OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: OFF

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 11:42

ha mar a kulturalis esemenyeknel tartunk.

swinger klubban volt mar valaki ? :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:40

Nem, en magamtol sohasem hallgatnek operat, el is hanynam magam.
En arrol beszelek amikor ott ülök akarmilyen opiházban, a jo meleg plussfotelbe besuppedve, hangszigetelt, nagyon finom, mindenki kussban van, nem ugy, mint a moziban a sok kurva dzsipo ahogy csörög a kajaval, es harom sort eldalol a némber, es mar alszok is csepeg a nyál a mellettem ulore.
Ahanyszor elrancigaltak, mindig olyan jo pihenten jottem ki.
De neked 100ezres kajara nincs szukseged, nekem meg ugyanennyiert olyan alvasra, amit otthon is meg tudok oldani
Voltál az Operában, az Andrássy úton, amióta felújították?
volt a faszom, menjen akinek ket anyja van, nem en leszek az, aki miatt masnak nem lesz jegye, viel Glück viel Spaß :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. február 4., szombat 11:42-kor.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:20

Na en pl operan alszok olyan joizueket, total faszsag es dogunalom az egesz :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 4., szombat 10:40

ANDS írta:
A külföldön pazarló életmóddal nem, két évig éltünk Ausztriában, szerintem ők pont sokkal takarékosabban élnek. Persze, többen vannak ott, akik megengedhetik maguknak, hogy Porsche- val, vagy Audi A8- al közlekedjenek, de nem szórják a pénzt attól még.
Maximum az osztrák, az arabok, balkániak és társaik nem igazán. Nem eggyel dolgozok együtt.

Persze az is lehet, hogy pont rossz emberekkel vagyok ott körülvéve és úgy van, ahogy írod, de meglepődnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 4., szombat 10:39

Kész szerencse Remy hogy a listád 80%-a szutyok filmek és jinxek kombója, könnyū lesz teljesíteni :D

Amúgy tavaly Bukarest volt ilyen szempontból még elég durva. Benihana étteremben kb 20 ezer forintból nyomták elõttem a látványfōzést, ami a másik Európai lokációjukban, Londonban 150 ezer kb.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 10:25

Persze, hogy sok embernek hatalmas élményt jelent, hogy elmondhassa magáról, hogy ő is volt abban az étteremben vacsorázni, ahol ezek a híres színészek.
biztos van ilyen is - kiindulva a tarsadalom szellemi szinvonalabol, akar kulturalis, akar politikai iranybol nezve -, de pl nekem szemely szerint sohasem fordult meg a fejemben, konkretan leszarom pl a szineszeket, es nem ertem miert rajonganak ertuk annyian. ricky gervais jol elmondja mennyit is ernek.
De barmi hires ember hidegen hagy, egeszsegere, hajra, fussal tovabb kispajtas, igy fogom fel.
Lehet, hogy az ember csak az ételre, az ízekre kivancsi :hmmm: , csak mert.... ez egy kibaszott étterem? :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 4., szombat 10:24

'shutterisland írta: ja hat egyeterteni en is egyetertek, en is probalom elni az eletet es elmenyeket gyujteni mert ki tudja, mikor vasal ki egy drogos hulyegyerek a jardan setalva vagy mikor esel ossze randomra a vacsora asztaltol felallva.
Alapvetően ez a része motivál. Nagyapám ledolgozta az egész életét a bányában, majd mire úgy ténylegesen élhetett is volna a pénzéből, jött az agyvérzés.

Hát kurvajó bazdmeg.

