OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Válság van, de azért ha a MacBook 100ezerrel olcsóbb, akkor tömött sorokat alkotva, órákkal nyitás előtt érkezünk a bolthoz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szépen, sunyiban odaszúrtál hehének.'shutterisland írta: en eleg sokat nyomkodom a up-down gombokat.
egyreszt telorol sokszor nincs kedvem/erom/turelmem belemenni, masreszt par emberrel leallni veszekedni olyan, mint szobabiciklit hajtani.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en eleg sokat nyomkodom a up-down gombokat.
egyreszt telorol sokszor nincs kedvem/erom/turelmem belemenni, masreszt par emberrel leallni veszekedni olyan, mint szobabiciklit hajtani.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hallod bazzeg ne vedd már ennyire komolyan, ziro ilyen troll faszfejA magam részéről le fogom írni a véleményemet amikor akarom és ameddig lehet, leszarom ha “loop”

néha fadarabbal akar svájci órát összerakni, de jo gyerek az.
szeretet és békesség, vasárnap van.
voltatok már templomban?
vagy csak nyujtjátok a kezeteket anya rántotthusáért

ellentétben fausttal, aki velejéig gonosz és aljas.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Amúgy ez biztos ilyen felfogásbeli különbség is, hogy ki mre használja a fórumot.
Van aki ide jót gondolatokat cserélni, elolvasni mások tapasztalatai, véleményét. Pláne ami itt az off topicban megy több értelemes info van itt, mint egy-két szakosodott fórumon/oldalon.
Aztán vannak akik csak ide jönnek nyilaznak, vagy ide jönnek beoltanak valakit és tovább mennek. Nekik ez a fórum egy gyors energia levezetés, kis tobzódás, majd megy tovább.
A magam részéről le fogom írni a véleményemet amikor akarom és ameddig lehet, leszarom ha “loop”, vagy valakinek nem tetszik.
Van a haragos gomb és akkor nem látja az ember a kommentemet. Én még nem tettem oda senkit, de lehet használni kellene és akkor nem akadnék fenn a személyeskedéseken.
Van aki ide jót gondolatokat cserélni, elolvasni mások tapasztalatai, véleményét. Pláne ami itt az off topicban megy több értelemes info van itt, mint egy-két szakosodott fórumon/oldalon.
Aztán vannak akik csak ide jönnek nyilaznak, vagy ide jönnek beoltanak valakit és tovább mennek. Nekik ez a fórum egy gyors energia levezetés, kis tobzódás, majd megy tovább.
A magam részéről le fogom írni a véleményemet amikor akarom és ameddig lehet, leszarom ha “loop”, vagy valakinek nem tetszik.
Van a haragos gomb és akkor nem látja az ember a kommentemet. Én még nem tettem oda senkit, de lehet használni kellene és akkor nem akadnék fenn a személyeskedéseken.
- hehetheoriginal
simple, mert sok a köcsögDe nyilván az ember idővel kevesebbet fog “rácsodálkozni”, hogy miért downvoteol valaki egy tök értelmes és hasznos kommentet, mindenféle komment nélkül.

thereisonly1ronaldo
- Steve
Túl nagy változás lett, életünket döntően befolyásoló.mocsok írta: Úgy tűnik a madridom még nem fog felkészülve a dislike funkcióra.![]()

Amúgy sok dologban egyetértés szokott lenni, vagy közös nevező. Úgy tűnik itt nem lesz.

De nyilván az ember idővel kevesebbet fog “rácsodálkozni”, hogy miért downvoteol valaki egy tök értelmes és hasznos kommentet, mindenféle komment nélkül.
ki dönti el, hogy kinek mi es melyik a trash komment? egy isten? egy megvalasztott vezeto? te, mint gyalog a sakktablan?
Nem kellek ide én, neked már úgyis nagy gyakorlatod van benne hogy pikkpakk pár mondattal tény szintjére emeld a véleményedgyava kis balfasz, aki nem meri elmondani a velemenyet, azt nem konkret szemelyre irom, hogy te halfkey vagy mas te milyen vagy, hanem altalanossagban. es azert irom igy, mert taddadadaaaaaa whatafuckinsurprise, ez az igazsag, igy erzem, ezek a tenyek.

- Steve
Erre reagálnék, mert értelmesen megfogalmazott hsz volt, ha már ezért kardoskodunk a downvote helyett.Halfkey írta:
Engedjétek már el, nemigaz hogy van X ember aki hetente rá tud csodálkozni és fennakadni hogy úristen valami random komment downvoteot kapott. Hát istenem, azt kapott![]()
A magam részéről már nem is látom ezeket a gombokat. Konkrétan Faust kommentjét olvastam, majd utána R24 kérdése után gondolkotam el ismét a downvote jelenségen.
Értelmes emberek vannak itt, remélhetőleg normális kiegyensúlyozott élettel, nem az zavar senkit, hogy kap egy downvoteot.
A magam részéről azt furcsálom, amit R24 is írt, hogy jön egy tök hasznos komment majd valaki rányom egy lenyilat, semmi komment hozzá.Trollkodik(ez milyen szint)?Komolyan gondolja(miért egy hasznos tanács után)?De nem tudjuk meg mert arc nélkül emberek nyomkodnak agyatlanul.
Majd utána megjelenik Ziro és személyeskedik egyet(sokadszor, sokadik emberrel).
Mi értelme és mi haszna volt ennek?!
Tök jó ez a fórum, normális emberekkel, hasznos témákkal, értelmes kommunikációval. Jó lenne ha ez így is maradn és nem abban merülne ki a dolog, hogy le- vagy felnyilazol valakit, nem veszed az erőt az érvelésre, vagy csak ide böfögve személyeskedünk.
De hidd el egy szuper és boldog életem van. Nem alszom rosszul a Madridom miatt, vagy a Madridom downvote miatt. Viszont nem fogok nem reagálni R24 kommentjére, vagy nem visszaszólni Zironak, vagy másnak. Ameddig itt vagyok, addig reagálok, ezért van a fórum.
- hehetheoriginal
mert nem 1423 van, hanem 2023.a trash komment miért szaporodjon?
azt hittem elertunk mar ide fejben, mint civilizacio.
ki dönti el, hogy kinek mi es melyik a trash komment?
egy isten? egy megvalasztott vezeto? te, mint gyalog a sakktablan?
1-2 - altalaban kiprovokalt - kiveteltol eltekintve szemtol szemben teljesen normalisan tudok beszelgetni - a féltrollkodasos szurkalodasokon kivul, de azt kapom is, nem csak adom, nincs vele baj -, es amikor ilyen stilusban irom, hogy gyava kis balfasz, aki nem meri elmondani a velemenyet, azt nem konkret szemelyre irom, hogy te halfkey vagy mas te milyen vagy, hanem altalanossagban. es azert irom igy, mert taddadadaaaaaa whatafuckinsurprise, ez az igazsag, igy erzem, ezek a tenyek. pl a gyavasag szo leirasa pont ez a szotarban. megfutamodas. en elhiszem, hogy manapsag ez mar pozitiv tulajdonsag, kerulni a vitat, behuzni a nyakad es jobb a bekesseg cimen alomvilagban elni, hogy minden szep es jo, csak ezzel nem jutunk elorebb, ez idopazarlas, lehetosegek elvesztegetese, ilyen embereknek ertelmetlen a léte ==> delete account, és akkor mindenki boldog.Pl az ilyen stílus miatt fogja valaki inkább megtartani a véleményét,
thereisonly1ronaldo
1. Ez sokszor annak sem megy aki veszi a fáradtságot és gépel. Továbbra is az a legnagyobb gondom az érveléseddel, hogy a trash komment miért szaporodjon? Nyilván nem a mélyenszántó, hasznos gondolatokat fogja vissza az ember azzal hogy inkább downvoteol, hanem amikor csak egy lenne a hasonló gondolatok tengerében.Meg tudod fogalmazni?
Ertelmesen?
Ervekkel alatamasztva?
Vitazva, nem a leallatiasodott szemelyeskedo formaban?
2. Neked lételemed a vita, láthatóan élvezettel beleállsz bármibe. De nem mindenki van így ezzel, pl a te stílusoddal megértem ha valaki nem akar szembeszállni, mert nem kíváncsi az érveidre és az "érveidre". Ettől még lehet neki is módja arra hogy reagáljon rád, te meg majd nagyfiúsan túlteszed magad rajta.
Pl az ilyen stílus miatt fogja valaki inkább megtartani a véleményét, és odakúr neked inkább egy mínuszt. Én általában szívesen leírom mit gondolok, de nem mondom hogy ezt a hantázásod olvasva nem kaptam egy kis kedvet inkább arra, hogy minuszoljak. Hiszen ráadásul ezek úgyis ugyanazok a körök amiket már többször átfutottunk. 2 hét múlva megint bepöccensz, leírod majd megint tökugyanezt a litániát pepitában, amire jönnek majd ugyanilyen ellenérvek - és meggyőzni meg nem fogjuk egymást. Ez értékes társalgás volt? Ez kell neked mindenképp? Ezért jársz ide?Es nem tudom elengedni a temat, mert ez az opcio meg gombok taptalajt es melegagyat biztosit ennek es rajtuk keresztul a tulerzekeny gyava kis buziknak, akikben annyi gerinc meg vér nincs, hogy ember modra kialljon es felvallalja a velemenyet.
3. Én nagyon szeretem a madridom fórumot, de itteni aktivitás alapján így lenézni embereket, az szerintem elég erős.
ez sosem lehet problémaVagy az a baj, hogy nyáron hosszabbak a nappalok?

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

én sem értem miért akarsz ennyi emberrel vitázni, így is mikor vesztésre állsz nem reagálsz többet és ezzel számodra vége a vitának.
nincs semmi gond ezzel az up/down gombbal
nincs semmi gond ezzel az up/down gombbal
valamelyik univerzumban:

Szerintem kapcsoljuk ki csak nálad a downvoteot. Ugyis tudjuk hogy a hsz-eid tobbségére downvote megy, a többiek pedig meg tudnak vele birkozni
Egyébként nem hiszem hogy baj lenne ez az up/downvote lehetőség. Nem érzem hogy kevesebb lenne a vita. Ha valaki baromságot ír, es kap egy csomó downvoteot, bőven jön rá hsz reakció is, van vita, van vélemény. Ez legfeljebb csak egy plusz visszajelzés, egy kollektív vélemény nyilvánítás.
Én ha downvoteot kapok inkább azt gondolom át, mivel miért nem értett egyet valaki, teljesen hidegen hagy ki nyomott rá. Szerintem ez erősíti az értelmes hsz létrejöttét, mintsem gyengíti.
Nyilván vannak trollkodások, olyan is van hogy valaki már alanyi jogon kapja...de nem érzem elnyomónak és bántalmazónak a rendszert
a downvote top bajnokok vagy hagyják figyelmen kívül, vagy inkább gyakoroljanak önkritikát. Pláne hogy szerintem nincs ember itt a fórumon aki szégyellné mire mit nyomott.

Egyébként nem hiszem hogy baj lenne ez az up/downvote lehetőség. Nem érzem hogy kevesebb lenne a vita. Ha valaki baromságot ír, es kap egy csomó downvoteot, bőven jön rá hsz reakció is, van vita, van vélemény. Ez legfeljebb csak egy plusz visszajelzés, egy kollektív vélemény nyilvánítás.
Én ha downvoteot kapok inkább azt gondolom át, mivel miért nem értett egyet valaki, teljesen hidegen hagy ki nyomott rá. Szerintem ez erősíti az értelmes hsz létrejöttét, mintsem gyengíti.
Nyilván vannak trollkodások, olyan is van hogy valaki már alanyi jogon kapja...de nem érzem elnyomónak és bántalmazónak a rendszert

- hehetheoriginal
- h3x0r
Kozben latom, hogy elbasztam az idezest, hehe irta, nem zsuninnyo. Adok is erte egy downvote-ot magamnakh3x0r írta:Nem inkább pont ez a hópiheség? A youtube is ezt csinálja, elrejti a minuszokat, nehogy a kis lelked megsérüljon és csak a like-ok száma látszik.zsuninnyo írta: Upvote még oke, egyetertesz, nem akarod kb ugyanazt leirni, nyomsz egy gombot szevasz, egyszeru.
De a downvote megöli a vitát, es safe place-t nyujt a hopihe kis embereknek.

- hehetheoriginal
Hat de pont errol beszelunk...Realista24 írta: Én nem csodalkozok, csak ahogy írtam, néha érdekelne a miertje. Ha trollkodas, nekem az is megfelelő indok.
Erdekel a miertje, pont ettol faszsag az egesz opcio.
De. El van baszva.h3x0r írta:Nem inkább pont ez a hópiheség? A youtube is ezt csinálja, elrejti a minuszokat, nehogy a kis lelked megsérüljon és csak a like-ok száma látszik.zsuninnyo írta: Upvote még oke, egyetertesz, nem akarod kb ugyanazt leirni, nyomsz egy gombot szevasz, egyszeru.
Nem eleg, hogy annyit irsz hogy "mert nem ertek egyet" ennyit er a downvote gomb is, csak meg gyengebb megoldas, mert azt se tudjuk ki nem ert egyet.
Miert nem ertesz egyet?
Meg tudod fogalmazni?
Ertelmesen?
Ervekkel alatamasztva?
Vitazva, nem a leallatiasodott szemelyeskedo formaban?
Ezert is tart itt a tarsadalom, ezert butult el az egesz, nincs kommunikacio, nem kepesek az emberek ra, csak a fröcsögés, egy politika meg lubickol ebben a harom szavas szlogenekkel, az egyszeru faék megallapitasokkal es altalanositasokkal.
En szegyellnem magam, ha en csak egy downvoteot nyomnek vmire, egy forumon, ahol pont a dolgok megbeszelese lenne a cel.
Es nem tudom elengedni a temat, mert ez az opcio meg gombok taptalajt es melegagyat biztosit ennek es rajtuk keresztul a tulerzekeny gyava kis buziknak, akikben annyi gerinc meg vér nincs, hogy ember modra kialljon es felvallalja a velemenyet.
Ha azt mondod nincs idod kifejteni a velemenyt es gyorsabb csak egy gombot nyomni, akkor az eredeti hszt van idod elolvasni?
Akkor inkabb tartsd meg magadnak a velemenyed, vagy töröld magad a forumrol, mert ertelmetlen, hogy itt vagy.
(Nem neked szemely szerint zsunyi, altalaban)
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Nem inkább pont ez a hópiheség? A youtube is ezt csinálja, elrejti a minuszokat, nehogy a kis lelked megsérüljon és csak a like-ok száma látszik.zsuninnyo írta: Upvote még oke, egyetertesz, nem akarod kb ugyanazt leirni, nyomsz egy gombot szevasz, egyszeru.