzet amire akarja, te sem csak olyan dolgot veszel, amivel erteket teremtesz, vagy fontos a produktiv munkadhoz. Most nem nyomtam downvote-ot mert egalra jott ki a vegen!hehetheoriginal írta:Aahhhhhahahahahaa sok gyökér, megerettek a pusztulásra![]()
Biztos mindnek a rendkivul fontos es produktív munkahoz, ertekteremteshez kellene a cucc

Mondjuk az emlitett orszagokban nem is tul gyakori, hogy kisemmiznek egyik pillanatrol a masikra, mig itt ezen "nott fel" a tarsadalom. Miota van tortenelmunk ez itt szepen mukodik. "Amit megettem az az enyem, azt mar nem veheti el tolem senki". Hogy egy klasszikust idezzek.ANDS írta:
Itthon meg az a szemlélet, hogy “egyszer élünk,”, ki tudja mit hoz a holnap, vedd meg hitelből is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem felesleges belemenni a foldrajzi kerdesekbe, a föld nevu bolygon el szoval az egesz el van atkozva.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
7,7-es foldrenges, 1300 halott egyelore, 2600 serult.Remy írta:Csak a repjegyeket nezegettem par hete, miert?Anthony írta: Remy járt mostanság Törökországban?![]()
![]()
Maradj otthon a negy fal kozott, szenvedtunk mar eleget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
neRemy írta:Csak a repjegyeket nezegettem par hete, miert?Anthony írta: Remy járt mostanság Törökországban?![]()
![]()
sztem tirolban is jart nemreg...

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak a repjegyeket nezegettem par hete, miert?Anthony írta: Remy járt mostanság Törökországban?![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
neztem, az az m2 macbook konfig, amiert lenyulnek a porba, az kb 6-7000 dollarba kerul, szoval hagyjuk is, gagyi az egesz.
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mondjuk ha nem pont 1 honapja vettem volna laptopot akkor lehet en is behuztam volna egyet 330 ert.hehetheoriginal írta:Aahhhhhahahahahaa sok gyökér, megerettek a pusztulásra![]()

De amugy beteg mennyien voltak, viszont meglepo hogy nem basztak at az embereket. Marmint azt irtak, hogy este 6 ig folyamat ujra feltoltottek a keszleteket, szoval senki nem allt feleslegesen sorba.
- hehetheoriginal
Aahhhhhahahahahaa sok gyökér, megerettek a pusztulásraSanti írta:Most futottam bele random.Remy írta:
Igen.Egyik ismerős akart venni, de akkora volt a sor, hogy esélytelen.
![]()
iStyle nyitás előtt 1 óra 20 perccel![]()

thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Most futottam bele random.Remy írta:Igen.Realista24 írta: Válság van, de azért ha a MacBook 100ezerrel olcsóbb, akkor tömött sorokat alkotva, órákkal nyitás előtt érkezünk a bolthoz.![]()
Egyik ismerős akart venni, de akkora volt a sor, hogy esélytelen.
![]()
iStyle nyitás előtt 1 óra 20 perccel

- hehetheoriginal
nem látom a gondot, az a 47ezer forint nyugdij, az már nem egyszer lett azota emelve.
biztos a néni is elveri ertelmetlen dolgokra, aztan csak panaszkodni tud, ha mar elfogyott.
biztos a néni is elveri ertelmetlen dolgokra, aztan csak panaszkodni tud, ha mar elfogyott.

thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerencse, hogy ott vagy neki!h3x0r írta:Szomszed neni pont igy csinalja. Jon a nyugdij, kifizeti belole a szamlakat, megveszi a gyogyszert, majd atjon egy nagy listaval, hogy vegyek mar neki par dolgot. Utana heti egyszer szol, hogyha megyek vasarolni, hozzak mar neki egy csirket (vagy valamilyen diszno hust, amelyik epp akcios), turot/sajtot meg gyumolcsot (alma, narancs, banan). A sarki kis boltbol csak kenyeret vesz. Nyugdij elotti heten gyumolcs vagy sajt mar nem kell neki, csak egy csirke.cart írta: Hónap elején én se nagyon szoktam boltba menni. Ilyenkor sokan azt csinálják, hogy fizetés után egyből bevásárolnak egész hónapra előre es a maradékot osztják be egyéb dolgokra

Édesapám csinálta mindig azt, hogy bevásárolt fizetés után a Metro áruházban(nem tudom az van-e még Magyarországon

Ő amúgy fantasztikusan ügyes volt a spórolásban.
Érdekes lenne hallani ha más is csinálja ezt még manapság, hogy hol vásárol, mennyit takarít így meg.
- h3x0r
Szomszed neni pont igy csinalja. Jon a nyugdij, kifizeti belole a szamlakat, megveszi a gyogyszert, majd atjon egy nagy listaval, hogy vegyek mar neki par dolgot. Utana heti egyszer szol, hogyha megyek vasarolni, hozzak mar neki egy csirket (vagy valamilyen diszno hust, amelyik epp akcios), turot/sajtot meg gyumolcsot (alma, narancs, banan). A sarki kis boltbol csak kenyeret vesz. Nyugdij elotti heten gyumolcs vagy sajt mar nem kell neki, csak egy csirke.cart írta: Hónap elején én se nagyon szoktam boltba menni. Ilyenkor sokan azt csinálják, hogy fizetés után egyből bevásárolnak egész hónapra előre es a maradékot osztják be egyéb dolgokra
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
oszinten ?De ezt ne ugy kepzeld el, hogy egy ev leforgasa alatt aki eddig kenyelmesen megelt, nagyjabol azt vett meg, amit akart, annak mostmar nincs penze ugyanarra az eletstilusra.
azert ha visszagondolok oktober kornyekere, mikor elkezdtek felbukkanni az elso komolyabb gazszamlakrol feltoltott kepek meg a kalkulatorokrol a screenshotok, akkor azt hittem, ebbe bele fognak rokkanni az 500k osszbevetel alatti csaladok.
lehet tenyleg igaz volt a mitosz a haztartasok megtakaritasairol.

De itt mindig ez van ha nem nyitasra jovok. Nyilvan vannak durvabb idosavok, de amikor pl kedden reggel 9-kor tomottek a sorok, es csak a feluk nyugdijas, elmerengek mi folyik itt.cart írta: Hónap elején én se nagyon szoktam boltba menni. Ilyenkor sokan azt csinálják, hogy fizetés után egyből bevásárolnak egész hónapra előre es a maradékot osztják be egyéb dolgokra
Biztos mindenki atalanyt fizet a rezsinel.

De mondom, azert itt budospesten oke hogy panaszkodik meg orbanozik mindenki, de azert a tobbsegnek szerintem a hagyomanyos ertelemben veve nincs megelhetesi problemaja, csak elhittek/elhitettek veluk a kapitalizmus tortenetenek leghosszabb konjukturaja alatt, hogy itt mar soha nem fog lefele menni az a bizonyos gorbe. Az elmaradottabb videken (es itt nem mordorra gondolok) el nem tudom kepzelni, mi lehet/mi lesz.