Sose lehet tudni mi történik egészség vagy bármi más témában. Addig legalább úgy éljek, hogy minél kevesebb dolog legyen azon a listán, amit esetleg bánnék, hogy miért nem tettem meg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 10:14

ja hat egyeterteni en is egyetertek, en is probalom elni az eletet es elmenyeket gyujteni mert ki tudja, mikor vasal ki egy drogos hulyegyerek a jardan setalva vagy mikor esel ossze randomra a vacsora asztaltol felallva.

de azert mi magyarok alapjaraton szerintem ugy vagyunk osszerakva, neveltetve, hogy az ilyen fancy dolgokkal kapcsolatban belenk van kodolva egyfajta elutasitas es irigyseg, amit idovel le lehet vetkozni, de a nagytobbsegnek nem sikerul.
nyilvan kulfoldon mas a hozzaallas, itt irtozatosan "pazarlo" eletmodot folytat az atlag, de magyarsagunk okan, es kis falubol indulva en valahol megertem miert nez hulyenek az egyszeru ember ha otezerert presszokavezol.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 10:14

Sztem ANDS nem azert irta, mert nem tenne/nem tesz erte/nem tehetne meg, csak nem prioritas, nem fontos szamara, ez van, ő ilyen, masok meg masok, mindenki azt csinal, amit akar.
Csak ezt ne, hogy itt vki le van szolva, mert egy vacsorara elkolt 100ezret.
Amit hozzateszek csak aprobetuben, hogy kurvara olcso vilagszinten ahhoz kepest, hogy milyen minőséget, es milyen tudast es tapasztalatot fizetsz meg.
(Pl azt az aranyozott steaket amire szorja a faszfej kacsapozban a sót, azt nala megveszed 4ezer dollarert, itthon meg megcsinalod magadnak partizezer forintbol max...)
De en ertem, hogy valaki nem akar ennyit kiadni etelre /elmenyre, masvalaki meg megtehetné, hogy vesz egy bmw-t pl, de rokkant opelastraval jar megis, vagy megveszi ezeket a mostani himbalozo, autonak semmikepp se nevezhető, doboz design balfasz suvokat, csak mert ez a trend epp.
Vagy nincsenek butorai, csak epp ami minimal szukseges mert nem fontos.
Vagy csak fekete poloi vannak, mert nem fontos szamara az oltozkodes.
Csak a masiknak ne mondjuk meg hogy eljen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. február 4., szombat 10:17-kor.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 4., szombat 10:05

Lehet sírni is, hogy miket lehetne megcsinálni, vagy lehet cselekedni is és az adott életből/életszínvonalból kihozni a lehető legtöbbet. Nyilván nyers megfogalmazás, de na...

A vén Dumbledore is jól megmondta: Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.

Nem egy embert ismerek, akik áhítoznak az utazásért, stb élményért, de megmozdulni már nem akar érte. Megtehetne ezt azt, de inkább panaszkodik.

Hehe jól szól most. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 9:59

En nem ertem meg, temerdek sokkal nagyobb faszsagra el lehet verni a penzt - de nyilvan aki szent es hibatlan eletet el, annal ez nem fordulhat elo - egy kulonleges alkalom, vagy csak egyszer kiprobalni nem ertem miert veri ki a biztit.
Gondolom nincs koztunk olyan úr, aki napi rendszeresseggel eszik michelin csillagosban es mar ha csak ragondol hanyinger kelti el mar tole...
Sztem egy 120ezres sneaker (nem bizniszre, hanem viselesre) vagy felmillios telefon 1/2/3 evente, neadjisten egy aruhitel, autohitel, sokkal nagyobb balfaszsag es baromsag, mint hogy egyszer az eleted soran egy estet, par orat eltoltesz egy olyan etteremben, ahol egyedulallo kulonlegeset rakhatsz be a szadon keresztul a gyomrodba.
mondjuk azert ha belegondol az ember, hogy 2 fore masfel ora alatt elkajaljatok masnak a havi lakashitelet, az tenyleg durva. :mrgreen:
valaki harom perc alatt elkolti egy teljes orszag eves gdp-jet...
Lepjunk mar tul ezen
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 9:49

mondjuk azert ha belegondol az ember, hogy 2 fore masfel ora alatt elkajaljatok masnak a havi lakashitelet, az tenyleg durva. :mrgreen:

mondjuk en is elmeny parti vagyok, sokat utazgattunk es gasztro turistaskodtunk, ugyhogy rengeteg tularazott dolgot ettem vagy csinaltam mar, de rohadtul megertem a masik oldalt, aki hulyenek nez.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 9:35

Halfkey írta: 5 évvel késõbb is kellemes emlékeket idéz a Borkonyha, mind a párommal való beszélgetés során sokszor felmerül, mind másoktól kapott visszajelzés alapján is csodás ajánlás - nemtudom mire költöttem még abban az évben, de utólag az biztos hogy ez a jobb befektetések között volt :)
Szerintem szégyelld magadat!!
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 4., szombat 9:33

5 évvel késõbb is kellemes emlékeket idéz a Borkonyha, mind a párommal való beszélgetés során sokszor felmerül, mind másoktól kapott visszajelzés alapján is csodás ajánlás - nemtudom mire költöttem még abban az évben, de utólag az biztos hogy ez a jobb befektetések között volt :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 4., szombat 9:29

Lehet venni csak használati tárgyakat is meg ülni a sötét szobában, nézve a 150 centis tvt, ki mire szán pénzt. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 7:28

Steve írta:
hehetheoriginal írta:
En a standban voltam kb 3 éve, valami 8 vagy 10 fogasos cucc volt, nyilvan nem foetel adagok, de az valami elképesztően kibaszott finom volt.
Egy sima pogacsa etvagygerjeszto/eloetel eloetele olyan gecifinom volt, még meleg volt, nyult a teszta, mint a nagymamas reklamban, de az osszes tobbi is kurvajo volt, kozben 2-3 fogasonkent ujabb es odaillo borokat hoztak, es ez mindenkinek, nem csak a mi ket szep.szemunkert, asszem ez volt a menü, vagy ezt eszed vagy taka a mekibe a deakra.
Pont ugy volt megszerkesztve, hogy faszan jollaktal, kicsit ittas allapotba kerultel, mikor csak vigyorogsz, mint a tejbetok es elvezed az eletet boldog vagy, arad a szeretet :kalapos: elfelejted hogy melyik utcaban es melyik orszagban vagy egy pillanatra :lol:
Nyilvan tobbe kerul, mint egy atlag jo etterem, de tényleg élmény, es ha nem csaptad szet a pofad a cigivel, akkor elkepeszto kulonleges es ami nem hatrany, finom izeket pakolnak eled.
Szoval hajra, menjetek, en az ilyen ettermektol, séfektol nem sajnalom a penzt, nem kis melo es tudas van benne.

Btw most jut eszembe, nalam Bp-n, de talan az egesz kibaszott orszagban ar/ertek aranyban erzsi mama budán, ha akarsz hazias/magyaros kurvajot enni (szeles valasztek es amit en kostoltam mind csudalatos volt), es meg mai szemmel nezve is olcso, elkepesztokurvajo az is.

Szerk.: Csak vigyazzatok az alakotokra, nehogy ilyen fausttal keresztezett Steve-ek meg félzsirdiszno zirok szuszogjanak kifele az ettermekbol
Amúgy tizenX év után csak sikerült az első értelmes hozzászólásodat összehozni.

Meghívhatsz az Erzsi Mamában egy bambira és megünnepeljük, majd írj privátot. Szia. :-*

:mrgreen:
Aztan latod fütykő erre is nyomott valami angolnafejű egy minuszt :lol:
Érdekes látni, pl.: hogy lehet rávenni embereket, hogy egy vacsoráért kiadjanak fejenként 60- 80 ezer forintot.
ehetsz szart is foshabbal reggelire, mindenkinek szabad az ut :smile:
De te gondolom nem koltottel meg nyaralasra (élményre) eletedben soha, te jo munkasember modra 168 oraban csak dolgozol :coffee:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 4., szombat 0:11

Fancy hogy séf nevekkel dobálozol, nem éttermekkel :D Borkonyhát én ajánlottam is pár oldallal korábban, életem legjobb kajás élménye volt, nevéhez méltóan borpárral. Házassági évfordulóra vittem asszonyt, vissza kéne menni. Textúrába utána céggel mentünk - volna, de megláttuk a sort és inkább lemondtuk a foglalást, nem tetszettek az opciók semelyikünknek.

Costesből az maradt meg, hogy szintén céges vacsizni mentünk hárman, és még az 50 kgs kolleganő is úgy érezte a fogások felénél hogy éhes fog maradni. Szóltunk hogy az egyik főételből kérnénk majd még plusz egy adagot (természetesen fizetve). Abból nem tudtak hozni már mert elfogyott a hús, helyette elkezdték kilóra hozni a kenyeret meg a vajat vaze. Elég nevetséges volt, azért nem azzal akarna az ember jóllakni....

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. február 4., szombat 0:00

ziro4vr írta: Bolond hehe most jol szól, stand vagy stand25 az iszonyat minőségi, Szél Tamás tényleg vágja a témát.

Shutter helyében így mennék:
Bestia
Stand25
Wang mester (Mozium)
A Wang Mesterben még nem voltam. Jegyzeteltem, köszöntem. :agree:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 3., péntek 23:58

Bolond hehe most jol szól, stand vagy stand25 az iszonyat minőségi, Szél Tamás tényleg vágja a témát.

Shutter helyében így mennék:
Bestia
Stand25
Wang mester (Mozium)
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. február 3., péntek 23:50

hehetheoriginal írta:
'shutterisland írta: a michelin csillagos ettermeket en is akartam amugy kerdezni, kinek mi a szemelyes tapasztalata kajakrol, hangulatrol, milliőről, stb.

pesti haverom odakat zeng a hupikék krumplipüréről es tarsairol :lol:
En a standban voltam kb 3 éve, valami 8 vagy 10 fogasos cucc volt, nyilvan nem foetel adagok, de az valami elképesztően kibaszott finom volt.
Egy sima pogacsa etvagygerjeszto/eloetel eloetele olyan gecifinom volt, még meleg volt, nyult a teszta, mint a nagymamas reklamban, de az osszes tobbi is kurvajo volt, kozben 2-3 fogasonkent ujabb es odaillo borokat hoztak, es ez mindenkinek, nem csak a mi ket szep.szemunkert, asszem ez volt a menü, vagy ezt eszed vagy taka a mekibe a deakra.
Pont ugy volt megszerkesztve, hogy faszan jollaktal, kicsit ittas allapotba kerultel, mikor csak vigyorogsz, mint a tejbetok es elvezed az eletet boldog vagy, arad a szeretet :kalapos: elfelejted hogy melyik utcaban es melyik orszagban vagy egy pillanatra :lol:
Nyilvan tobbe kerul, mint egy atlag jo etterem, de tényleg élmény, es ha nem csaptad szet a pofad a cigivel, akkor elkepeszto kulonleges es ami nem hatrany, finom izeket pakolnak eled.
Szoval hajra, menjetek, en az ilyen ettermektol, séfektol nem sajnalom a penzt, nem kis melo es tudas van benne.

Btw most jut eszembe, nalam Bp-n, de talan az egesz kibaszott orszagban ar/ertek aranyban erzsi mama budán, ha akarsz hazias/magyaros kurvajot enni (szeles valasztek es amit en kostoltam mind csudalatos volt), es meg mai szemmel nezve is olcso, elkepesztokurvajo az is.

Szerk.: Csak vigyazzatok az alakotokra, nehogy ilyen fausttal keresztezett Steve-ek meg félzsirdiszno zirok szuszogjanak kifele az ettermekbol
Amúgy tizenX év után csak sikerült az első értelmes hozzászólásodat összehozni.

Meghívhatsz az Erzsi Mamában egy bambira és megünnepeljük, majd írj privátot. Szia. :-*

:mrgreen:

Vissza: