200. ...ez még csak a fele!

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 8., szerda 23:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 8., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 8., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 8., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 8., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 7., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 7., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 6., hétfő 17:10
Én elismerem, hogy Benzema egy fostalicska idén, de csak rúgott 18 gólt, meg kiosztott 10-15 gólpasszt, úgy hogy keményen rotálva volt Higuval. Ez azért több a semminél.. Most azonban sehol sem vannak.
Mert ezt olyan egyszerű kivitelezni. Persze :-)a többiek nőjenek fel hozzá termelésben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 6., hétfő 16:28
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 6., hétfő 16:23
Ennek már most is így kellene lennie. A csatároknak is ki kellene venniük a részüket a góllövésben, kb. úgy, mint tavaly. Most azonban sehol sem vannak.Mike írta:Max jövőre nem az lesz h Ronaldo 40 gól, Benz 10, Higu 10, hanem Ronaldo 40, xy 20, yx 20.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 6., hétfő 16:17
megoszlanak, de ez miben érinti Cé góljainak a számát? Idén is simán ott lenne a lehetőség Benzemának és Higunak h szórja a gólokat, attól még Cé a sajátjait ugyanúgy meglövi. Példának ott a tavalyi év.adamzz írta:plusz érkezik vagy Bale vagy egy sztárcsatár vagy mindkettő egyszerre, akkor pedig megoszlanak majd a gólok rendesen.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 6., hétfő 15:59
Bocsi ez alatt a bizonyos időszak alatt mit értetek/cr mit értett??Az EC szerint amúgy Pérez nagyon rá van görcsölve a szerződésre. 2018-ig hosszabbítana és 15 nettót adnának neki, de lap szerint CR nem firkantja olyan könnyen alá a papírt, ugyanis nem felejtette el azt a bizonyos időszakot.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 6., hétfő 15:29
Bale CR alá fog dolgozni. Ha jól rémlik akkor mondta, hogy Cé a példaképe és egyszer ki is írta twitterre, hogy Ronaldo a legjobb játékos szerinte és neki kéne kapnia az aranylabdát. Remélem 40 gól alá nem megy még legalább 3 évig.adamzz írta:Azért az mekkora lesz már mikor befogja fejezni 350/350-el. De kétlem,h ilyen mutatókat birna hozni még évekig.Pontosabban birna de mou alatt. JM-nél ő a gólzsák, más edzőnél is ő lesz de ki tudja milyen játékot akar itt játszatni Carlo, plusz érkezik vagy Bale vagy egy sztárcsatár vagy mindkettő egyszerre, akkor pedig megoszlanak majd a gólok rendesen.MorataMartin írta:Márcsak 125 gól kell, hogy megelőzze Raúlt. Szerintem meg lesz neki.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 6., hétfő 14:52
Azért az mekkora lesz már mikor befogja fejezni 350/350-el. De kétlem,h ilyen mutatókat birna hozni még évekig.Pontosabban birna de mou alatt. JM-nél ő a gólzsák, más edzőnél is ő lesz de ki tudja milyen játékot akar itt játszatni Carlo, plusz érkezik vagy Bale vagy egy sztárcsatár vagy mindkettő egyszerre, akkor pedig megoszlanak majd a gólok rendesen.MorataMartin írta:Márcsak 125 gól kell, hogy megelőzze Raúlt. Szerintem meg lesz neki.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 6., hétfő 0:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 5., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 5., vasárnap 15:07
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 5., vasárnap 14:53
Így van, amíg nem írja alá az új szerződést addig ez lesz! Én egyelőre nyugodt vagyok, amíg csak a The Sun, a Daily Mail és a Daily Star álmodozik, addig nem kell besz.rni!mi ez a temérdek pletyka cé-ről, h szezon végén távozik?
eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget (mármint a cikkeknek, ha véletlen belebotlottam), de most akármilyen oldalra megyek fel (még ha nem is sport) akkor is csak ezt olvasom, mindenhol..
nyílván azért is megy a találgatás, mert még nem hosszabbította meg a szerződését. de remélem semmi más nincs mögötte.
Ehhez annyit, hogy José állítólag személyesen javasolta neki, hogy hosszabbítsa meg a szerződését és maradjon a Real Madridban, mert ez az ő igazi csapata!Az EC szerint amúgy Pérez nagyon rá van görcsölve a szerződésre. 2018-ig hosszabbítana és 15 nettót adnának neki, de lap szerint CR nem firkantja olyan könnyen alá a papírt, ugyanis nem felejtette el azt a bizonyos időszakot.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 5., vasárnap 12:15
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem