Tjacks írta:
hehetheoriginal írta:Laposfold irving menni akar

Menjen ahová csak akar, chinese league pont jó lesz neki. Van olyan balfasz GM az NBAben aki még bevállalja ezt az embert?
James a saját korszaka primeja. Nem csipázom az öreget, de kurva nagy dolog lesz ez a rekord döntés.
Bazska ha jól emlékszem saját videóban már elmondta a véleményét a goat témáról, nem tudom most miért mondd ellent magának.
Chinese league? Még mindig egy top3 irányítóról beszélünk..
Az egyetlen negatívum mellette, hogy fél szezon után benne van hogy megunja és váltani akar. Bármelyik csapat viszi, bajnokesélyes
Elvileg a Lakers, Mavs és a Suns van versenyben
csababarca írta:
Kedvencem az volt, amikor fejtegették, hogy a 90-es évek egy semmi volt, jelentéktelen játékosok, gyenge talentű csapatok.
Meg a Jordan semmi különös skillsettel nem rendelkezett, a mai kosárban nem élne meg….sose hittem hogy Bazska idáig süllyed, hogy ilyeneket miond.
Bár értem hogy most hype-olni kell James a rekord miatt.
Bátran ráengedném a 96-98as bullst bármelyik wannabe champion csapatra 2022-23ból, nem vallanának szégyent, az tuti.
Marha olcsó beszélgetés volt, méltatlan, nem figyelembe véve a körülményeket.
Fèlre lett értve szerintem. Nekem úgy jött le, hogy két goat, az egyikben egy végtelen versenyszellem, a másikban egy soha nem látott skillset.
Csupán feltételezés hogy MJ hogy lubickolna ma, szerintem még magasabb számokat hozna.