Amugy azt irjak, hogy 2009-2018as idoszakot neznek.
City meg kozlemenyt adott ki, hogy meglepodtek ezeken a vadakon.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 12:51
Egye fene, a Szuperligaban talan meg van egy kiado helyAnthony írta:A Premier League?reeed_ati írta: Egyèbkènt halkan jegyzem meg, hogy katalánèkat nem akarják megvizsgálni?![]()
Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy kiszedik magukat megint ügyvédekkel és ki tudja mivel a színfalak mögött.Realista24 írta: 10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.
De jelenleg azért bármi is a terítéken van a pontlevonástól a kizárásig. Azt írják több mint 100 pontban szegték meg a liga pénzügyi szabályzatát.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 6., hétfő 12:50
A Premier League?reeed_ati írta: Egyèbkènt halkan jegyzem meg, hogy katalánèkat nem akarják megvizsgálni?![]()
Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy kiszedik magukat megint ügyvédekkel és ki tudja mivel a színfalak mögött.Realista24 írta: 10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 12:28
10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.Anthony írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Man City have been charged by Premier League with numerous breaches of financial rules following a four-year investigation
Nahát, le vagyok sokkolódva![]()
Hogyan lehetséges ez??
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. február 6., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 6., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 6., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 6., hétfő 6:52
azzal kezdtem, hogy nincs igazam, nem azzal, hogy pont ezt irtamHalfkey írta:Te most tényleg beszólsz amiatt hogy pár hónappal tévedtem mikor onnan indultunk hogy te azt írtad 2 évet sem tölt sehol?Kerlon írta:
Bar nekem sincs igazam a 2 vel, de barhogy matekozom kurvara nem jon ki a 4 ev, max 3,5. Szoval, ja, de nem.![]()
Akkor egészségedre! Én elismerem, valóban 3,5et töltött nem 4-et.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 5., vasárnap 23:55
Te most tényleg beszólsz amiatt hogy pár hónappal tévedtem mikor onnan indultunk hogy te azt írtad 2 évet sem tölt sehol?Kerlon írta:Bar nekem sincs igazam a 2 vel, de barhogy matekozom kurvara nem jon ki a 4 ev, max 3,5. Szoval, ja, de nem.Halfkey írta:
Pont ezt írtam igen, köszönöm a megerõsítést![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 5., vasárnap 23:13
Csak a szokasos, megint tulgondolja, megint strategiat valtott, tultolja. Sokadjara is ki akar talalni valamit, feltalalni a spanyol viaszt, jol megmutatni a stratega szerepet, ahelyett, hogy a meglevo rendszerbe beillesztette volna a hianyzo lancszemet, Haalandot, de mar megint atesett a lo tuloldalara. Ez a bajnoki cimebe fog kerulni, a bl meg lutri, azt nem lehet kimatekozni. Messze az egyik legtulertekeltebb edzo. Elismerem, hogy a jelenlegi felhozatalbol kiemelkedik, de nem tudok elmenni amellett, hogy millard eurobol gazdalkodik.gutihaz14 írta: én nem értem gardiolat sem. ahogy rotálgat, forgatja a keretet.
bárcsak mi tudnánk így rotálni, de szerintem ő már rég átesett a túloldalra, pár pont fixen erre rá is ment
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 5., vasárnap 23:06
Hatalmas kókler ez az ember.ziro4vr írta: Dehogy lenne veszélyben pep, ha nem jönnek az eredmények majd kap 300 millát igazolni, számomra a legviccesebb, hogy a védelemre elköltött kb fél milliárdot és egy ake-akanji párossal kezd jelenleg.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 5., vasárnap 21:38
Bar nekem sincs igazam a 2 vel, de barhogy matekozom kurvara nem jon ki a 4 ev, max 3,5. Szoval, ja, de nem.Halfkey írta:Pont ezt írtam igen, köszönöm a megerõsítéstKerlon írta:
Valencia 14.08-tol
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol![]()
HozzászólásSzerző: Morta » 2023. február 5., vasárnap 20:45
Hmm nekem ez azt mutatja hogy egyedül a juvebol lepett le ket even belul (mivel az inter csak kolcson volt) nem azt amit allitasz hogy mindenhonnanKerlon írta:Valencia 14.08-tolHalfkey írta:
Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 5., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 5., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 5., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 5., vasárnap 20:11
Ma a rotáció KdB volt egyedül, többiek nagyjából a kezdőcsapat tagjai.Sierra írta: Lehet amúgy hogy idén inkább beáldozza a ligát a BL oltárán, azért rotálgat ennyire, hogy ne legyenek kifacsarva tavaszra a kieséses szakaszra. Bár ilyen kerettel nem kéne beáldozni semmit, simán bírniuk kéne.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 5., vasárnap 20:01
Pont ezt írtam igen, köszönöm a megerõsítéstKerlon írta:Valencia 14.08-tolHalfkey írta:
Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. február 5., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 19:43
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem