En downvote-oltam ezt, mert nem ertek egyet!hehetheoriginal írta:
Szerintem szomoru hogy gyenge emberek igy el tudnak bujni,
Upvote még oke, egyetertesz, nem akarod kb ugyanazt leirni, nyomsz egy gombot szevasz, egyszeru.
De a downvote megöli a vitát, es safe place-t nyujt a hopihe kis embereknek. Eleve otthon vagy elbujva az internet mögé, de hogy még az igazabol semmit nem jelento acc nevet se vallaljak fel, mert nem tudnak/akarnak vitazni, az kibaszott szomoru.
Nyilvan nem minden downvotera igaz, de a nagy reszukre igen, ez meggyozodesem.

OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én nem csodalkozok, csak ahogy írtam, néha érdekelne a miertje. Ha trollkodas, nekem az is megfelelő indok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miért fáj ha látod hogy valaki azt gondolja hogy nem jót írsz? Jobb ha nem látod csak fejben gondolja valaki azt hogy ez a hehe már megint hülyeséget hord össze?hehetheoriginal írta:reeed_ati írta: Egy picit bohóckodtam discordon, gondoltam bedobom ide, hátha kell valakinek új ava:
Benz, Zizu, Case sztem mind baszó lett.![]()
![]()
Marcelo és Rc. sajnos nem lettek jók, mielőtt valaki megjegyezné, hogy kimaradtak, vini is elég felismerhetetlen..![]()
zidane
Benzema
R9
CR
modric
kroos
case
vini
tibi
extra ráadás![]()
![]()
ezek faszak, de erre is kaptal egy downvoteot
![]()
Szavazzuk meg, hogy maradjon e nevtelen a downvote, vagy legyen transzparencia![]()
Upvote még oke, egyetertesz, nem akarod kb ugyanazt leirni, nyomsz egy gombot szevasz, egyszeru.
De a downvote megöli a vitát, es safe place-t nyujt a hopihe kis embereknek. Eleve otthon vagy elbujva az internet mögé, de hogy még az igazabol semmit nem jelento acc nevet se vallaljak fel, mert nem tudnak/akarnak vitazni, az kibaszott szomoru.

Engedjétek már el, nemigaz hogy van X ember aki hetente rá tud csodálkozni és fennakadni hogy úristen valami random komment downvoteot kapott. Hát istenem, azt kapott

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Vagy Modric, mert úgy néz ki, mint valami lecsúszott szobafestőKAG írta: Gondolom egyik barcas arc ranyomott az utolsó miatt.
Na bumm.![]()

Fú, nekem a 2 balos Kroos nagyon adja (a kancsik annyira nem), de szerintem mindegyikből van jó..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
reeed_ati írta: Egy picit bohóckodtam discordon, gondoltam bedobom ide, hátha kell valakinek új ava:
Benz, Zizu, Case sztem mind baszó lett.![]()
![]()
Marcelo és Rc. sajnos nem lettek jók, mielőtt valaki megjegyezné, hogy kimaradtak, vini is elég felismerhetetlen..![]()
zidane
Benzema
R9
CR
modric
kroos
case
vini
tibi
extra ráadás![]()
![]()

Szavazzuk meg, hogy maradjon e nevtelen a downvote, vagy legyen transzparencia

thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egy picit bohóckodtam discordon, gondoltam bedobom ide, hátha kell valakinek új ava:
Benz, Zizu, Case sztem mind baszó lett.
Marcelo és Rc. sajnos nem lettek jók, mielőtt valaki megjegyezné, hogy kimaradtak, vini is elég felismerhetetlen..
zidane
Benzema
R9
CR
modric
kroos
case
vini
tibi
extra ráadás
Benz, Zizu, Case sztem mind baszó lett.

Marcelo és Rc. sajnos nem lettek jók, mielőtt valaki megjegyezné, hogy kimaradtak, vini is elég felismerhetetlen..

zidane
Benzema
R9
CR
modric
kroos
case
vini
tibi
extra ráadás

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szívesen értekezek veled privátban, ha valóban van rá igényed, amúgy nem fogom itt szétcseszni a hangulatot, mikor végre a swinger klubbokig is eljutottunk.ziro4vr írta:Feltételezem csak viccelsz, mert ha nem..nos eddig mindig tetszettek az ilyen kommentjeim más kapcsán és mindig próbáltál bekapcsolódni egy szekunder oltással, de ha rólad van szó már kevésbé? Kognitív disszonancia?Steve írta: Te is olyan vagy, mint Kerlon.
Itt próbálsz keménykedni azzal, hogy néha megjelensz és beoltasz valakit.
Szánalmas.Menj kezdj valamit az életeddel.![]()
![]()
R24 kommentjére reagáltam és az értelmetlen downvotolásra, miközben Faust kommentje tök hasznos és jó volt.
Amúgy az ilyen általad ide hányt dologra gondoltam, amikor a múltkor Halfkey-nek szóltam vissza(akit egyébként tökre bírok és szívesen olvasom a kommentjeit).
Megy ez az ilyen keménykedős(igazából gyerekes és szánalmas) oda szólogatós stílus többeknél, mások alázgatása, személyeskedés. Nem ilyen volt ez a fórum. De nyilván eltakarodhatok, a hozzád hasonlók örülnének is, akkor nem zavarnám ezt a gyerekes,13éves kamaszfiú, tesi órás öltözői hangulatot amit csináltok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Feltételezem csak viccelsz, mert ha nem..nos eddig mindig tetszettek az ilyen kommentjeim más kapcsán és mindig próbáltál bekapcsolódni egy szekunder oltással, de ha rólad van szó már kevésbé? Kognitív disszonancia?Steve írta: Te is olyan vagy, mint Kerlon.
Szánalmas.Menj kezdj valamit az életeddel.![]()

Nem illik.
- Steve
Nem is akarok vicces lenni, arra itt van Ziro.Remy írta:Az öreg Bill jó is lenne, mert ő legalább vicces, nem úgy, mint Steve.ziro4vr írta: Mint egy kibaszott loop, Steve pátoszos monológja a downvote-okról. Már csak Bill Murray hiányzik.![]()
![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az öreg Bill jó is lenne, mert ő legalább vicces, nem úgy, mint Steve.ziro4vr írta: Mint egy kibaszott loop, Steve pátoszos monológja a downvote-okról. Már csak Bill Murray hiányzik.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
Te is olyan vagy, mint Kerlon.ziro4vr írta: Mint egy kibaszott loop, Steve pátoszos monológja a downvote-okról. Már csak Bill Murray hiányzik.![]()
Szánalmas.Menj kezdj valamit az életeddel.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jövök házhoz csak hogy mókázzatok. Ennyi örömötök lesz úgyis idén

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en azert a biztonsag kedveert instant pattintottam is ra egyet.ziro4vr írta: Mint egy kibaszott loop, Steve pátoszos monológja a downvote-okról. Már csak Bill Murray hiányzik.![]()

A madridomon nincs rezsiválság, gyorsan melegszik a hangulat.
Sebydani. Where else?sebydani írta:A szádba!!!Faust írta:
Nem bantom en a melegeket.![]()
![]()
![]()
![]()

- Steve
Válság van. Ne utazgasson itt senki, meg jól érezze magát meg ilyenek.Realista24 írta:Engem amúgy néha érdekelne az ilyenre adott mínusz oka.Faust írta: Kit erdekel.menjenek balatonra, nem sokkal olcsobb.
![]()
Ez ilyen alap dolog, hogy amúgy is rohadjon meg ha telik rá neki.

Megdöbbentő mindenféleképpen. Nem tudom mi a szánalmasabb ha valakit zavar egy ilyen jellegű tök értelmes hozzászólás, vagy ha valaki azt tartja viccesnek, hogy ezzel trollkodik, hogy a le nyilat nyomkodja..nem tudom melyik a rosszabb.

Kár, hogy nem jelenik keg név mellé, akkor látni lehetne a tendenciát, hogy uaz az a szerencsétlen életű nyomkodja össze-vissza mindenhova, vagy valami értelem is van mögötte.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A szádba!!! Követelem az azonnali bannt gyűlöletbeszédértFaust írta:Nem bantom en a melegeket.sebydani írta:
Tuti te downvoteoltál engem hiába védtelek meg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nem bantom en a melegeket.sebydani írta:Tuti te downvoteoltál engem hiába védtelek megFaust írta: Kit erdekel.menjenek balatonra, nem sokkal olcsobb.
![]()
![]()
![]()