pár napja még +4 évről volt szóRealista24 írta: Atleti Ceballost akarja, aki maradni akar...de ha nem kap hosszabbitast, barmi megtortenhet.

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 6., hétfő 16:49
pár napja még +4 évről volt szóRealista24 írta: Atleti Ceballost akarja, aki maradni akar...de ha nem kap hosszabbitast, barmi megtortenhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 6., hétfő 8:56
Evidens, hiszen nincsen jobb oldalunk.Realista24 írta: A ligaban az ellenfelek tamadasainak 72%-a a jobb oldalrol erkezik.
Courtois, Karim es Militao is kihagyja a Klub VB-t.
Talan felepulnek a Pool elleni meccsre...talan.
Ez volt az 5. olyan meccs a szezonban, amikor maximum 1 kaput eltalalo lovesunk volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 5., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. február 5., vasárnap 14:10
nem egy poszt a ketto, viszont musiala posztja nem letezik a Real Madridban. ha jonne biztos hogy valamelyik szelso oldalon lenne jatszatva. ezert irtam, hogy vinivel egymas elol vennek el a helyet. egyebkent szerintem vini is megadja a kello kreativitast, melle, es benz melle egy csak golratoro ember kellene.hehetheoriginal írta:nem egy poszt a kettő, meglennének egymás mellett is.doncsontos írta: miben jobb musiala mint vini? en is hoznam amugy, de egymas elol vennek el a helyet, es azt se gondolnam, hogy musiala annyival vini elott jarna, csak ugye o nem a mienk.
musiala technikasabb, jobban tart labdat, okosabb, jobb megoldásai vannak.
vinicius sokszor ostoba, nem mellékesen normálisan lőni a mai napig nem tanult meg.
viszont gyorsabb, erősebb.
még ha azonos poszton os jatszananak, akkor is szuksegunk lenne a németre, mert nincs elől kreativitás, firepower, nem érzem, hogy dominálnánk, vagy be lennének fosva az ellenfelek, mikor kimennek a középkezdéshez.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 5., vasárnap 12:31
nem egy poszt a kettő, meglennének egymás mellett is.doncsontos írta: miben jobb musiala mint vini? en is hoznam amugy, de egymas elol vennek el a helyet, es azt se gondolnam, hogy musiala annyival vini elott jarna, csak ugye o nem a mienk.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 5., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. február 5., vasárnap 12:23
doncsontos írta: miben jobb musiala mint vini? en is hoznam amugy, de egymas elol vennek el a helyet, es azt se gondolnam, hogy musiala annyival vini elott jarna, csak ugye o nem a mienk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 5., vasárnap 12:15
Erkezett is a menetrendszeru kiserik downvote.Realista24 írta:Musialaban több van szerintem a jövőt illetően, magasabb szintre érhet oda és sokoldalubb játékos.doncsontos írta: miben jobb musiala mint vini? en is hoznam amugy, de egymas elol vennek el a helyet, es azt se gondolnam, hogy musiala annyival vini elott jarna, csak ugye o nem a mienk.
Vini a tavalyinál nem lesz jobb, és lehet a tavalyi közelében sem lesz már, az annyira szürreális volt.
Szerintem.
Aztán lehet rám fog cáfolni mint pl. Ceballos vagy Odegaard.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 12:13
Musialaban több van szerintem a jövőt illetően, magasabb szintre érhet oda és sokoldalubb játékos.doncsontos írta: miben jobb musiala mint vini? en is hoznam amugy, de egymas elol vennek el a helyet, es azt se gondolnam, hogy musiala annyival vini elott jarna, csak ugye o nem a mienk.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. február 5., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 23:15
Sztem ő még nehezebb dio, mint akar hali akar kisköcsög volt.Realista24 írta: Hogy hehe is örüljön, ha nem jön össze Bellingham, Musialat celozzuk meg.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. február 4., szombat 22:22
Felepult normalisan?ziro4vr írta: Saka elég jó lenne, mindent egybevéve talán nincs is jobb opció jelenleg a jobbosra.
Musialaért bejelenkeznék a bayernnél egy százassal, ha meg nem, akkor Xabi barátunknál Florian Wirtzért egy 60assal.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. február 4., szombat 22:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 4., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. február 4., szombat 21:57
Ha magyar sport portálon láttad az csak azért lehet mert olvasnak minket és tőled átvettékGalacticos írta:Na vegre valami jo hir is. Akkor hajra pool.Realista24 írta: Hogy hehe is örüljön, ha nem jön össze Bellingham, Musialat celozzuk meg.![]()
Ez a hir valahogy jobban tetszik mint a vlahovic..
Egyebkent annyit saka-ztam a masik topicba hogy valamelyik magyar sport portalon utana lattam is rola hirt hogy carlo akarja, de gondolom az full kamu.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. február 4., szombat 21:55
Na vegre valami jo hir is. Akkor hajra pool.Realista24 írta: Hogy hehe is örüljön, ha nem jön össze Bellingham, Musialat celozzuk meg.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. február 4., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 4., szombat 21:36
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem