asszem faust volt izlandon amugy.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 11:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 11:50
jo benyomast kell kelteni kis orszagunkrol.Szóval ezért kell előtte a jó étterem, hogy fel tudd ezt vetni neki.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. február 4., szombat 11:49
Szóval ezért kell előtte a jó étterem, hogy fel tudd ezt vetni neki.'shutterisland írta: ha mar a kulturalis esemenyeknel tartunk.
swinger klubban volt mar valaki ?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:43
Asszem leertunk az aljara'shutterisland írta: ha mar a kulturalis esemenyeknel tartunk.
swinger klubban volt mar valaki ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:40
volt a faszom, menjen akinek ket anyja van, nem en leszek az, aki miatt masnak nem lesz jegye, viel Glück viel SpaßVoltál az Operában, az Andrássy úton, amióta felújították?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 11:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 4., szombat 10:40
Maximum az osztrák, az arabok, balkániak és társaik nem igazán. Nem eggyel dolgozok együtt.ANDS írta:
A külföldön pazarló életmóddal nem, két évig éltünk Ausztriában, szerintem ők pont sokkal takarékosabban élnek. Persze, többen vannak ott, akik megengedhetik maguknak, hogy Porsche- val, vagy Audi A8- al közlekedjenek, de nem szórják a pénzt attól még.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 4., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 10:25
biztos van ilyen is - kiindulva a tarsadalom szellemi szinvonalabol, akar kulturalis, akar politikai iranybol nezve -, de pl nekem szemely szerint sohasem fordult meg a fejemben, konkretan leszarom pl a szineszeket, es nem ertem miert rajonganak ertuk annyian. ricky gervais jol elmondja mennyit is ernek.Persze, hogy sok embernek hatalmas élményt jelent, hogy elmondhassa magáról, hogy ő is volt abban az étteremben vacsorázni, ahol ezek a híres színészek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 4., szombat 10:24
Alapvetően ez a része motivál. Nagyapám ledolgozta az egész életét a bányában, majd mire úgy ténylegesen élhetett is volna a pénzéből, jött az agyvérzés.'shutterisland írta: ja hat egyeterteni en is egyetertek, en is probalom elni az eletet es elmenyeket gyujteni mert ki tudja, mikor vasal ki egy drogos hulyegyerek a jardan setalva vagy mikor esel ossze randomra a vacsora asztaltol felallva.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 10:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 10:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 4., szombat 10:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 9:59
valaki harom perc alatt elkolti egy teljes orszag eves gdp-jet...mondjuk azert ha belegondol az ember, hogy 2 fore masfel ora alatt elkajaljatok masnak a havi lakashitelet, az tenyleg durva.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 4., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 4., szombat 9:35
Szerintem szégyelld magadat!!Halfkey írta: 5 évvel késõbb is kellemes emlékeket idéz a Borkonyha, mind a párommal való beszélgetés során sokszor felmerül, mind másoktól kapott visszajelzés alapján is csodás ajánlás - nemtudom mire költöttem még abban az évben, de utólag az biztos hogy ez a jobb befektetések között volt![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 4., szombat 9:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 4., szombat 9:29
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem