Nálunk öngól meg kihagyott tizi, Barcánál meg XG alapján 1.11 meccsenkénti kapott gól helyett, kapnak ténylegesen átlagban 0.37 gólt

És egy gólokkal nyernek

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 5., vasárnap 15:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. február 3., péntek 15:44
Tegnap se néztem volna, csak lefújták, elkezdtem készíteni a szendvicseket, és közben úgy maradt a tévé, gondoltam meghallgatom mit nyilatkoznak a meccs után a saját játékosaink, de nem tudtam nem eljönni a konyhapult elől, amikor meghallottam ennek a kreténnek az ömlengését. Kb. Ganxsta Zoli színvonal ment.dzsi91 írta:ezt a félhülyét nemkell nézni, farkasnorbi viszont a meccset bassza el. Nyilván lehetne hang nélkül nézni de én úgy nemszeretem.petiamadridista írta:
Azért ez a csávó messze kreténebb.
Az őszi klasszikón is vergődött ez a bré.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 14:47
Tiszteletlenseg a biroval 3 meccs, serulesveszelyes alarugas szandekosan az ellenfelnek 2 meccs.babaking írta: Jó az, nem is kell ezt jobban felfújni. A kiállításig kb a legjobbja volt a csapatának, érthető hogy frusztrált volt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 3., péntek 14:44
?? Akkor F8 volt, hogy kilógott a stadionból. Szerintem kevés a 2 meccs, mert akkor innentől minden ekkora aláverés csak ennyi.babaking írta: Jó az, nem is kell ezt jobban felfújni. A kiállításig kb a legjobbja volt a csapatának, érthető hogy frusztrált volt.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 3., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. február 3., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. február 3., péntek 14:14
Annyit jelent hogy dolgozik a PR-osRealista24 írta: Na, Paulista elnézést kert közösségi oldalán.
Ez is valami a mai világban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 14:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 3., péntek 12:33
Spiler tv fb oldalan a Tebas-os posztban elindult a lavina, remelem olvassak a szerkesztok, a brsrtntpetiamadridista írta:ANDS írta:
Szoros a verseny, nagyon.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 3., péntek 12:32
ezt a félhülyét nemkell nézni, farkasnorbi viszont a meccset bassza el. Nyilván lehetne hang nélkül nézni de én úgy nemszeretem.petiamadridista írta:ANDS írta:
Szoros a verseny, nagyon.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. február 3., péntek 12:17
ANDS írta:Szoros a verseny, nagyon.Kercsó írta:
ezerszer rosszabb, mint Farkas Norbi![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 3., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 6:26
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. február 2., csütörtök 23:23
Farkas Balázs, elvileg 4x magyar válogatott korábbi labdarúgó. Remélem öregfiúk meccsen majd valaki elvégzi vele szemben a teljes munkát.RealAsensio írta:Irjunk mar ennek a gyokernek hogy vigyazzon a szajaraKercsó írta:
ezerszer rosszabb, mint Farkas Norbi![]()
elfogult idióta hungarokatalán...
hogy képes valaki olyat benyőgni élő adásban a Paulista faultra, hogy "fél munkát végzett"![]()
hogy hivjak? Azt sem tudom ki ez
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 2., csütörtök 23:16
Irjunk mar ennek a gyokernek hogy vigyazzon a szajaraKercsó írta:ezerszer rosszabb, mint Farkas NorbiRealAsensio írta: Azert ez barca academy szagerto is meger egy miset, akkora faszsagokat beszel.![]()
elfogult idióta hungarokatalán...
hogy képes valaki olyat benyőgni élő adásban a Paulista faultra, hogy "fél munkát végzett"![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 2., csütörtök 23:15
ezerszer rosszabb, mint Farkas NorbiRealAsensio írta: Azert ez barca academy szagerto is meger egy miset, akkora faszsagokat beszel.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. február 2., csütörtök 23:14
Bohócok ezek is a spilernel. Vagy farkas Norbi vagy ez a barca akademis valaki. Lerí róluk, hogy utálják a realt. Szerintem nincs azzal baj, hogy valaki nem szereti a realt de ilyeneket amiket leirtal, hogy mondhat egy "szakértő" hányinger..lordgabi írta: Eléggé szánalmasra sikerült a címercsókolgatás, azt mondja ez a büdös gyökér Barca Academy igazgatója.
Félmunkát végzett azt mondja Paulista, mert ha egész munkát végez, akkor nem kelt volna fel. Őt sem kell félteni, mert egyből felpattant azt mondja, és nem illik futballpályára az, amit Militao is művelt.![]()
Istenem, mekkora szánalmas harcsapofa ez... Félidőben nem volt ennyire savanyúkáposzta a 0-0-nál, de most teljesen bekattant a győzelmünk miatt, így tovább fiúk, hívjátok még be többet ezt a véglényt is egy Real Madrid meccsre szagérteni!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 2., csütörtök 23:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 2., csütörtök 23:11
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem